Как да се възползвате максимално от естествената си червена коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравейте, моля, помогнете! Имам естествена червена коса и аз'Аз никога не съм сигурен какво да правя с него. Имам пълна ресничка (която ми харесва) и доста фина, лека коса. 

Бих се радвал да имам много дълга, течаща, Ейми Адамс, но не мога да я оправя. В момента се чувствам като косата ми е малко скучна и аз не'да се възползвате максимално от естествения си цвят. Всеки съвет би бил чудесен! Благодаря! & # X2014; Брьони

A: Бриони, трябва да е наистина трудно да бъдеш толкова природна красота "

Косата ви е страхотна. Има характер и красив цвят. Така че всяко нарязване, което може да се справи с вас или косата ви, ще си струва приключението.

Мисля, че този стил ще бъде чудесен за вас:

Разрастването на взрива не е много забавно, но си струва, ако желаете промяна. Клиентът ми, който изрязах днес, се разраства и се радва на смяната на стила.

Това е страхотен стил, за да се справите с растежа на взрива:

Тъй като расте, можете да го носите като дълга страна.

Също така една дълбока странична част с някакъв къдрил ще бъде фантастична опция за прав.

Намирам понякога, когато бретонът расте, те добавят към дебелината и обема на косата. Това може да е нещо добро или лошо, в зависимост от косата. Мисля, че си струва да опиташ, ако си'вие винаги се питахте: "Трябва ли или не'- Изваждам моите брекети?

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

78 + = 83