Как да овладеете изсушаването с висока точност в дома

Там'това е просто нещо за изпускане на салон, което го прави най-доброто от всички възможни услуги за красота. Това прави косата ви копринено гладка, сладко подскачаща и най-вече обширна. И продължава дни

Кой не'Не мечтаете да имате този вид отличен ден за коса всеки ден?

Като глоба, с плоски коси, сигурен съм! Затова помогнах на собствения си фризьор, Тони Чаър, за да създам окончателно ръководство за домашен удар с висока сила на удара. (В края на краищата, кой е по-добър от най-известния космист на знаменитости, за да ни покаже точно как'е направено?)

В този урок, вие'ще научите колко е важно да подготвите косата си с подходящите продукти, ние използвахме луксозния лист на John Frieda®, както и безпроблемна, стъпка по стъпка техника за сушене и финиране на косата. 

Вие знаете колко обикновено е косата ми. Бях изумен от тази трансформация! И аз не'дори да имате слоеве, ако го направите, вие'ще получите още по-драматични резултати. Тази техника за изсушаване на удари ми трае цял три дни, което не е чуто в моя свят.

Надявайте се, че научихте едно или две неща тук - знам, че го направих! 

Не забравяйте, че ако искате да постигнете асансьор и да скачате в косата си, тогава ТРЯБВА да получите право на сухо, в противен случай вие'преизползвайки потенциала си за обем. С Тони'малко техника и продукти като John Frieda® Luxurious Volume, вие'ще бъде добре по пътя към по-големи, по-добри дни за коса!

Какво мислите за тези съвети за наситено изсушаване?
Имате ли техника за изстрелване?? 

Leave A Comment

12 − 8 =