Как да смесим вашия грим като професионалист | progressivenewsdaily.info

Как да смесим вашия грим като професионалист

Може би никога няма да имам естествена великолепна кожа, гладка, безпоравна, равномерна, а в сънищата ми, поръсена с лунички, но аз знам прост (и свободен!) Начин, за да изглежда така, както правя...

Аз смесвам грим!

Просто, както може да изглежда, тази техника ме накара да направя сериозна проба и грешка. Като тийнейджър, скрих несигурността си зад слой от непрозрачен колатер с дебелина четвърт инч. Сега, че аз'През 20-те ми години козлеката ми ме накара да преосмисля как прилагам моята фондация и да празнувам (предимно) десетилетие без акне. Срещнах смесването като начин за спасяване на грима ми в горещите летни дни, но след като разбрах, че безпроблемният цвят на цвета ми направи кожата ми доста по-добра, започнах да се смесвам с цел.

Това прави всеки продукт, който нося, да изглежда безкрайно по-добър (освен за бръснач-остри графични очна линия). Да не говорим, че ми помага да фалшифицирам тази списание - перфектна кожа'е материал на Photoshop (и 15-годишни модели от Беларус).

Никой изглежда добре в пищял, несвързан грим. Помислете: сурови линии на основата около периметъра на лицето ви и тройната ивица бронз, руж и олекотена. Така че, независимо от това, което търсите, за това дали не е свеж грим без грим или бомба с красота à la Викторинските тайни ангели, тук са някои от моите съвети.

Изхвърлете основата си

Очевидно целта на фондацията е да направи кожата ви да изглежда магически лъчиста и дори тонизирана - не я харесва'са покрити в непрозрачна, едноцветна маска.

За да запазите нещата естествени (т.е. кожата ви изглежда подобна кожа), трябва да се надуе. Това означава да приложите основата си, независимо дали е така'е течност, сметана, гел или прах и след това направете малки кръгови движения с избрания от вас инструмент, за да издърпате внимателно продукта в кожата си. Тя трябва да изглежда и да се чувства безпроблемно, сякаш се разтапя, вместо просто да седи на върха.

Четки и чисти пръсти (безплатно!) Могат да бъдат вашите най-добри приятели в създаването на безупречно лице. Мишел предлага използването на четки вместо гъби, тъй като гъбите могат да изливат много продукти и обикновено са по-подходящи за премахване на излишния продукт, отколкото за неговото прилагане.

Позволявам'за които можете да използвате:

Челни четки за основа: Изисквайте квалифицирана ръка да "боя" върху продукта, в противен случай вие'ще бъдете оставени с ивици или линии. Моите способности с плоска четка се простират само до използването й за нанасяне на течна основа, преди да се работи с нея с четка за полиране. Въпреки това, аз'Виждали сте професионалисти, които са използвали тази четка, за да се прилагат и да се наслаждават на практиката на фондацията (и страхотно осветление). 

Почистващи четки: Плътно опаковани четини с равномерна дължина, което ви позволява да надуете продукта в кожата си. Почистващите четки могат да образуват прах, течности, кремове и гелове в кожата, за да получат въздушен ефект. Те вършат цялата си упорита работа, за да "леко въртите четката по лицето си и да наблюдавате красиво вашата грим. За по-голямо покритие, опитайте да докоснете четката на кожата си, за да добавите още продукти, може да не се нуждаете дори от козметика!

Fingers: Превъзходно за крем продукти, тъй като тялото ви топлина загрява продукта, за да се слее лесно в кожата ви. Пръстите ви също са подходящи за трудно достъпни места, като например около носа ви. Поставете продукта в диамантена форма на лицето си (челото, бузите, брадичката) и след това използвайте индекса, средния и пръстеновидния пръст, за да го съберете в кожата си, като направите малки кръгови движения. 

Това е основната ми четка за избор:

Real Techniques Expert Face Brush, $ 8.99, вижте къде да купите.

Освен че е благоприятен за бюджета, тази четка осигурява безцветно покритие за моите течни и кремообразни основи. Плътно опасените косъмчета са синтетични, което означава, че те'Ще бъдете по-трайни от естествените четки (животински косми).

За течни основи използвам пръстите си, за да приложа в диамантената форма размер на стотинка, след което натискам и завъртам (едновременно) с четката с кръгови движения, докато няма повече линии.

За кремообразни основи често потапям четката направо в компактния, за да взема продукта (по-малко хигиенични, знам - винаги започвайте с чиста четка!). На хидратирана кожа (в противен случай продуктът ще се влачи), започвам в центъра на лицето си и изпръсквам, покривайки бузите, брадичката, челото и носа, потапяйки четката отново, когато имам нужда от повече продукти.

Ако аз'аз отивам за супер тежко покритие, аз'ще стигнем за пухкава четка и някаква пуста основа на прах и ще смесвам това (използвайки същата техника) над моята основа.

Смесете ръбовете си

Blush може да е най-лесният продукт някога, за да изглеждате незабавно здрави и будни. Целта е да се наподобява розовостта, която следва голяма тренировка и като теб'светещ отвътре, без видими ръбове до мястото, където започва и завършва.

Крем изчервява: Мишел има някои съвети за това тук ... моята четка по избор е четка. Шлифовъчните четки дават свръх-леко приложение, така че да завършите с полупрозрачен блясък, а не с цвят на блокчета върху основата. Любимият ми вид на четка за четка е дуо-влакна (наричан още 'скункс четка' благодарение на своя черно-бял вид). Душ-влакнести четки са невероятни при доставянето на чисто приложение, тъй като те вдигат минимално количество продукт.

Sephora Collection Pro Stippling Четка, C $ 42.00 / US $ 35.00; кликнете тук, за да научите повече и да купите.

Прахови рубини: Смесвайте най-добре, когато се прилага с четка, която прибира по-малко продукт, като например четка за вентилатор или пенлива четка от дуо влакна. Харесвам ги по-добре от нормалните черни четки, защото можеш да градиш до желания си цвят, без да го превишаваш. Тези четки са идеални за дневно износване на свръхсилни червени цветове като яркочервено или фусхия.

След като приложите червения си цвят, независимо дали го направите'сметана или прах, използвайте миксиращата четка или пръстите си в малки кръгове по ръбовете, за да съберете всякакви твърди линии.

Брониране, контуриране и подчертаване

Смесването във вашия бронз, контур и подчертаване са от съществено значение за даване на илюзията за естествено лъчиста кожа. Аз лично не'Не използвайте никое от тези, но ако сте наклонени, не забравяйте, че се затварят тъмни нюанси и светли нюанси. Лесен начин да разберете естествените си контури е да погледнете лицето си, докато стоите непосредствено под светлината. Сенките, хвърлени от светлината, ще ви дадат представа за естествените кухини и високите точки на лицето ви.

За да добавите дълбочина и да стесните бузите си, нанесете контур в тези сенки и използвайте вашата четка за бръснене, за да смесите ръбовете и наистина да го направите в кожата (уверете се, че'не е твърде тъмно и напълно матиран блестящ контур е по-малко убедителен!). Контурната работа е най-голяма опасност да изглеждате очевидни и фалшиви, така че да бъдете точни (и пестящи) във вашето приложение. (Или избягвайте потенциалната мътност, като следвате Кармиди'предложението ви да използвате само открояващото устройство, за да оформите лицето си.)

Увеличителен елемент е приложен към високите равнини на лицето - върховете на скулите ви, мостът на носа и над купидката'може да създаде илюзията за по-ъглово, котешко лице. Маркиращата пътечка трябва да седи по-високо от руж, леко припокриване, така че да няма видими ръбове.

Бронзът трябва да се прилага навсякъде, където слънцето естествено ще удари лицето ви. Помислете дали да направите "3" форма от двете страни на лицето си (добре, обърнете "3" от едната страна), за да добавите цвят по челото, скулите и челюстта. Не забравяйте, че е бронзов не контур "слънцето удря върховете на скулите ви, а не кухините. Използвайте голяма, пухкава четка на прах бронзър върху кожата си и работете в чисти слоеве, за да можете да създадете за тази слънчева целувка.

Смесване за начинаещи

Ако вече използвате тези техники, невероятно! Хората навсякъде вероятно са ревниви и / или в страхопочитание на вашия перфектен тен. Ако ти'нови неща за всичко това, има още няколко указания...

Винаги започвайте с хидратирано (но не влажно) лице. Смесването на продуктите ще бъде много по-лесно и по-удобно за хидратирана кожа. Можете дори да потапяте малко овлажнител върху основата или червеникава четка, за да се бръснете в продукт, който'придържайки се към сухи пластири.

Помислете за спрей. Пръскането на лицевата мъгла като MAC Fix + може да помогне за втечняването на вашия грим, така че да се смесва по-добре. И след като изсъхне, това помага да поддържате грима на място цял ден!

MAC Fix +, $ 21.00, кликнете тук, за да научите повече и да закупите.

Направи това, което работи за вас. Тези предложения не са'Т означаваше да бъдат трудни и бързи правила. Ако приложете фундамент с гъба върху кожа без кожа, работи най-добре за вас, по всякакъв начин отидете за нея. Дори и аз не'Следвайте ги всички! Имам малко лице "буквално три чело (чело с три пръста)", така че от време на време използвам среден размер четка за очи, за да приложа моята козметика, тъй като обикновените четки за лице покриват твърде много място за качествено смесване. Раздайте я и вижте какво работи за вас.

Намирате ли, че смесването на вашия грим помага?

Какви са вашите инструменти?

Как Вие създайте безупречно лице?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 4 = 2

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map