Най-добрите (и най-лошите) букси за диамантени лица

ние'съм обсъждал всички видове форми на лицето досега: кръгли, дълги, квадратни, сърцевини, обърнати триъгълници и круши. Тази седмица се фокусираме върху рядката форма на диамант. (И там'само още едно ще дойде "овално!")

Диамантената форма на лицето е необичайна "Бих казал'е най-уникалното от всички форми на лицето. По-голямата част от диамантите са склонни да носят косата си от лицата си и аз'го познавам'тъй като бретон може да бъде très трудно за този тип. Скрийте лицето с прекалено много косми и напълно го затворите, което го прави твърде малък и тесен. Но има няколко стила на взрива мога работят, за да подчертаят както очите, така и удивителната диамантена костна структура. Едно нещо, което работи в диамант'че ползата е балансирана, подобна на овалната.

Имайте предвид, че вашите опции за взрив могат да бъдат ограничени от това колко тесен е линията на косата (както ние'ще видите на Селма Блеър), както и индивидуалната текстура на косата ви. Както винаги, говорете с вашия стилист с помощта на тези визуални помощни средства, за да разберете кой стил ще работи най-добре за вас.

Имате ли форма на диамантено лице?

Ако ти'е диамант, тогава ти'Ще имаш тясно чело и тесни брадички, които са около една и съща ширина. Скулите са най-широката точка на лицето, а брадичката често е осеяна. Но'е линията на косата, която е разяснителният знак на тази форма на лицето'е по-тесен от който и да е от другите седем вида.

Най-добрите взривове за диамантени лица

Дълги странични удари: Дълъг, странично разцепен взрив като Ашли Грийн's е не-мозък за диамантени лица. Диагоналното направление извежда скулите и създава илюзията за овална форма. Едно предупреждение е, че понякога е трудно да се получи странична част с тази форма на лицето, поради начина, по който линията на косата се стеснява. (Можете да видите как Ашли'които искат да се разделят.) Ако това е така'в случая, изсушете на място, веднага щом излезете от душ, и използвайте продукти за оформяне, за да дадете корените.

Странично помрачени бретончета: Камила Алвес носи друга версия на страничните брекети, освен че нейните са по-пълни, по-къси и помитат над едното око. Те очертават още повече очите, докато голата част от челото все още удължава лицето. Забележете, че страничната част не е'T че далеч отстрани - можете да експериментирате, за да намерите най-доброто място, където вероятно ще остане косата ви.

Централни разцепени брекети: Тези сладки бонбони на Ванеса Хъджънс са разделени на средата (или могат да се носят само малко извън центъра). Завесата им крие тесен косъм, а те'е по-вероятно да попаднат на място по естествен път, без да ви се налага да направите за странични брекети.

Бардо бретон: Фрейда Пинто има вариация в центъра на разцепените брегове тук. Тази брилянка Bardot-esque е по-плътна отстрани и меки части в средата. Отново можете да видите как затъмняването отстрани помага да се скрие тесното й чело, а изложеното чело осигурява нейното малко лице'т увиснали от косата.

Faux-Hawk bangs: Тук'е неочакван стил, който всъщност действа (за къса коса). Селма Блеър има изключително тясно чело, което определено ограничава избора й. Вместо да се опитва да избягва бретончето (което ще подчертае косата й), тя'се изкачи и изплува с изглед на изкуствен ястреб. Пунксираната текстура създава интерес и обем, така че горната половина на лицето й да изглежда по-широка.

Бебешки удари: Тъй като диамантените лица са в равновесие (и обикновено имат невероятни скули), те'един от малкото типове, които всъщност могат да издърпат тинейджърски, малки бръмбари като Хал Бери. Просто ги държи меки и текстурирани.

Най-тежките взривове за диамантени лица

Чудите се какво да не правите? Ето няколко примерите:

Тежки, закръглени удари: Ciara е перфектният пример за това, което искам да кажа, от бретон, който затваря диамантено лице. Те са толкова тежки, плоски и заоблени, с нулево наслояване или мекота, така че резултатът е лице, което изглежда странно миниатюрно.

Прави бретон: Може би си мислите, че простите, бретончета ще работят, а като Лил' Ким демонстрира, това може просто да подчертае ширината на скулите и остротата на брадичката. (Подозирам тя'имаше някои хирургически промени, които преувеличават това още повече.) Излагането на част от челото би помогнало да се разсее този ефект.

Дълги, прави бретончета: Същият принцип важи и за Ванеса Хъджънс (въпреки че'не е толкова крайно). Нейните брекети са толкова дълги, че те'скривайки очите й, вместо да ги извеждаш. Какво те правя изяждат скулите и брадичката ... но не по най-добрия начин. Ако ги изблъска от лицето си, ние'ще бъде в състояние да оцени своята prettiness толкова много повече.

Кратки, графични взривове: С форма на диамант, вие искате да внимавате да не създавате ширина, където вече имате "в центъра на лицето". Чувствам това'това, което е Мадона'Тук се случват брегове. Те'просто прекалено графични и я карат да изглежда много ъглова.

Уязвими удари: Докато ми харесва ширината, която Катрин Макфий'прическата се създава на дъното, нейните брекети са там, където се разпада. Те'твърде прекалено тънка и мъдра, че е ласкателна; нещо по-съществено, като Фрейда Пинто'с централно разделен стил'бях по-добър избор.

Странично помрачени бретончета: Тук'това е чудесен пример за Селма Блеър за начина, по който една странично помрачена бреза може да бъде трудна, защото действително излага крайната рязкост на линията на косата. Друга проблемна особеност е нейната ширина на вълнообразния си боб, точно в скулите. аз'исках да видя Селма със стил на завеса, за да прикрие косата й.

Какъв е любимият ви стил на бонбони за диамантени лица?

Ако имате тази форма на лицето, кои прически са работили за вас?

Какво е най-лошият стил за диамантени лица?

Leave A Comment

+ 60 = 69