Как да получите перални вежди: експертни съвети от Мери Данг | progressivenewsdaily.info

Как да получите перални вежди: експертни съвети от Мери Данг

Когато става въпрос за веждите ми, там'Само един човек, на когото се доверявам: Мери Данг. 

От 2012 г. тя се грижи за моите арки в Eye Love Beauty Bar, нейния бутиков салон "Торонто", специализиран в челото, грим и грим. Тогава тя беше просто Мери и пинцетите й, но сега Eye Love се превърна в екип от трима души, специализирани в естествено изглеждащи вежди, които са персонализирани за всеки клиент'които предлагаме. 

Там'не се занимава с кола маска или с резба, само че да се дрънкат, а аз кредитирам Мери за подобряването на веждите ми 1000 процента. Подобно на толкова много жени, аз бях отскочил между различните бръмбари от години, никога не се чувствах щастлив с ъгловите, слаби форми, които'd неизбежно ми даде (особено, тъй като те израснаха). Мери ме успокои в по-пълно, пересто и по-ниско техническо чело и аз'НИКОГА не се погледна назад.

аз'm далеч от единствения редактор на красотата в града, който може'не живее без Мери (има клиенти от FLARE, FASHION и ELLE Канада, да назове няколко), но в случай, че тя'не е на вашия радар все още, искам да споделя любовта. 

Прочетете нататък, за да научите повече за техниката на подписа с пернат чело и още:

Как бихте описали вашата философия на красотата?

По-малко определено е повече. Аз го мисля'е важно хората да празнуват това, което имат естествено, вместо да се опитват да променят нещата. С всичко това'това се случва точно сега с инжекции и пластична хирургия и всичко това, мисля'е срам. Всеки е красив по свой начин. Това звучи странно, но то'е вярно. Вие'трябва да намеря най-добрите си функции и да се съсредоточи върху това, вместо да се опитвате да манипулирате и да промените цялото си лице.

Какво'Вашият подход към веждите? Има ли ти някакъв вид чело?'за които е известно?

От това, което събирам, хората казват, че аз'm известен с по-естествено изглеждащо чело. Така че не прекалено маникюр, и нещо, което отговаря на вашата форма на лицето, костната структура и цялостната естетика. Повече от естествено, перално чело. 

Обичам тази дума, леко.

Знам. То'когато хората се опитват да опишат вида вежди, които искат, те не'Не знам точно каква дума да използвам. След като кажа "переняци", те казват: "О, Боже мой, да!'това, което искам. "Тя го описва перфектно.

Колко важни са веждите за цялостния външен вид на човек? 

О, това'вероятно на върха, като най-важното нещо. Има толкова много фактори, които ви карат да изглеждате страхотно, като вашата кожа и косата си. Но веждите ви са крайното докосване. Ако имате големи зъби или голяма кожа или голям грим и след това имате вежди, които са лошо оформени или просто не са форма, че'те работят за теб, изхвърля целия външен вид. Ушите наистина завършват целия облик.

Знам, че вашият фон е в грим. Как дойдохте да се специализирате в веждите? 

Започнах като гримьор. Бях много страстен в ранна възраст и това'нещо, което ми дойде супер-естествено, така че това беше моят основен фокус от известно време. Аз много свободно, а аз работих с няколко моделиращи агенции, които правят моделиране. Момичетата, на които работите, те'вече сте красиви - те не'нямат големи недостатъци и веждите им винаги са недокоснати. Така че беше моя образ на това, което трябва да изглежда като вежди. Тези непокътнати, естествени вежди, които изглеждаха страхотно, каквито бяха. 

По-късно влязох в булчински грим и започнах да осъзнавам, че не всеки има тези велики вежди. Толкова много жени почти са изскочили веждите си, или някой друг е направил за тях. Когато започнах да правя булки, аз бях като "О, Боже, тези жени имат такива красиви лица и голяма костна структура и искат да направят всичко това с грима си за своите сватби, но веждите им са ужасни". Веждите им бяха прекалено оформени, осеяни и кльощави. 

Започнах да ги поставям на рутинна работа, и това'как е започнало. Не бях'не се фокусирах върху веждите по онова време, просто правех грим, но клиентите ми от грим щеше да се свържат с мен след няколко месеца. Те щяха да ме помолят да поправя веждите си, защото отидоха да ги очистят някъде, за да ги направят нацупени или резбовани и лицето напълно унищожи веждите им. Тогава ще дойдат да ме видят и аз'Да кажем: "Добре, нека'и оставете ги насаме в продължение на четири месеца. "И това беше повторение на този цикъл. С течение на времето моите грим клиенти станаха клиентите ми на челото. 

След няколко години моите клиенти ме насърчиха да направя това сама. Те'Да речем: "Трябва наистина да се съсредоточите върху веждите'сега е толкова модерен и ти'прекрасно в това. "'как е започнало.

Кога отворихте Eye Love Beauty Bar и как е уникален?

аз'съм тук от 2011 г. насам, така че ние'след пет години. Момичетата тук, наех ги и ми отне известно време, за да намеря всяко момиче. Всички вярваме в същата философия. По-малкото е повече, големи вежди, естествено вежди. Така че, независимо дали ме виждате или виждате някое от момичетата, вие'ще бъде 100% щастлив.

Колко вежди правите в средния ден?

Вероятно виждам около 15-20 души. Така че количеството на лицата I'Виждал съм и хора'помогнахте ... това'е много.

Подобно на теб, аз намирам модел вежди най-амбициозни. Това важи за повечето от вашите клиенти?

Знаменитостите също са популярни, но там'е голяма група жени, които искат да имат това перо, естествено чело и това'където можете да получите вдъхновение от модели. 

Кои модели или знаменитости вежди се възхищаваш?

Има толкова много. На мен ми се струваше, че на другия ден Ема Стоун не го прави'Нямам никакво внимание за веждите, но те'всъщност наистина страхотно. Ние малко пожелаваме тези жени с наистина големи, дебели, тъмни вежди, а тези, които са справедливи, ние не'Не обръщайте внимание на тях. Но Ема Стоун има наистина добър набор. 

Харесва ми Оливия Палермо; веждите й са хубави. 

Също така Роузи Хънтингтън-Уайтли, Лили Олдридж, Джесика Алба, Кейт Босуърт и Джоан Смълс. 

Гиди Хадид Мразя да го призная.

А Исабела Рангел, Тейлър Хил, Карли Клос, Фей Фей Слънд и Лиу Уен.

Намирате ли, че различните възрастови групи предпочитат различни стилове на веждите?

Там'определено е възрастна категория за него. По-младите момичета, искат да отидат за този много маникюрен външен вид, който аз винаги съветвам против. Обикновено жените в края на 20-те години нагоре искат да отидат на пейката. Те искат вежди, които са с ниска поддръжка, лесни за грижи и които растат естествено. Не'Не изглеждат смешни, когато се развиват, защото те'не е прекалено оформена и прекалено тънка.

Ето защо толкова много жени смятат, че трябва да имат вежди, оформени на всеки три седмици? Дали защото веждите им са толкова изтънени, изглеждат лоши, когато започват да растат?

О, да, най-категорично. Това се случва с много жени, които търсят професионална помощ. Много жени не са'те наистина знаят какво да правят със собствените си вежди, така че те да ги оформят от хора, които правят кола маска или резки. Но тези хора ги правят супер малки. Аз не'Не знам дали'но с течение на времето тя става много малка. Челото ви расте бързо, така че ако веждите ви са естествено дебели и вие'ставаш супер тънка, после косата'ще се върне бързо и ще изглежда очевидно. Тогава ти'попаднал в порочен кръг, опитвайки се да ги изчистите и да ги накарате да изглеждат добре, но вие'да го правите на всеки две до три седмици. Наистина трябва да посетите професионалист на всеки няколко месеца. Веждите ви не трябва'Не изглеждат ужасни, когато те'които растат в, те просто трябва да растат добре.

Смятате ли, че тези места за нанасяне на косъмчета и навиване насърчават честата поддръжка на веждите, а не защото изглеждат най-добре, а защото ги правят повече пари?

Така мисля. Да. Колкото повече хора влязат и толкова по-често те влизат в теб'да печелите повече пари. То'Несполучлива. 

Как да определите правилната форма на челото за клиент?

Когато имам нов клиент, обикновено оценявам какво те'носенето и какво правят, но и аз'м, оценяващи техните характеристики "формата на лицето, формата на очите, където веждите им се намират на космите на челото им и колко ниски или високи са веждите им в областта на костите им. Тогава аз'ще се уверите, че веждите са оформени според естествената им форма и не се манипулират твърде много. След като започнете да манипулирате и променяте някого'тази форма'когато трябва да направите много поддръжка, и възстановяването идва по-бързо и изглежда разхвърлян. Обикновено това, което ти'дадено естествено работи за вас. То'само няколко малки ощипвания тук и там, за да допълнят вашите функции. 

Какви видове неща ощипвате?

Със себе си, например, имам овална форма на лицето, а веждите ми имат лека дъга. Но ако исках да разширя още повече арката си, това означава, че лицето ми ще изглежда по-дълго и аз не'не искам да го мисля'е достатъчно дълго. Така че, ако вие'аз имам едно дълго лице, аз бих склонен да отида на по-изправена страна. Но ако пространството между очите ви и веждите ви е доста стегнато, тогава ще ги повдигна малко. Има всички тези малки подробности, които вземам предвид, когато аз'м оформяне на някого'на веждите. То'не само формата на лицето, това е'с формата на очите им и където веждата всъщност седи на лицето си. То'напълно персонализирани.

Защо използвате само пинсети, вместо накисване или резбоване?

Използвам пинсети, защото за мен, то'е най-точният начин за оформяне на веждите. Имам пълен контрол над кои косми аз'изваждам, и мога да бъда щателен и подробен за него. Мисля, че кола маска и резбоване са много интензивни процеси за отстраняване на космите. 

С кола маска, ти'за премахване на насипно състояние и за вас'за да премахнете малко от кожата, за да завършите с блестяща кожа около веждите си. Аз не'Не мисля така'това е наистина добър външен вид. Забелязвате, че когато нанасяте кожата си, изваждате всички бебешки косми. Нашите лица имат всички тези бебешки косми, така че където и да сте'ще се натрупа тази чиста и чиста кожа. То'не е най-доброто за поставяне на грима. 

Пробиването също е агресивна форма на отстраняване на космите. То'има за цел да премахне насипно състояние. Пространството около очите ти е доста стегнато, така че'е много трудно да бъдете щателно и да извадите ред наведнъж или една коса наведнъж. Трябва да вземете насипно състояние. Така че с течение на времето вашите вежди ще станат по-тънки. Също така създава много различна линия. То'всички са много прави и ъглови и можете't персонализирайте арката. 

Може ли перфектното чело да се постигне у дома или е най-добре да се види професионалист?

Има толкова много хора, които имат перално естествено чело. Например себе си "'имаш естествено перчещо чело. Така че'е лесно да се постигне сам. Но за някой, който не го прави'нямам такъв външен вид, нали'е много трудно да го създадете, така че ако искате това, то'е по-добре да видя някой. Преди всичко това е свързано не с прекомерно подрязване на веждите. Много хора прекосиха веждите си. Също така, переното вежко работи за повечето хора, но някои лица се нуждаят от малко повече структура.

Съветвате ли клиентите си да оставят вежди сами между срещите си?

Някои хора вършат добра работа сами, защото те'ви бяха дадени строги заповеди да не прекалявате. Хората, които наистина са обсебени от веждите си и искат да ги перфектен през цялото време, са склонни да правят повече грешки от хората, които не't грижи. То'тези, които се нуждаят от тях да се грижат през цялото време, с всяка коса на място и всяка коса перфектно подрязана, които са склонни да правят повече грешки. 

Ако ти'един от онези хора, които обсебват веждите си, как предлагате да излезете от този начин на мислене?

То'да получавам точната информация от някой като мен и да се науча да се отказвам. Да се ​​научиш да не се съсредоточаваш толкова много върху лицето си. Никой не ви вижда в увеличително огледало - никой в ​​света не ви вижда по този начин. Така че трябва да спрете и да не се взирате в лицето и веждите си цял ден. Първото нещо, което виждат хората, не е вашите вежди'на лицето си. 

Какви са най-големите грешки на челото, които виждате там?

Иска ми се хората да не спрат толкова много веждите си. Или да ги подрязвате или да правите всяка коса толкова къса. Друга голяма е да притискат арката си на грешното място. Хората пипат прекалено много в арката отдолу. Те'не се връщайте на върха, но те'излизане отдолу и изкачване твърде високо. 

Така че старото "правило", което би трябвало да се сменя само от веждите, е остаряло, нали?

Аз не'мисля, че работи. Отново, това'различни за всички. Не всеки има перфектна горна линия, така че'добре е да се подредите и да задържите горния ред - не е задължително да го оформяте, а да го съдържате. Веднъж ти'Виждал си ме и веднъж линията е била отличена, то тогава'добре да го поддържате сами. Но не'т отивам и tweeze цялата си горна арка на разстояние, които аз'видях!

Какво се случва, когато хората прерязват веждите си?

Когато отрежете веждите си прекалено къси, много от кожата отдолу става изложена. Веждите ви се намират на слоеве и слоевете помагат да се запълнят рядко срещаните области. Например, опашката си. Че'е рядка област. Прерязвате го твърде късо и кожата отдолу ще бъде открита. Че'ще направите веждите ви да изглеждат по-тънки от това, което всъщност са. Когато те се връщат назад, те растат в остри. То'като когато получите наистина тъп таван. Че'как изглеждат вашите вежди, ако те са'не се подрязвайте правилно. 

Ако подрязването трябва да се извършва само от професионалист?

Аз не'мисля, че хората не трябва'т отрежете, те просто не трябва'не е прекалено подрязване. И не пресичайте парчета наведнъж. Тя трябва да бъде като една коса наведнъж. Вие'просто да подстригвате косата'вида навън, далеч от веждите и ти'Просто орязвам тази коса. А ти'не се опитвайте да отрежете космите надолу, така че те'кратко.

Как преминете от грешната форма към правилната форма? Ако изобщо не докосвате веждите си, докато израснат?

Аз го мисля'че е най-добре да влязат, за да получат насоки за това къде трябва да растат и какво'е правилната форма. След като получат това ръководство, те могат да го оставят на мира за един месец в даден момент. Веднъж там'достатъчно косми, след това да влязат и да ги оформят в правилната форма за тях. 

Колко често хората трябва да насрочват срещи за поддръжка?

За поддръжка, за подреждане на веждите, зависи от човека, но не по-рано от шест седмици. Че'е капачката; можеш'не дойдете по-рано от това. Тя може да продължи от шест седмици до два месеца до два и половина или три месеца, в зависимост от лицето. 

Позволявам'заради инструментите. Какъв тип пинсети използвате?

аз'винаги съм използвал Tweezerman "наклонения връх" и аз наистина ги харесвам.

Предпочитате молив за молив, гел или прах?

Това наистина зависи от човека, който'използвайки продукта. Има толкова много козметика, които наистина се правят наистина добре. Докато продуктът има правилния тон, и то'лесен за използване "молив, прах, помада, гел" не'няма значение колкото и да е'е точният тон на цвета. 

Как избирате правилния нюанс на пълнежа на челото?

То'това е тонът, който има значение. Повечето хора имат хладна коса, така че трябва да намерят нещо в хладен тон. За съжаление, там не са много хладно тонизирани продукти там. Те'често е твърде червено.

Ако сте по-светли или по-тъмни от естествения си цвят на веждите?

Зависи от това, което ти изглежда'върви за. Като цяло, ако вие'на справедливата страна, искате да отидете малко по-тъмен, като по-тъмен оттенък. Ако ти'Вече имам тъмна коса, щях да я направя по-светъл. 

Трябва ли всеки да попълва веждите си?

Това зависи от това, което ви харесва. По-малко е очевидно. Не всеки трябва да попълва веждите си. Мисля, че някои хора не са'т наистина трябва да се попълни с всеки продукт, но може да се възползва от използването на гел, за да запази всичко на място. Той държи веждите да изглеждат оформени и полирани. 

Какво използвате на собственото си вежди?

Лично аз използвам вежди гел. Там'тази марка, наречена The BrowGal. Челото й за вежди е изключително силно за тези непокорни вежди; той ги държи надолу и това'водоустойчив. Като пълнител, аз'м, използвайки прахообразен прах от Anastasia Beverly Hills.

Кой може да се възползва от оцветяването на веждите си? 

Хората, които оцветяват, това'не е, че те не'не искам да запълвам веждите си. Обикновено това'които имат много черна коса, но те'много справедливо. Оцветяването дефинира и потъмнява косата. Хората, които са склонни да имат много руса вежди като оттенък, защото им дава добра основа. Дори да искат все още да попълват веждите си, те могат, но нюансът е естествен начин за потъмняване на веждите. 

Брюнетките също оцветяват веждите си. Някои брюнетки обичат да имат наистина тъмна вежди. Техните косми за веждите обикновено са добре, а не толкова тъмни. Така че и брюнетките обичат да го правят, защото затъмняват всичко и го правят малко по-преувеличени. 

Какви са най-добрите Ви вежди и съвети за красота? 

Всяка жена има право да има правилно оформени вежди за пръв път, независимо дали е така'нещо, което искате да правите на рутинна основа като част от режима си за красота или нещо, което искате да се погрижите на всеки няколко години или веднъж в живота си. Аз го мисля'е много важно за жените да разберат потенциала си. 

То'също е важно да знаете, че има други методи. Нацъфването и навиването не са единствените опции и веждите ви не са шаблон. Това, което правя, е персонализирано за всеки човек. 

дон'че всеки е експерт по вежди, въпреки че те твърдят, че са. Трябва да направите вашите изследвания. То'е точно като косата. Ти не'не искам да отида при някой, защото те твърдят, че са най-добрите или просто защото'е удобно. 

дон'не се фокусирайте прекалено върху вашите несъвършенства или каквото и да мислите, че е несъвършенство. Защото наистина не е така'т, в края на деня. 

Намерете Мери в Eye Love Beauty Bar, 793 Queen St. W., 2-ри етаж, Торонто, и я следвайте на Instagram и Twitter.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 3

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map