Как да спрете косата си от обръщане нагоре в края

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: аз'm отворени за всякакви предложения за цвят и рязане. Имам бледа кожа със зелени очи и косата ми е фина и фризотична, с неравномерно естествено навиване, което се изправям с кръгла четка всеки ден. 

Цветът на косата ми в момента е кестеняв, но естественият ми цвят е кафяво. Бих искал да премина към по-светъл цвят на косата с акценти.

Най-голямата ми жалба е, че косата ми не винаги държи стила си. Независимо дали го изсуша направо или така, че се къдравява, ще се обърне на дъното, независимо от това. Благодарим ви! Кери

A: Кери, благодаря ви за молбата ви за консултация.

аз'Съжалявам, че не сте доволни от косата си. Намирам го за много привлекателно за вас. Тя прави чудеса за вашата челюстна линия, тъй като тя се врязва на едно чудесно място, за да оформиш лицето си.

Казано, ако сте мъртви срещу него, единственият начин да се отървете от него - с настоящия си стил на оформяне - е да намалите косата си над раменете си. Когато удари раменете, то'играта на " флипът се случва.

Няма гаранция, че ще се държи по-кратко, но това ще ви е удобно:

Като алтернатива, ако сте ходили с естествените си къдрици, можете да изпомпате обема с помощта на кърлинг. Този начин на оформяне не би довел до обръщане на текущата ви дължина. Кръглата четка за издухване на въздуха води до обръщане.

Фина, къдрава коса не приема белина подчертава много добре, и те могат да бъдат супер сушене. По-богат цвят като този би бил най-добрият ви залог:

Би било толкова хубаво за теб. Въпреки това, знам, че когато жената иска светлини, тя иска да подчертае "

Ето добавянето на акценти, направени с по-светъл нюанс на цвят, а не белина:

Тази техника ще ви служи добре. Ако отидете за идеята за по-кратко нарязване, отидете напред и използвайте белина. Това ще отнеме по-малко време, за да израсне и да отсече увредената коса.

Надявам се това да помогне при търсенето на страхотна коса.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

30 − = 25