Как да направите дълга, дебела коса по – вълнуващо

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Основният ми проблем с косата е, че се отегчавам с косата си. Имам средна до дълга кафява коса (малко по-къса, отколкото в тези снимки, но не много), която е много дебела и като остарявам, става все по-изправена. Когато бях съвсем млад, аз бях разпилян, но сега'm късмет, ако има някаква вълна на всички! 

аз'опитвали се слоеве за подобряване на външния вид на косата ми, но те не'не върши много и растат извънредно бързо. аз'аз получих много коментари, че косата ми е скучна и просто вися там, а сега започва да осуетява дори мен, така че съм готов да опитам почти всичко!

Винаги съм имал същия стил и дължина, тъй като бях твърде притеснен да опитам нещо друго. Все още бих искал да запазя дължината, но аз'm определено се чувствам нужда от промяна! Благодаря ти. & # X2014; Люси

A: Луси, понякога прекрасната коса трябва просто да е тази хубава коса.

Това е, което притежавате, наистина прекрасна коса, която има невероятен естествен цвят.

Дълго отдавна показва славата си; дължината позволява косата ви да бъде самата.

Така че тук са няколко различни посоки, можете да отидете на вашето търсене за нов външен вид, за да покаже прекрасна коса.

Ето някои дълги брави, които биха били чудесни за вас да опитате.

Тогава има и брегове, които биха били прекрасни...

Тук има прекалено сладък кратък разрез, който би бил толкова забавен и лесен за поддържане. 

Знам, че това са много възможности, но те представляват факта, че с тази красива коса небето е границата.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

67 − = 59