Най-добрите прически с ниска поддръжка за прави коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей Бил! Надявам се, че можете да ми дадете някакви съвети за изрязване на коса / стил, който да ми хареса. Имам три различни картини. Първата снимка е как изглежда сега (извади малко). 

Следващата снимка е, когато имах странични брекети, много слоеве и по-голяма дължина.

Косата ми беше още по-дълга, но през април минах през главата си, за да даря косата си и да повиша осъзнаването на жените'рак. Така че тази снимка е с моята супер къса коса расте в:

Косата ми изобщо не е оцветена и изобщо не я отрязах, откакто бръснах главата си. Така че аз съм доста добър в която и да е посока, която искате! 

Малко съм се опирала, че отново съм скъсала косата си. В идеалния случай искам стил с ниска поддръжка. Аз плувам и няколко пъти седмично, така че изсушаването на косата ми през цялото време не е най-добрият вариант.

аз'm отворени към всички и всички предложения. Много благодаря за вашата помощ! & # X2014; Клеър

A: Клеър, ти си такъв хамелеон. (И очевидно невероятно - не е нужно да посочвам това, но уау!) Бих искал да обсъждам всички ваши снимки.

аз'аз обичам по-късата коса на теб, така че тук имам малко по-тъмен цвят с разрез, подходящ за лицето ти.

Що се отнася до мен, това е крайна цел за вас, за кратка прическа:

Формата и цветът крещят толкова забавно за мен и чудесно за плуване!

За по-голяма дължина... 

Ако продължите да растете, казвам "да" на слоеве и по-тъмен сянка с по-леки нюанси.

За половината нагоре, наполовина надолу изглежда ... тази по-свободна версия също получава косата си от лицето си.

Тогава си мислех, че един нов концерт може да е силен взрив, за да очертаеш очите и тежките си слоеве, за различен кашет.

Вашите опции са неограничени & # x2026; 

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

17 + = 18