Как да актуализирате вашата права, кафява коса

Добре дошли в нашата колона за консултации за коса. За да поискате онлайн консултация с косата от космиста Бил Ангст, следвайте инструкциите тук.

Q: Здравейте Мишел и Бил! Моят естествен цвят на косата е пепелявокафяв и в момента имам няколко акцента, които се развиват. То'че е мек, много прав и фин, но имам много. 

В миналото тя е била блондинка и дълга, но напоследък я разрязвах до дължината на ключицата. Мога да я навивам с подходящите продукти, но най-вече да изсуша, за да се опитам да създам повече обем.

Най-големият ми проблем е, че съм отегчен! Ако се измивам и отида, той изсъхва прилепна, но аз не'Имам малко грижи с косата си. аз'm болен от средно кафяво. Супер-блондинката беше забавна, но не беше наистина ласкателна за кожата ми. 

И аз'не съм сигурен къде да отида оттук, което води до прекалено много опашки през цялата седмица. Аз съм готов да опитам нови разфасовки и цветове, но с всички възможности, аз'm напълно претоварени. Всяка помощ би била много оценявана! & # X2014; Сара

A: Сара, аз'виждам, че бузите и очите са нужни тук. Вие сте най-щастливи да носите различни цветове на косата. Ето няколко опции, с които се чувствам, че си заслужава да свирите.

По-силен цвят и геометричен взрив с дълги, свободни слоеве - това ще направи трик.

Очите ви ще се появиха и бретон ще добави друг стилов елемент към вашето пони.

Тук има кафяво с подчертани карамели.

По-голяма буза е изложена с дългата, странично преместена ресни. 

По-къса дължина ще ви покаже раменете и голяма поза.

Мисля, че блондинката изглежда страхотно и ако в теб остане някаква блондинка, Бих предложил издълбаване на раменете с наистина ясни краища.

Един прост взрив с този цвят ще бъде единственият детайл, който може да използвате, тъй като цветът се отличава достатъчно.

billyxoxo

Бил Ангст е един от най-известните космисти на Канада и собственикът на Angst Salon на 240 Queen Street East в Торонто. Обадете се на телефон 416-360-5942, за да резервирате среща.

Leave A Comment

− 3 = 3