Как да отглеждате Pixie в Боб, когато имате Cowlicks

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да заявите онлайн консултация с косата, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравей Бил! Бих искал да израсна косата си и да търся лесен и лесен стил, който да ми позволи да продължа да растем.

аз'ве имаше някакъв пиксел за около две години. Напоследък започнах да го растат и го направих малко по малко. Беше сладко за минута, но после се почувства като шлем. Отидох в нов фризьор и тя щеше да "текстурира" косата ми (която ми харесва'имаше разхвърляна коса в продължение на години), но вместо това започнах на случаен принцип да нарязвам на косата си без рима или причина. 

Така че сега, аз'м назад към пиксела, но много лоша. За косата ми няма подлежаща форма. То'това е просто ужасно парченце накъсано, което не'не правят много от всичко. Едната страна има по-дълги парчета, отколкото едно и също място от другата страна. Гърбът, близо до задната част на врата ми, изглежда ужасно. 

С продукта може да изглежда добре в най-добрия случай. Понякога го нося разхвърлян, а понякога и лъскав и задъхнал зад ушите си. Аз не'не изсушавайте или искате да отделите много време на косата си.

Текстурата е хубава, но имам много коса, така че се чувства доста дебела. Това е най-вече прави, но тъй като расте по-дълго (и ако това е'срязан по правилния пластове), получавам вълни. Имам четири доста големи cowlicks: две на гърба и страни на врата ми, а другите две от двете страни на челото ми.

Цветът е тъмно пепеляво кафяв, но оцветявам собствената си коса - обикновено топло червеникавокафяви, а след това играя с цветове в бретон. Харесвам ми по-леко около лицето ми.

Благодаря ви за разглеждане! & # X2014; Cristie

A: Кристи, благодаря ви за заявката ви за консултация.

Винаги намирам, че бретонът и короната са най-дългите, за да растат, така че оставете тези битове сами.

Вече имате дълги страни, така че ще ги оставя да растат също.

Носът расте най-бързо, така че тук можете да се забавлявате по време на процеса на отглеждане. Докато не придобиете дължина в короната и бреговете, аз ще запазя тази област, изрязана близо до главата ви. Имате страхотна линия за изрязване на ноктите.

Съгласен съм с вас, че затоплянето на вашия цвят е чудесна идея за вас.

Преместването към златен цвят, а не към червено, би било по-добър подход. Това ще направи очите ви да се откроят и ще задоволят вашите тен по-добре.

Това е цветът, за който говоря:

Също така тази форма е посоката, която виждам за изрязването на средната дължина.

Тук е следващата дължина, която все още се развива в слоевете:

След това на боб. Ето един чудесен пример за работа с вашите cowlicks в тази дължина:

От тук продължавайте да растете и растете, ако все още искате дълга коса.

Друга дължина, използваща cowlicks:

И още един перфектен пример за намиране на красота в cowlicks:

Ако по някаква причина решите да отрежете бретон, който не мога'не препоръчвам на cowlicks - трябва да сте креативни по начина, по който разделихте косата, за да може тя да работи.

Надявам се това да ви намери добре и да отговори на вашите въпроси.

PS: Няма бретон!

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Hair в 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

76 − 71 =