Най-добрите (и най-лошите) камбани за кръгли форми | progressivenewsdaily.info

Най-добрите (и най-лошите) камбани за кръгли форми

"Какъв тип банди да получа?" е въпрос, който ме пита много. И моят отговор?

Всичко се свежда до форма на лицето *. По принцип целта с бретон е да откриете стил, който помага на лицето ви да изглежда по-овално, като същевременно изважда очите ви и подобрява общото ви прическа.

Мисля, че там'който е подходящ за всички, така че реших, че ще бъде забавно да споделя с вас какво работи и какво не'използвайки близки до знаменитост червени килими, за да демонстрира, разбира се, в серия, която изследва всяка от седемте различни форми на лицето. Както винаги казвам, с косата, то'е важно да шоу, не просто кажете, така че ако тези съвети резонират, приведете примерите на вашия стилист, преди да се ангажирате с котлет.

ние'ще изритам нещата тази седмица с формата на кръглото лице, а след това останете настроени за дълъг, квадрат, сърце, обърнат триъгълник, круша, диамант и овал.

* Освен формата на лицето, другото внимание с бретон е това, което естественият ти тип коса ще направи и няма да направи. По принцип естествената къдрава коса ще изисква повече работа, ако искате бретон да лежи гладко; Вие също трябва да си стилист да се намали си бретон сухо, така че не'не се свива "свиване" и завършва с тях по-кратък от планирания. Cowlicks са друго нещо, което често трябва да имате предвид, те'Ще принудиш бретон да се отдели, но като теб'Ще видите, че това може да е съзнателна част от външния вид и абсолютно глоба.

Имате ли кръгла форма на лицето?

Джинифър Гудуин е примерът за фина фигура на кръглата повърхност. Както можете да видите, кръгли лица са около една и съща ширина, колкото са високи. За разлика от овалните и дългите лица, най-широката точка е през скулите, а след това се стеснява малко по челото и брадичката (които също са закръглени). Няма твърди ъгли.

Най-добрите взривове за кръгли лица

Текстилни бретон: Джинифър Гудуин отново! Както можете да видите, този стил работи по-добре от предишния, за да се противопостави на заоблеността на лицето си. Тук тя носи бретон с начупена текстура, която завършва на около половин инч над веждите си. Текстурата е важен трик, за да се разпръсне кръглото и дължината му, защото'когато удряте добре над областта на очите, удължава лицето й, вместо да я разширява. Забележете как тя's бутна бретонът на едната страна; това създава илюзията за височината. Тя'също има парчета коса пред ушите, които "нарязват" ширината там.

Странично помрачени бретончета: Тук'друг стил на странично разделение, този път още по-драматичен за Kirsten Dunst, защото те показват много от челото. Нейните по-дълги брекети започват да се удрят в областта на миглите, преди да се каскат по диагонал, за да завършат точно под скулите. Този пример демонстрира как създаването на силна диагонална линия наистина удължава кръглата повърхност.

Завеси завеси: Камерън Диас носеше стил на взрив, който може би не сте смятали за кръгло лице: дългият завеса. Тези взривове работят върху много форми на лицето; то'важно е да се отбележи, че те'преотстъпена леко извън центъра, което отново създава леко диагонално удължение за кръглото й лице. След това те задържат с мек обем, който е доста отслабване, завършвайки точно над линията на челюстта. Тази дължина е ключова; ти не'не искат да ударят точно по бузите и да създават повече ширина.

Графични взривове: Повечето експерти по косата ще ви кажат, че правите брекети не са прави'Т добре за кръгли лица, защото просто подчертават ширината. Аз не съм съгласен'обичах почти всяка снимка'Виждал съм на Кристина Ричи да носи този стил, така че определено мисля, че може да работи с няколко предупреждения. Първо ти'ще забележите, че нейните брекети са отрязани над веждите; както и при Джинифър, това отваря и удължава лицето. Второ, бреговете не са'току-що направо отстрани има по-дълги парчета, които имат отслабване. На последно място, мисля, че графичната природа на среза е чудесен начин да се противодейства на мекотата на кръгла форма.

Текстурирани и странично помрачени бретончета:Емили Браунинг тук демонстрира някои от нещата, които аз'за което говорихте. Тя'се получава разкъсана текстура, диагоналната посока и парчетата пред ушите. Всичко това помага да й се даде по-овална форма; Също така мисля, че и косата й'е подчертано помага да добавите измерение и визуален удължаващ ефект.

Високи и неравномерни удари:Последно е Дженифър Хъдсън, чиято нова къса прическа е комплиментирана от офроуд бретон. Всичко, което създава височина, ще направи лицето ви да изглежда по-дълго, така че това е страхотна идея за оформяне на късо нарязване на кръгло лице. (Не'Мислите, че искате да направите това с по-дълга коса, за да не изглеждате като вас'имаше случай на "коса" като Камерън Диас Нещо за Мери.)

Най-тежките взривове за кръгли лица

Чудите се какво да не правите? Ето няколко примерите:

Уязвими удари: Освен факта, че крещят "90-те години на миналия век", ужасни бонбони като "Кейли Куоко" тук имат само кръгло лице. Те просто не'т има достатъчно тегло, за да направи това въздействие'Ще се отклони от кръглата форма; Какво'Освен това, те придават още по-мекота, когато мекотата е точно това, което искате да преодолеете.

Закръглени взривове:Познай какво? Закръглените взривове на кръглата повърхност просто увеличават заоблеността. Представи си това! аз'Всъщност не 100% срещу тези, тъй като те'имам малко от това графично докосване, което ми хареса на Кристина Ричи. Но те'ще бъде много по-ласкателно, ако бретонът е нарязан право навътре, с по-дълги парчета отстрани.

Бъгове на малко чело: Селена Гомес разтърсва нещо, което изглежда като шлем за коса, и проблемът не е'Тъкмо че бретонът е твърде дълъг, криейки по-голямата част от красивото й лице. То'също така, че отначало има малко чело, на върха на кръглата страна, което прави бретонът най-малко един вид, който не е най-добрият избор за нея. Виж колко далеч трябваше да започне бретонът на короната й? Тя'Да бъде по-добре с много дълги бретон избута на едната страна, или дълги завеси бретон.

Бъгове без форма: Кели Кларксън е добър пример за това, което може да се случи, когато питате за удари, без да му давате много предчувствие. Липсата на определена форма или някаква връзка с останалата част от нейната прическа, те'не й правете никакви благосклонности. Идеята да ги прокараш от едната страна беше добра, но за разлика от Кърстен Дънст'те, бреговете'не са достатъчно дълги, така че те просто падат в очите й и правят лицето й да изглежда по-широко. Аз всъщност мисля, че Кели ще изглежда страхотно с тъпи, прави, вежди-блъскащи бретон (и дълги, права коса отстрани).

Bettie Page bangs:Това е лоша картина красота pic (благодаря на доброто, че Фърги е виждал много подобрение оттогава), и бонусите на Bettie Page aren't за слабото сърце на всяка форма на лицето. Тези взривове са графични, но не по идеален начин за кръгло лице; искате графика в бретон, които са прави, ъглова и плоски на главата. Сгънатите под краищата създават прекалено много заобленост. дон'дори не ме накара да се захвана с поредицата!

Дълги, праволинейни бретончета: Катрин Зета-Джоунс демонстрира, подобно на Селена Гомез, че дълъг взрив,'t най-добрият избор за кръгли лица. Тя напълно заличава лицето й и тъй като кръглите лица по природа не са дълги, повечето от функциите са скрити. Те биха били по-добре с тапицерия, или по-дълго и да се изтласкат настрани.

Какво'е любимият ви стил на бретон за кръгло лице?

Ако имате кръгло лице, кои прически са работили за вас?

Какво'е най-лошият стил за кръгли лица?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 67 = 72

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map