Как да нанесете отново слънцезащитен крем без да разрушите грима си | progressivenewsdaily.info

Как да нанесете отново слънцезащитен крем без да разрушите грима си

Q: Здравей Мишел! След години, в които не се грижим за ефекта от UV лъчите, смятам да използвам моето слънце религиозно това лято. Въпреки това, след като прочетете някои от вашите слънцезащитни постове, знам, че слънцезащитните продукти не't продължава повече от два часа, независимо от нивото на SPF. Това е проблематично за хората, които носят грим, както аз не'Не мисля, че някой ще измие грима си и ще се прилага отново на всеки два часа. Една препоръка, която направихте, използваше нещо като основа за минерална прах Colorescience, която има вграден SPF. Въпреки това, не'Т изглежда да е фен на минерални прахове напоследък И аз не'не искам да добавя повече грим към лицето ми, когато аз'Просто искам да използвам слънцезащитни продукти. Има ли слънцезащитни продукти на пазара, които могат да се прилагат през целия ден, който спечели'Не разрушавайте грима ми или добавете още грим към лицето си? Моля помогнете!! :) & #; Joanna

A: Джоана, чувам те! То'Просто не е реалистично да се залепва върху някакъв мазен, дебел, мазен слънцезащитен крем'ще разрушим експертно приложения грунд, основа, козметичен и ирисцентен тела (!). Разбира се, ние'Ще прилагаме усърдно нашата SPF сутрин, но в обяд? Ain'няма да се случи.

За щастие, имам някои предложения за получаване на SPF thingie без изчезване на вашия грим! 

1. СОЛФОРГЕТИТЕЛЕН СРФОРГЕТАЛЕН СПФ 30 МИНЕРАЛЕН ПРАХ

Това е превъзходно лек, преносим минерален прах с вграден SPF 30, който се предлага в три нюанса. (Е, технически "All Clear" е не-сянка.) 

Може би си спомняте марката "Colorescience" от момента, в който се замислях тук, за да потвърдя няколко години' че тези прахове са TOPS. (Дори да съм казвал аз'малко срещу двата минерални праха като цяло, както и повторно нанасяне на минерални прахове върху останалата част от вашия грим през целия ден.)

Позволете ми да ви кажа защо получават пропуск: те'поразително лека. Толкова много, че когато за пръв път получих моята проба, бях убеден, че не съм имала вътрешна опаковка'не разбивам "Наистина мислех, че прахът не е't, защото не можах'не го виждам! (Най-накрая убеждавах се, че нещо се случва, като го праша навсякъде по ръцете ми ... в крайна сметка те изсъхнаха малко.) Така че, ако това не стане'крещи "перфектно решение за проблема с приложението на слънцезащитни продукти", аз не'Не знам какво прави. 

2. PURE + SIMPLE RAINFOREST PRESSED ПРАХОВА ФОНДАЦИЯ

аз'Използвах този компактен модел от години (добре, мисля, че аз'm на моята трета сега), въпреки че, както казах, аз'm "срещу" минерален прах. Просто свръх-удобен, за да сте наоколо, когато искате да бъдете любезни с кожата си ... или имате нужда от слънцезащитен крем! Какво ще кажете за това.

Сега, технически Pure + Simple не претендира за съдържанието на SPF, защото те нямат'те са тествали за покритие със SPF. Количеството слънцезащитни съставки варира по цвят, но варира от 1-5 процента цинков оксид и 5-20 процента титанов диоксид, само за да ви даде парк. Техният най-близък състезател, формулиран, е Jane Iredale Pressed Powder Foundation, който има 3 процента цинков оксид и 17 процента титанов диоксид и е оценен като SPF 20.

Аз не'Не знам за теб, но тази информация'е достатъчно добър за мен! Харесва ми това, когато имам нужда от малко повече покритие. И доста забавно, аз всъщност го предпочитам над Джейн Иреале, който аз в крайна сметка купувам, но е малко прекалено тежък и прахообразен, за да ми хареса. Не трябва да имате проблем да поставяте Pure + Simple прах навсякъде по време на редовния си грим, без да го бъркате ... просто не'Не го правете много пъти или не'Ще изглеждам сладко.

3. PERRICONE MD НЕ ФОНДАЦИЯ ФОНДАЦИЯ SPF 30

всички'Говори се за това напоследък! Поне в красотата на красотата, където се търкалям. Имах късмета да взема моите горещи малки ръце на проба и мога да ви кажа, че'това наистина е впечатляващо. 

Аз приличам на много лек оцветен овлажнител като най-лекия оцветен овлажнител'които някога сте използвали. Той има само лек нюанс (универсален, така че не'не трябва да се притеснявате за намирането на перфектния си нюанс) и ще бъде просто прекрасно над върха на всеки редовен грим, за да ви накара всички да са скъпи и блестящи, но не мазни. (Или може би просто искате да използвате това вместо вашия друг prodz, това'това е добре.) 

Също така е страхотно, че SPF е нехимичен (забележете тук тема) и получавате бонусни съставки като остатъчна съставка като алфа-липоева киселина и DMAE. 

(В една щипка, обаче, може би всеки лек оцветен овлажнител ще работи и като олд защита от слънце ...)

4. МАТИФИЙ ЗА КОНТРОЛ НА МАРАДИНАТА SPF 15

Това е чисто за обикновените до мазнини видове кожа там, защото какво'което ще направите, е да изтриете блясъка си, като добавите слой от невидима SPF защита. 

Сега, матифините могат да се изсушават и ще трябва да ги сложите на цялото си лице (различно от областта на очите), така че внимателно да правите това. Би било хубаво, ако дойде и по-висок SPF (козметика като поне 30), но това'е по-добре от нищо.

Кажи ми:

Знаехте ли, че слънцезащитни продукти са само за последните два часа?

Ако знаехте това, тогава всъщност действително се кандидатирате отново?

Да? След това ни кажете какво използвате! Ain'много от там по отношение на опциите...

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

2 + 4 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map