Най-добрите (и най-лошите) камбани за сърдечно оформени лица

Днес ние продължаваме със следващата форма на лицето в нашата бретон серия: лицето на сърцето. (Вижте предишните "кръгли, дълги и квадратни" и проверете отново седмично за предстоящите триъгълни, крушови, диамантени и овални форми.)

Ако ти'имаш сърцевидно лице, после бъдеш горд! Защото ти'наистина уникален. Отне ми известно време, за да дойда с примери за знаменитости за това, защото истинското сърце е просто лице'много често. Че'защото винаги имат вдовица'който представлява "V" на сърцето. (Така че дон'т смесваме сърцевидно лице с обърната триъгълна форма, която ние'ще се съсредоточи върху следващата седмица.) Това, което направи и това предизвикателство, е фактът, че много знаменитости, включително Ким Кардашиан, се подлагат на лазерно отстраняване на косми отървавам се на вдовицата им'височината на косата.

Моля те'Не го правете! Макар че острата линия на косата може несъмнено да направи бретон малко по-трудно, аз'всичко за прегръщането на естествените си дарове от Майката Природа и намирането на начин да работите с тях, а не срещу тях. Днес ние'ще преминем някои идеи за взрив, за да ви помогнем да се вдъхновите (и да знаете какво да избягвате). Разбира се, сърцето-форма лицето може да бъде абсолютно великолепно с косата, носена прав гръб, както вие'Ще видим Кортни Кардашиан за секунда.

Не забравяйте да запазите собствения си естествен тип коса при разглеждане на тези снимки и да ги доведете до кореспонденцията си, за да покажете на вашия стилист точно какво имате предвид.

Имате ли сърцевидно лице??

Никой в ​​Холивуд в момента няма по-фина сърцевидна форма от Куртни Кардашиан. Лично аз обичам, когато тя носи косата си, за да го покаже напълно. Както казах, едно сърцевидно лице винаги ще има вдовица'височината на V-образния растеж на космите в центъра на челото. Това обаче не означава, че всички с вдовица's връхът автоматично има формата на сърцето. (Брук Шийлдс, например, е по-скоро квадрат, въпреки голямата й вдовица'Алисън Ханиган е круша.) Трябва да погледнете преобладаващата форма и в случая на сърдечен човек те имат най-широката точка на лицето на челото и след това се свежда до най-тесния точка на брадичката.

Най-добрите взривове за сърдечно оформени лица

Бардо бретон: Колко са прекрасни тези ?! Високо гъвкавите банди от Бардо, които ние'Виждал съм работа и време отново на много различни лица, върви особено добре с Куртни'с формата на сърцето. Те'прерязани само малко по-дълго на външните ръбове и естествено искат да се отделят малко в центъра, където е вдовицата's пика е. Доста хора с вдовица'ще имаш естествен cowlick и нямаш'т трябва да се бори с него. Нека бретонът да се отдели там, където иска, защото може да изглежда страхотно!

Завеси завеси: Ева Лонгория носи новата версия на Kourtney Kardashian'които са дълги брекети за завеси, които се удрят точно над челюстта. Тази дължина помага да се добави ширина в най-тясната част на лицето, близо до брадичката, и защото те'толкова дълго, те имат достатъчно тегло, за да се държат с cowlick. (Макар че самата Ева не го прави'Няма много да се притеснявате, както нейната вдовица's връх isn'много ясно изразени.)

Дълги, текстурирани бретончета: Можете да носите прави бретон с форма на сърце; просто трябва да ги държите дълги и леко текстурирани, както демонстрира тук Кели Ху. Дължината и дебелината помагат да се претеглят всякакви cowlicks, така че бретонът да е по-плосък и текстурирането да разруши хоризонталната линия, което е важно, защото'Нуждаете се от най-широката част на лицето, челото, да изглеждате още по-широки.

Разкъсани взривове: Друг вариант на директния взрив са тези разкъсани на Кери Вашингтон. Подобно на Кели Ху'те, те'дълъг, среден и раздробен в краищата. Мисля, че тези по-специално изглеждат удивителни с текстурираните вълни в останалата част от косата й; дълбочината на изкривяването на веждите наистина изважда очите й.

Дълги странични удари: Подобно на Куртни Кардашиан, Коте де Пабло има красива, силна вдовица'че тя се стреми да се покаже вместо да се скрие. Дълъг и странично замахван взрив може да направи същото за теб - той придава на косата малък лифт от едната страна на "V" и след това се спуска, за да флиртува над противоположното око. Можеш'Не се объркайте с този стил.

Странично помрачени бретончета: Възможно ли е да има странично помрачени брекети, които покриват челото със сърцеобразно лице? Може би. Мила Йовович носеше добре тук, макар да виждате, че косата иска да се отдели от вдовицата'вместо да останат заедно като единица. Така че просто да знаете, че вие'ще трябва да се боря с това малко "Предлагам да изсушават вашите брекети на място веднага след измиване на косата, така че те не'нямате възможност да изсъхрите в естествената си позиция.

Най-тежките взривове за сърдечно оформени лица

Чудите се какво да не правите? Ето няколко примерите:

Тежки, тъпи бретон: Кери Уошингтън'тук са много по-невероятни от онези, които ви показах преди. Че'тъй като те са супер тежки, изрязани отгоре на главата и без никакво оформяне, за да се счупи линията. С дължината на окото и начина, по който те'че сте изсъхнали в заоблена форма, просто изглеждат твърде тежки за дребното си лице. Тежък взрив може лесно да джудже на тясната долна половина на сърцеобразно лице.

Тежки, нагънати бретон: Красивата Мила Йовович може да избяга с тези брекети, но все още не съм'мисля, че те'най-добрият избор за нея. Изглежда те са'са били отрязани умишлено дебели, отгоре на короната, така че те да лежат без да се стигне до разделяне. Както в случая с Кери, те'толкова дълга и тежка, че те преодоляват останалите си черти.

Уязвими удари: аз'не съм фен на тънки, ужасни бонбони на никого, но те са особено проблематични за хора със сърцевидна форма, заради кошчето. То'нещо като Goldilocks с брус дебелина: ти не'Не искам да са твърде дебели (като Кери Уошингтън), но не'Не искам да са прекалено тънки (също като Ева Лонгория тук). Аз не'мисля, че те задължително изглеждат зле върху нея в тази снимка, но те'Дръж се трудно да контролираш със силна вдовица'за да не говорим колко бързо те'Д се натрупват заедно върху мазно / изпотеното чело. Мисля, че нещо като Кели Ху'По-пълният стил е начинът, по който да вървим: просто прав.

Тънки удари: Тук'друг пример за тънки бръчки, този път на Кристина Локен. Те са още по-лоши от Ева's, тъй като те'които се придържат заедно в определени секции (които контрастират в истински датиран начин с къдриците в останалата част от косата). Другото нещо, което може да се случи с взривовете като това и аз знам, защото това'се е случило с мен - това е кокалчето на вдовицата'може да накара част от косата всъщност да се огъне, вместо да лежи равномерно. За да се скрие това, би било много по-добре, ако тя имаше по-голяма тежест в тези брекети, с малко нервност на краищата.

Прави бретон с боб: Едно предупреждение, когато правите директни удари върху сърцеобразно лице е, че никога не искате да ги сдвоявате с брадичка с дължина на брадичката. Джени Маккарти имаше този стил за гореща минута преди няколко години и можете да разберете защо тя'никога не го прави оттогава. Хоризонталната линия на бреговете, комбинирана с останалата част от косата, която спира на челюстта, наистина подчертава заострена брадичка на сърцеобразно лице и прави долната половина да изглежда наистина тясна.

Извити, разделени бретончета: Ако я погледнеш, това'че Джулиет Луис има проблем с взрив. Той никога не изглежда да иска да остане заедно. Съчувствам, но аз'Да предположим също така, че вместо този странен стил и стил, тя опитва нещо като Куртни Кардашиан'на Бардот. Мисля, че и може би малко текстуриране, ще се извърви дълъг път, за да й даде по-дефиниран и ласкателен стил.

Какъв е любимият ви стил на бретон за сърцеобразно лице?
Ако имате сърцевидно лице, кои прически са работили за вас?
Какво е най-лошият стил за сърцевидни лица?

Leave A Comment

71 − = 62