Над ноктопластиката? Сега е всичко за формата и дължината!

Дали Марк Джейкъб убива ноктите? Това със сигурност беше присъдата през февруари след модели за неговия F / W '13 шоута бяха изпратени надолу по пистата с нокти, боядисани с CLEAR лак. Инсайдърите в областта на красотата и модните цивилни също се възмущаваха от това, което това означаваше за бъдещето на изкуството на ноктите, тъй като това беше пълна 180 от ивици, кичури, копчета и кадифе, които видяхме през предишните сезони. Говорете за изявление!

Също? джибри'моделите на марката носеха специфична марка за лак за нокти - неговата собствена! Следващия месец дизайнерът излезе с линия за красота, която ще бъде на разположение в Sephora; аз'Вече преброих дните, откакто новината се скъса. Via Fashionista, тук'как изглежда ясният лак (то'наречен лъскав):

Но Марк не беше'единственият дизайнер, който благоприятства простотата на есента. Хелмут Ланг също така избра голи нокти:

А също и Александър Уанг (в хладно пясъчник):

Моята гледна точка? Сега, когато ноктите се превръщат в празно платно, така да се каже, светлината на прожекторите се обръща към форма и дължина!

Ето и най-очарователните опции:

Щит за нокти

Удебелените имена като Риана и Лейди Гага са известни със своите превъзходни, талонни маникюри.

Тези дами обикновено избират смели цветове, но Фърги често се вижда да носи стилето в голо или розово.

Бадеми нокти

Ако стелето са прекалено екстремни (или опасни!) За вас, тогава бадемите са по-разумна опция.

Вместо остър ръб, тази форма е малко по-закръглена, но също толкова привлекателна. Допълнителната дължина добавя блясък на старата школа, напомнящ за него Луди хора, както се вижда на Кейти Пери и Блейк Лайви.

Дълги, квадратни нокти

Квадратът е известен като форма по подразбиране за фалшиви нокти и никога не е направил марка на картата на тенденцията ... докато Риана не изясни красивите червени в Грами,.

Мисля, че изборът на цвят и дължината позволиха на маникюра си да направи наистина въздействие.

Патешки крака

Шегувам се! Моля ви, не'T. (Не че не сте'не знам това вече.)

Тази форма никога не е била в стил, но някои дами (Джърси ШорJerseylicious, аз'аз ви гледах) реши да му даде повече признание, отколкото заслужава. Стойте далеч, далеч!

Какво ви казва ноктите за вас

Ето една забавна диаграма, която открих:

Въпреки че ако ноктите ви приличат на нещо подобно, вие'само по себе си.

Друга теория за формата на ноктите е просто да отидете с тази, която отразява формата на вашите кутикули. За мен, кръгли или овални нокти работят най-добре, тъй като моята кутикула област е изключително закръглени ... въпреки че аз'm в момента работи с квадратни съвети (повече за това в секунда).

Получавате дълги и силни нокти

Коя форма на ноктите е най-силната и най-малко склонна към счупване? Аз съм ги изпитала сами и мога да удостоверя, че този площад е най-здравият (моят маникюрист се съгласява). Не си спомням да счупя един пирон веднъж с моя квадратна форма в сравнение с по-закръглени или по-силни форми.

Но силата на ноктите също е свързана с цялостното ви здраве и начин на живот. Храните и добавките, богати на биотин и цинк, спомагат за здравето на ноктите (и подобряват косата и кожата!). Трябва също да внимавате да предпазите ноктите си при измиване на съдовете и да ги подсушите само в една посока, вместо назад и напред. Маслирането на маслото в кожичките редовно може също така да ги поддържа здрави и блестящи.

Докато изпробвате по-дълги форми на ноктите е много забавно и вие сте длъжни да обърнете главите, не'Не ме разбирайте погрешно "по-късите нокти са също толкова големи! Независимо дали предпочитате чист, прост ясен лак на Марк Джейкъбс или по-тъмна тенденция на падане като матово черно, къс нокът винаги е красива класика.

Елизабет Томарас е студент по журналистика в университета "Конкордия" в Монреал.

Вие сте над изкуството на ноктите?

Били ли сте прегърнали голото ноктите??

Какво'новата ви форма на избор?

Leave A Comment

+ 70 = 74