Как добре измивате лицето си?

Знаете ли, че средният човек отнема само 10 секунди, за да измие лицето си?

Нямам представа къде чух този факт или кой дори го е измерил. Но знам, че тези хора трябва да бъдат неин& # X2014; не Химззащото когато беше последният път, когато някога сте виждали човек, дори да мие лицето си? (По-точно, искам да кажа, като, извън всичко, което прави в душ, защото се съмнявам, че дори отнема 10 секунди.'използвайки някакво лудо сушене като Ирландския пролет по цялото му тяло, включително тен. И все пак кожата му все още се стреми по-добре от нас. Това ме убива.)

Но аз се отклонявам.

Това, за което исках да говоря днес, е фактът, че измиването на лицето е много, много важна красота стъпка, която вероятно твърде много от нас са прескочи в нашата бързат да стигнем до добро, забавно неща. Знаете ли, като наслояване върху нашите 1000 тонери и серуми и кремове и лечения на място.

Но тук'това е нещата. Ако ти'не приемайте всичките си грим или слънцезащитен крем, което също е истинско бр. тогава вашите фантастични продукти за лечение не са'т ще бъде в състояние да работят магията си почти толкова добре.

Какво'това, което казвате? О, вие вече премахвате целия си грим? Добре може би. Но може би не. Затова ви призовавам да обмислите тези две техники, ако имате't вече...

Clarisonic

Това е моето бебе. Да тя'е скъпо. (Започвайки от $ 149 за Mia.) Но това е така'е време, откакто изпях своите похвали, и наистина вярвам, че това е една от онези красавици, които напълно си заслужават.

Също? Току-що намерих бележките си от пресконференция на Clarisonic, че присъствах на куче'преди години, и никога не са публикували. Така че'времето, което споделих, нали? Ето няколко фактоида:

1. Sonic cleansing brush (it'като звукова четка за зъби) е в състояние да премахне шест пъти повече грим, отколкото ръчно почистване само с ръце. Шест пъти! Че'е много. Обичам този образ, защото наистина удари точката вкъщи:

2. Той дори премахва водоустойчив грим. (Не бих искал)'Не я използвайте на миглите, разбира се. Задръжте здраво, защото ние'ще стигнем до тези в малко.) Водоустойчив слънцезащитен крем, който е луд трудно да се измъкне и може да се запушва порите, ако го оставите там.

3. Това'достатъчно лек, за да се използва два пъти дневно. Дори ако имате чувствителна кожа или розацея. Това ме издухва, защото напълно мислех, че това ще усложни тези условия. Но'Напротив, Clarisonic всъщност ги подкрепя. 'Това е вярно: получих тази информация от пръв поглед от дерматолог, интервюиран месеци след събитието Clarisonic, който ми каза, че го препоръчва на пациентите си с розацея. Той'не е свързан по никакъв начин с компанията.

4. Тя може да помогне на порите да изглеждат по-малки и бръчките изглеждат по-малко видими. Има две причини за това. Чрез премахването на задръстванията в порите намалява техния външен вид. Чрез премахване на остатъците (мръсотия / масло / грим), които се намират на върха и претеглянето на бръчките, това им помага да изглеждат по-малко забележими. И! Както казах в началото там, когато имате наистина чиста повърхност на кожата, всички продукти, които поставите на върха, ще се абсорбират по-добре. Така че, каквото и да е анти-стареене или освежаване или пори-минимизиране ще има по-голям шанс за работа след Clarisonic sesh.

Още ли сте убедени? Може би? Добре, тук'Друг вариант:

Почистващи масла

Дали всички вече знаят за трагедията ми с метода на Почистване на масла преди няколко години? OMG беше лошо. И това'защо и аз, въпреки че аз'Използваните ботанически масла като овлажнители оттогава насам'си избягвахте да използвате нещо с думите "масло" и "почистване" на етикета. Повярвай ми, и ти.

Но през последните няколко седмици, аз'ти направи ъгъл и аз'готов съм да направя това отново. Само този път, аз'm залепване с търговско достъпни prodz, вместо да се опитва да направи DIY с рицин и маслиново масло. (Потръпване.)

Защо питаш? Е, защото принципът на очистването на маслото все още е здрав. Не само, че е отличен начин да се премахне грижливо (както водоустойчив, така и не, дори и от областта на окото)'също така е по-добре от традиционните препарати за почистване, за да се изхвърлят от вашите пори. Че'тъй като най-добрият начин за разтваряне на себума (масло) е с Повече ▼ масло. По принцип какво ти'това е заместване на мръсното масло с полезния, подхранващ, ботанически вид.

аз'm все още експериментира с различни марки, въпреки че най-новият на пазара е Шу Uemura кученце там. Очевидно премахва грима с 86% по-добър от предишните формули, въпреки че аз'Аз все още не съм сигурен дали това'ще бъде твърде богат за мен. (Имам на практика всяка версия на този нефт, която Shu е излязла с: Brightening, Fresh, Premium и т.н. и т.н.) Dermalogica прави също така страхотно, наречено Precleanse.

Както и да е, това, което искате да направите - независимо от това кое масло сте вие'използвайте го, масажирайте го направо на сухото си лице. (Не бих искал)'не препоръчвайте масажирането твърде дълго, със сигурност не повече от пет минути, тъй като цялата тази манипулация вероятно е допринесла за моето OCM бедствие.) След това добавете малко вода, за да го емулгирате - маслото ще се превърне в млечно бяло. Масажирайте го около малко и отново изплакнете!

Ще бъдете изумени колко мека и най-важното, ЧИСТО, кожата ви се чувства.

Двойно почистване

И ето къде ви казвам да обмислите използването на двата метода в тандем.

Двойно почистване не е'но наистина нова идея Dermalogica за първи път представи идеята за красотата eds може би преди пет или шест години, когато те излязоха с Precleanse. Но дали използвате или не своя продукт, мисля, че очистването два пъти е доста подобно на застраховка за вашата кожа. Особено, ако вашият тен е като моя, т.е. свръхчувствителен и вие'ве имаше лоша реакция към масла в миналото. Знам, че Шу Уемура (и повечето производители на почистващи масла) не'че трябва да очистиш отново след това ... но аз'Невероятен Нели. Аз просто мога'Т рискувате потенциална пробив от оставянето на маслото на кожата ми. Дори и да'което струва $ 90 и идва от луксозен универсален магазин.

(Може би се чудите защо имам нужда от петрол, ако аз'm, използвайки Clarisonic. Е, вероятно не съм'но аз'm експериментира. аз'м все още свръх интригува от ползата от петрола за отстраняване на петрола, и така аз'm надявайки се да постигнем най-доброто от двата свята, като използваме двата метода заедно. Почистете порите!

Добре и. Методът I'm копаенето в момента е първо да се използва очистващо масло, за да изтече по-голямата част от слънцето и грима ми. След това използвам Clarisonic за втория кръг (в съчетание с моя нежен крем или почистващ гел du jour, като Boscia или SkinCeuticals).

Резултатът е über-чиста кожа, която не'не се чувстват изсушени или раздразнени. И аз не'Необходимо е да използвате тонери. (Което, честно казано, често ме дразнят и правят кожата ми червена.) Въпреки че'със сигурност е забавно да тествате колко добре тези методи работят - всичко е толкова задоволително, колкото навлизането на наситена памучна подложка в кожата ви и намирането на следа от нищо ?! Тогава вие знаете'направи добра работа.

Също? Ако ти'бяхте усърдни вечер, сутрешното ви почистване е доста основно.

И това'това е! Време е да претеглите:

Вие сте фен на Clarisonic? Какво ще кажете за очистването на маслото?

Какво'Вашият режим на грижа за кожата от късна дата?

Leave A Comment

+ 80 = 90