Как да изглеждате като олсен близнак

Кажете какво ще направите за близнаците на Олсен - те могат да имат склонност към нелепи обувки и бижута, да носят дрехи, които лесно са с пет големи размера твърде големи и понякога изглеждат страховити, когато се представят заедно на червения килим, но вие трябва да признаят, че те го ноктите в отдела за красота.

Колко са на възраст 25? (Всъщност да, и знаете ли какво'е луд? Аз случайно реших да направя този пост и това'всъщност е техният рожден ден днес. Честит рожден ден, Олсън!) 

Както и да е, 25 е съвсем млада възраст, която вече е приковала своя красив външен вид, който за тях отдавна е вълнообразна, текстурирана коса, светеща, но не загаряна кожа, прасковен руж и пушек, пушени очи.

И това ме води до днес'четец въпрос, който е всичко за това как да открадне казан поглед:

аз'аз съм голям фен на Мери-Кейт и Ашли Олсен и бих искал да чуя вашите мисли и мнения за косата и грима. Може би бихте могли да ми кажете как те издърпват такова голямо пушено око и косите им изглеждат така безпроблемно перфектни през цялото време. Любовта четене на вашия блог! Благодаря ти! & # X2014; Хейли

Позволявам'да проверим някои снимки и да го счупим, нали? Защото докато мога't подкрепя разходите хиляди долари за "бездомни шик" мода, мога да подкрепя Олсен стил коса и грим.

Олсен Коса

Аз не'Не знам кой е този близнак (Мисля, че Мери-Кейт? Корекция: Ашли), но колкото и да е, тя демонстрира абсолютно перфектна плажна коса. Или косата на леглата. 

Така или иначе, независимо от неприятния външен вид, не е необходимо да се положат усилия, за да се постигне това, в зависимост от вашата естествена структура на косата. Ето четири начина:

1. EASIEST: Нанесете солен спрей (всеки балсам за къдрене на косата на плажа трябва да направи номера), за да навлажнете косата и да намалите.

Марк Антъни (фризьорът, а не г-н Дж. Ло) току-що излезе с това, което е прекрасно и мирише като кокос:

Това работи най-добре, ако имате някаква естествена вълна във вашата коса - това би трябвало да насърчи къдрянето. В противен случай...

2. МАЛКО ПОВЕЧЕ ВЪЗМОЖНОСТ: Нанесете текстуриращ продукт на влажна коса и след това го носете в плитки за една нощ.

Тази техника работи добре за тези с права коса. Колкото по-плитки ще направите, толкова по-тесни ще бъдат вълните, така че не'Не се страхувайте да си лягате като Медуза.

3. Лесно, но изисква инвестиция в инструмент: Това, което ви е нужно, е керамична коса.

Вярвам, че имам един от тези мулчиращи ютии, ритайки красивите ми "архиви", но срамно,'Не го изпробвах още. Това е от Чи (създателите на любимото ми плоско желязо) и чух, че са страхотни "като кримпер, освен ако не получите вълни insta-Olsen.

4. Най-трудно: Овлажнявайте с плоско желязо.

аз'ве фризьори направиха това на мен, така че го знам'това със сигурност е възможно ... Аз'Аз просто не са толкова компетентни в себе си, защото трябва да го направя в малки части от всички вас главата и кой има време? Или търпение? Ако го направите, имайте предвид, че колкото по-малка е цевта, толкова по-стегната е вълната, а вие също трябва да оставяте краищата си за най-модерен външен вид.

И без значение кой метод използваш, не'Не забравяйте, че никога не можете да използвате достатъчно texturizing prodz! В допълнение към плажните спрейове разгледайте тази публикация на Good Frizz за повече предложения за продукти за кредитиране на текстури.

Олсен грим

Има няколко основни неща, които трябва да обърнете внимание на този външен вид:

1. ИТ'МНОГО МНОГО ЗА БРОЯ. аз'дългогодишен насърчител на по-дебели, по-пълни вежди, така че, ако сте убежище'но все пак Грег Уенсел се радва да ви помогне в този пост. Навсякъде, едно пълно, естествено, но все пак толкова леко чело чело ще те накара да изглеждаш по-млад. И по-хладно. Трес е важен, когато си'канализиране на Olsen.

2. ОЛСЕН ВИНАГИ ИЗОБРАЖВА ЕДИНИЧНИТЕ ОЧИ. Обикновено с топла, тъмнокафява, кафява, бронзова, не-бляскава сянка'и се движат по целия път около окото, както на горната част на клепача, така и до гънките и под долните мигли. Зацапване, размазване, размазване, така че няма сурови линии. И тогава, също толкова важно, са натоварванията на черна маскара по горната и долната мигли.

Това, както и някои блясък на прах и праскова, са почти всичко, което трябва да направите, за да отидете на Олсен за деня ... но ако искате да го наберете за вечер, нека'за да го набере:

Просто обичам този външен вид - очите са тежки и нежни и не са прекалено перфектни, което означава, че те'напълно съвсем постижимо от обикновените нелегални художници като нас!

Това, което искате да направите, след като приложите сянката си, е линията около очите с черен водоустойчив молив (I'м любовта на новите от YSL). Уверете се, че го правите както по протежение на линиите на белезите, така и във вътрешните капаци (водни линии), което е тайната за това, че наистина се появи. дон'не се страхувай да бъдеш тежък - ние'ще го зацапате за секунда. За допълнителна драма можете да преминете през линията (не на водните линии, че имате предвид) с черна течност линеен ... въпреки че имайте предвид, че Olsens nevah прави '60-те неща от външно око.

Ако можете да направите една инвестиция, за да получите този външен вид, аз'd предлагат тази смешна четка от Urban Decay, която ще помогне да се слее всичко и да се даде този готин, не-опитващ-твърде твърд поглед.

И, разбира се, вие'ще се нуждаете от суперчерна, свръхобемна маскара, като Maybelline New York The Falsies. Не забравяйте, че леко "бръмчене" вид лазерни е много в момента.

Забележете също как само промяната на цвета на очите ви създава различен обрат на основния облик. Тази пурпурна исх, винена цветна сянка напомня на шоуто на Валентино през януари, освен с тон повече черна подложка.

И тук момичетата изглеждат малко по-полирани'с едни и същи цветове в сянката и лайнера, само с по-фино приложение и без размазване:

За устните, сестрите не са'т изглежда, че някога правят fuchsias или портокали ... то'повече за меки розови гланцове или (в червила) бледо-розови и рядко червени.

Кажи ми:

Вие сте Олсен близнак фен?

Как се чувствате за косата и грима?

Колко силно искаш да получиш ръцете си върху този керамичен инструмент за ухапване! Ако ти'опитахте го, ние искаме да чуем декет в коментарите.

Leave A Comment

35 + = 38