9 Грешки при очите на очите, които вероятно правите

Когато става въпрос за грим, нищо не е по-смущаващо от очите.

Разбира се, ние'привлечени от ярките цветове, богатата текстура и луксозните опаковки. От всички категории грим, то'вероятно палитри за очи (като тези), които най-много дърпат нашите сърца. Те'Просто толкова дяволски хубав!

Но за да разберете какво да правите с тях, точно кои цветове да използвате и колко и къде е определено придобито умение.

Дори знаменитости не'Винаги превъзхождам в него, както и вие'скоро ще се радвам. Дали това е така'лошо смесване, лошо разположение, тежко приложение или грешен цвят'много неща, които могат да се объркат. 

Нищо чудно, че толкова много от нас решават да пропуснат изцяло сянката за очи! 

Но това би било жалко. Правилно е, очите са толкова трансформативни: тя може да определи очите ви, да даде полски на външния вид грим, да подобри цвета на очите ви и (ако искате да отидете смели) дори да промените цялото си виене. 

Ако можеш't книга с професионален художник грим, следващите най-добрите начини да развиете умения си сенки за очи са:

  • а) отделят време, за да играят у дома с различни цветове, текстури и техники за прилагане, и 
  • б) наблюдавайте знаменитостите. 

Приятел, това е точно защо направих тази публикация днес. Потопете се и вие'ще получите бързо чувство за това, което изглежда добре ... и какво не'T.

Тук са най-големите грешки в очите на слепоочията, които да внимавате. То'Дълъг е, така че издърпай един стол!

Не смесете достатъчно

Смесването е най-важното нещо.

Често, това, което отделя по-скоро аматьорско изглеждащо приложение на сянка за сянка от челюстно падащо красиво, професионално изглеждащо, просто се свежда до смесване. Или не смесване, в зависимост от случая.

Тук'това, което аз'аз говоря за, на Аделаида Кейн:

То's толкова добре. С нейното заглушено измиване на сянка на тауп можем'не виждам никакви твърди ръбове изобщо. Цветният преход е напълно безпроблемен. Значи всъщност забележите големите си кафяви очи, а не грима. аз'не съм сигурен какво носи, но Bobbi Brown Eye Shadow в Таупе ще ви даде този външен вид и е невероятен щапелен цвят.

Тук'е пример за чудесно смесване в по-смела декларация за цвят на Ашли Бенсън:

Ако тази блестяща розова сянка не беше'не се смесва толкова перфектно, че може лесно да изглежда като датирана, лепкава или прекалена. Но отново няма твърди линии или разсейващи се петна от цвят. (Забележка: начинът, по който завършва с ъгъл на външните ръбове, е умишлено и много актуално нещо, което трябва да направите точно сега.) Този цвят е от Tom Tom and Eye Compact.

Понякога ти правя искате цветът да бъде концентриран в определена област, като Gigi Hadid има:

Въпреки че черно е на едно място, то'е умишлен, артистичен избор. Краищата са изключително меки, което прави интензивния цвят и драматичната форма много по-износени. Смесването също така облекчава прехода от черно към шампанско, така че не'се чувствам назъбен.

След това, нека'и погледнете някои не толкова голямо смесване. Първо, Аури Плаза:

Охо. Можем ясно да видим закръглената форма на Aubrey Plaza'е светла кафява сянка и не би трябвало'T. Горният край е твърде очевиден.

Тараджи П. Хенсън има подобен проблем:

Този път заоблеността е във вътрешните ъгли, в светъл, блестящ блясък. Ако само това беше разпространено вместо забележима линия.

Понякога го'не е въпрос на ясни твърди линии, а просто небрежно изглеждащо приложение. 

Ахна О'Райли'сянка текстури и форми don'изглежда, че съвпадат и с двата капака и изглеждат леко незначителни. То'и разсейва, и просто не'не гледам професионално. (Предполагам, че смесването е проблем за нея, тъй като устните линии изискват внимание, също.)

Ето Сиена Милър с няколко цветни петна:

Добре, това не е толкова проблематично като предишните примери, но все още смятам, че е необходимо повече смесване. Кафявото (което е от Шарлот Тилбъри'sophisticate palette) е толкова тъмно и не't разсейва. Вие определено забележите сянката преди всичко друго на лицето й.

За да станете експертна блендер, имате нужда от подходящите инструменти, както и времето да ги използвате! Предлагам да инвестирате в подходящи четки, вместо да използвате тези малки апликатори за гъби, които идват с опаковката, които никога не дават добри резултати. 

Това са трите основни четки за четки за очи'ще искате в чантата си грим:

Единственият път, когато дон'T Искам да се слее, ако ти'да правиш нещо супер-графично като Лупита Нюон'о:

Може да се наложи да бъдете и Лупита Ньонг'o да го издърпате. Този пример е само за ъглите и ръбовете. Но продължете с повишено внимание ... Обикновено само професионалните художници на грим могат да изпълняват с такава прецизност.

Ирландия Балдуин направи по-мека, по-носеща поемане на същата тази идея:

Все още има графично осезаема форма, но не'т отиват над гънките, а бронзовият цвят е по-прощаващ. Форматът на гела, като например водонепроницаемия лист Tarte Clay Pot в бронз или боята за очи NARS в Iksander, би бил чудесен за това, приложен с ъглова четка. Можете да използвате карта или парче лента, за да получите остър ръб, или почистване с грим почистване след, за да го направи по-точен.

Прилагане на прекалено много продукти

Сенки за очи определено е една от областите, в които хората са склонни да пресичат. Смъртоносното пристрастяване към очите е проблем. 

По-тъмните тен е по-добре да се отдръпнат по-силни, по-интензивни външности, които са склонни да бъдат преобладаващи върху светлата кожа. Но като цяло моята мантра е "по-малко е повече". 

Джилиан Роуз Рийд има един от най-крайните примери за тежка сянка:

Дори и без допълнителното докосване на зеленото по долната му линия, това би било твърде голямо.

Джена Ушковиц също я натрупа:

За щастие, смесването е добро и изборът на цвят е допълващ. Аз не'че това е лоша идея за една голяма нощ като Нова година'Ив ... но със сигурност не'не искате да бъдете спортни черни и сребърни блестящи сенки по време на дневна светлина.

Говорейки за блясък и блясък, трябва да говорим за подчертаване. Отдавна е стандартна практика за гримиране, за да добавите по-лек, по-отразяващ цвят на сянката на очите в вътрешните ъгли на очите, за да "ги отворите". 

Сара Хиланд'че подчертаването на стила далеч надхвърля това:

Като художник знаменитост грим, наскоро интервюирани ми каза: "Не трябваше'не можете да виждате откъси от другата страна на улицата. "Акцентите наистина са за имитиране на начина, по който светлината естествено ще отразява здравата кожа.'никога не блясва като диско топка.

Това е една от причините, поради които RMS Beauty'Living Luminizer се превърна в такъв култов продукт. аз'никога не сте намерили по-перфектен и естествено изглеждащ акцент.

Сега искам да ви покажа някои по-положителни примери, на знаменитости, облечени в точното количество сянка за очи.

Ако ние'говорейки вътрешни ъгли, Бела Торн'изглежда един от моите любими моменти:

Това не е така'т ефекта, който вие'd от Living Luminizer; то'е умишлено цветно изявление в блестящо злато. Но забележете колко е сдържана в сравнение със Сара Хиланд'блестящ. Двете малки златни вълни правя погледът. Не сте сигурни какво е това, но Стила сянка на очите в Оазис може да ви даде подобен поглед.

Тогава има моята настояща красота, смачкана, Емилия Кларк:

Тя избра заглушен топъл сив цвят и я прегърна прекалено от миглите към веждите. Колко красива е с ярко оранжевата уста. Въпросът е, че вашите очи няма'не трябва да крещя, че вниманието е красиво. Никаква дума за това, какво е тази сянка, но най-близката ще бъде Боб Браун Онаянка в Цимент, сиво-бежов.

Това се казва тук'е един пример на знаменитост, който дърпа много очи на очи по най-добрия възможен начин:

Остави го на Руни Мара, нали? Това е причината за това много сянка'Т изглежда "погрешно", дори на бледа кожа, е поради избор на цвят, приложение и стилизиране. Удебеленото пурпурно лилаво с докосване на златото е модно предно комбо и с носенето му с чиста кожа и коса, изстъргано назад, тя позволява да направи изявление. Смесването е извън този свят и формата е направена направо от пистата. Ако ти'достатъчно смел, за да го опитате, Laura Mercier Baked Eye Color в патладжан може да направи този трик.

Техника на прилагане на датиране 

Виждам много съвети, които се носят наоколо, за това как да се направи традиционно опушено око. Те казват, че да сложи средна сянка по целия капак, по-тъмен цвят в гънката и лека сянка под космите на веждите и във вътрешните ъгли. Всички матирани, разбира се.

Без съмнение вие'Вече сте чували това? Е, искам да ви насърча да изхвърлите правилата от прозореца! 

Виктория правосъдие ще ви покаже как такъв подход "боядисване на числа" може да изглежда с дата:

Сенките й са безопасни, предсказуеми и честно, дори не ласкави. (Фалшивите мигли и тежката основа'T помага на въпросите.) Under-brow подчертава само арена'ако вече сте се справили и ако сте'ще добавите бледо нюанс в слъзните канали, трябва да има някои отразяващи светлината качества, които не са бледи и матирани.

Дори и да е'е по-добре от изрязаното гънка. 

Изрязаното гънка е техника за очен сянка, която преувеличава и дефинира гънките на клепачите. То'е техника, която е популяризирана от съвременните герои, и сега "необяснимо!" Instagram и художниците на Makeup в YouTube. Но най-добрите художници за гримиране на знаменитости НИКОГА няма да правят едни на своите клиенти с А-списък. Вижте колко сурово и стареещо изглежда на Лаура Вандервоорт? То'е точно обратното на свежите и без усилие.

Същото нещо с Cher Lloyd:

За мен тази очна сянка казва: "Отидох в гримьорското училище!" Отново, това'много твърда, много боядисана по номера. Ако обърнете внимание на знаменитост грим, както правим в този блог, тогава знаете, че светът'Най-добрите артисти имат много по-голяма лекота и креативност. Когато изглеждате така, сякаш сте прекарали три часа, правейки вашите очи за очи, може'не е добро нещо.

Това е и аз'аз говоря за Zoë Saldana:

Такова свежо и тънко опушено око. Малко блясък на капака и по-тъмен сянка, придаващ дефиниция, по-близо до линията на лъжичката. Обичам това'на всички тон на тон, като естествено продължение на нейния тен.

Текстурата също е важна, тъй като според това Amanda Seyfried изглежда:

Shimmer определено модернизира всеки изглед на опушен сянка. То'е по-прощаващо от матовите нюанси, така че е по-лесно да се приложи и може да бъде направено точно до веждите. Също така се движим в по-монотонни опушени очи и в по-светли цветове като сиви и тауп. За блясък, аз обичам Giorgio Armani Eye нюанси, Марк Джейкъбс Twinkle Поп очи пръчици и Шанел Илюзия d'ломбер.

Твърде тежко над гънката

Въпреки че острият гънки изглежда ужасно отминат, това'да не казваш, че не трябва'• Определете гънките си с очи.

В края на краищата, засенчването на гънките може да направи очите ви да изглеждат по-големи, по-драматични и по-отворени (особено ако имате очи с качулки и трябва да "фалшифицирате" гънки).

Просто бъдете внимателни с тежестта:

Черил Бърк има много пространство между веждите и гънките си, затова получавам причината да взема толкова сивата сянка. Аз не'че това е интензивно точно над гънката, но всичко над това бих предпочел да бъда или слабо разпространен, или въобще не. И НЯМА бели светлини под опашката опашки.

Исабел Фурман е хубав пример за сянка, която се движи достатъчно над гънките:

Харесва ми как това следва формата на очите й. Въпреки че нейните ръбове са меки, този вид е малко графичен поради моно цвета. Също така добър за очи с качулки!

То'е също така модерно, за да вземе един по-лек, блестящ цвят по целия път до веждите:

Колко красива е тази златисто-сива сенки за очи, OMG! Това работи върху Ема Стоун, защото цветът е само няколко нюанса по-тъмни от русата коса. Понякога пренебрегването на проблема с гънките е начинът, по който да вървим. Можете да получите този облик чрез наслагване Surratt красота Artistique Eyeshadow в dore над топло сиво, като Urban разпад Eyeshadow в гъби.

Или, още по-лесно:

Марион Котилард отиде за най-простото решение на всичко - чиста блестяща сянка, близка до тона й. Невъзможно е да се объркаш. Грим за някога Aqua Matic в сатен плътно розово розово S-52 ще ви даде същия ефект.

Твърде тежко под очите

Преди няколко години, това беше, че сте вие'Никога не поставяйте очи за очи под очите си. Това е продукт само за горните капаци.

Че'се променя сега, тъй като една от най-големите тенденции в грима за очи е 360-градусовото приложение по целия път около окото.

Проблемът е, че понякога това може да тегли лицето ти, да ти даде тъмни кръгове и да направи очите ти да изглеждат по-малки.

Както можете да видите, Еми Росъм имаше прилично блещукащо око. Но след това добави удари от черна сянка под долните ребрени линии. Тя затваря очи и подчертава чантите отдолу.

Елизабет Мос направи голямо измиване на чиста сянка:

Докато оценявам безупречното смесване, искам да не го направи'Не я вземайте под очите си. Тя само ги кара да изглеждат потънали и като че ли не'Не съм спал в дни! 

И накрая, има Дженифър Лопес и нейната странна нова техника за кандидатстване:

Аз не'Не знам откъде идва това, но го прави много! То'е 360-градусова идея за стероидите.

Това е повече, което искате да направите:

Благодаря ти, Кейра Найтли. Пурпурната й сянка върви по целия път около очите й и стига до гънките й, но колко добре се смесва! Линиите не са прекалено дебели, нито прекалено остри, а не'да я плъзнете по лицето или да създадете области на тъмнината. Много добре! То'определено цвят на Шанел, вероятно от палитра 228 Tissé Cambon.

Твърде тежко във вътрешните ъгли

Така че, освен да вземеш сянка под очите, там'новата техника на приложение, възникваща напоследък. То'за да нанесете цвят по вътрешните ъгли на очите.

Идеята не е да се имитира светлината или изобщо да изглежда естествена. То'много по-нова идея за концентрирано разположение на цветовете.

И човек, може ли някога да се обърка:

Проблемът с януари'това е зелен сянка на очите'че очите й изглеждат толкова близо един до друг. Вид гръмотевица, нали? Също така, там'проблемът, за който вече говорихме, че сянката на очите под очите й е твърде тежка. 

Mayim Bialik е по-малко драматичен пример:

Аз не'Не мисля, че носи пурпурна сенки за очи, но това'Ужасно близо до носа си. Ефектът е разхвърлян и отново очите й изглеждат по-близо.

Тогава има хора, които не'Не поставяйте тъмни цветове в техните вътрешни ъгли, а вместо това се лутайте с ярък блясък:

Джейми Чун е един от тях. Лилавото блясък е толкова разтърсващо и това ни прави по-скъпи.

Също така Кели Пиклер:

Можеше ли да носи още златна сянка? Позволяваме ви, Кели. Силен и ясен.

Тук'това е начин да направите вътрешните ъгли, които са много по-елегантни и изискани:

Кристен Стюарт избира блестящо бяло, така че'този вид изглежда не е естествен. Но лекотата на цвета наистина отваря очите и ги кара да блестят. Прилага се и само в дясно в слъзните канали, след което се размесва по горната и долната й линия. Съвършенство! Цветът е грим за някога художник Сенки за очи в Pearl.

Съответствие на цвета на очите ви

аз'm не е фен на цвят правила, като, ако имате определен цвят на косата или тон на кожата, трябва да се ограничите до някои нюанси грим. Където'това е забавлението в това? 

Но има едно нещо, което трябва да имате предвид, когато става дума за цвят на очите и сенки за очи. Когато ги направите точно съвпадение, хората първо ще забележат грима, а след това и цвета на очите ви. (Кафявите очи са изключение, те могат да носят някакъв цвят.)

Вземете Дарби Станфийлд, например:

Тя вече има зловещи цветни контакти, които не й помагат. Но'с ледената синя сянка на очите, която първо ви грабва вниманието. Цветът на очите й не е'т да направи това изявление изобщо.

Карла Гугино направи същото нещо в зелено:

Тя има такъв уникален цвят на очите, но тя'е засенчена от равновесие Повече ▼ уникална сянка за очи. аз'никога не съм виждал някой, който носи сянка в сянка.

Тук'какво бихте направили, ако искате да подчертаете сините очи:

Така ли е? Дакота Джонсън'меката мека кафява сянка е обратното на сините й очи, така че'това, което ги извежда. Използваната палитра е Lancôme'цветно дизайнерска палитра за сянка и линейни линии в целувано от злато.

Обратното на цветното колело до зелено е лилаво:

аз'влюбен в този поглед на Диан Агрон, който е доста смел, но може да работи и в заглушена слива. Въпреки че тя носи ярък цвят, това е'не се конкурира с очите си "'които ги укрепват. Това е NARS оцветяване на очи в татарски с грим за някога Aqua Очи в Purple 11L.

Използвайки твърде много цветове

Така че следващият бит е за използване на цвят по ласкателен начин. Творчеството е страхотно, но там'е фина линия между творчески и клоунски. 

Както казах, ние се движим в по-монотонен сянка, вместо в няколко цвята наведнъж.

Така че окото на дъгата вероятно не е нещо, което искате да опитате у дома:

Мей Уитман ... не.

Alicia Witt направи леко по-малко Cray версия:

Но'още две очевидни капчици картотеки на външните краища на капака. Мисля, че можем да бъдем много по-фини.

Вземете Анджи Хармън, например:

Тя направи очи с дъга, но тя работи, защото цветовете са меки, метални и добре смесени. Нищо не изскочи като твърде концентрирано или смело на кожата си.

Друг голям (и по-лесен!) Начин за включване на цветовете е това, което Джоан Смолс направи тук:

Горните му капаци са много неутрални - комбинация от тауп сянка и мек златист блясък. Но бургундското под нейните долни ребрени линии го отвежда на съвсем друго ниво. Много готино, но все още носене, нали? 

Charli XCX също така включва само един смел цвят в иначе неутрален външен вид:

То'Стандартното ти опушено, но с оранжево-златиста сянка, покрита само със слъзните канали. С червени устни и бронзова кожа'е забавно докосване! И по-малко предсказуеми от подчертаването на шампанското.

Разбира се, ако наистина искаш да отидеш за нея и да носиш лудо-ярка, необичайна сянка, тогава мисля, че нещо като Барбара Палвин'приложението е начинът да отида:

Обичам единствената сянка до веждите и чистата прясна кожа навсякъде другаде. (Но може би трябва да бъдеш супермодел като Барбара, за да извлечеш този специфичен оттенък, комбинация от портокалите от L'Ореал Париж Color Riche Eyeshadow в Холивуд и какво се случва във Вегас!)

Не балансиран с останалата част от вашия грим

Последната точка, която исках да направя за сенките за очи, е, че независимо от това, трябва да се има предвид по отношение на останалата част от вашия грим, коса и дори екипировка.

Балансът е ключът. Знаеш ли това правило, че да вземеш един аксесоар, преди да излезеш навън? Мисля, че същото е вярно и за грима. Ако сянката ви е силна или колоритна, не'Необходимо е също толкова интензивно червило, руж, обици и т.н. (Въпреки че има изключения, които аз'ще стигнем след минута.)

Кристина Агилера е може би най-лошият нарушител, за когото мога да мисля, когато става дума за тези неща:

О Боже мой! Всяка грешка, за която говорих, е тук на едно лице. С тъмна тежка сянка, червени лакирани устни и луд контур, вие наистина можете't фокусирайте се върху някоя от функциите. Има ли жив, дишащ човек под тук?

Това е по-малко екстремен пример за сянка на очите, който не е в баланс с останалата част от грима:

Няма представа кой е този, но можеш ли да повярваш на нея'само 16? Целият продукт я кара да изглежда много по-стар! Аз не'Не обичайте цветовете на сянката на сянката или приложението, за да бъдете с нея, но ако те бяха съчетани с прясна розова кожа и голи устни, ние'г има шанс за борба. 

Позволете на Léa Seydoux да ни покаже как'е направено:

Нейната драматична блестяща флота и сребро са на светлината на прожекторите срещу прясна кожа, блестящ блясък на устни и леко зачервени бузи. Нищо не се конкурира със сянката. Това е Lancôme Hypnôse Doll Eyes Palette в DO4 Lumière d'Azur, който вече не е достъпен, но палитрата "Burberry Complete Eye Palette" в № 20 "Сладко синьо" ще бъде подобна.

Въпреки това, не'не трябва винаги да избирате между силна сянка на очите или силно червило:

Оливия Уайлд'Ето един от най-големите примери за подчертаване на очите и устните наведнъж. Няколко причини тя работи: кожата й е наистина свежа; там'едва ли руж, сянката е силна, но не и супер тъмна; а сянката има блестяща, светлоотразяваща текстура. Това беше Yves Saint Laurent Ombres Duolumières палитра с две цветни очи сянка Duo в No.1 Heavenly Beige / Astral Brown, която вече не е достъпна. Бих опитал NARS Duo Eyeshadow в Белисима. 

Кери Уошингтън направи нещо по същия начин, само в по-лека палитра:

Не в нейните фалшиви мигли, но това, което обичам, е сдвояването на блестяща мека зелена сянка с еднакво блестяща розова устна. Те съвпадат с интензитет и са напълно балансирани. Плюс това, двойката цветове е много по-уникална от обичайното комбинация от сиви или кафяви smokies с голи устни. За този цвят на сянката, можете да опитате Buxom Eyeshadow в No Faux.

За да приключите, тук'Една от най-хубавите сенки за очи изглежда винаги, по мое мнение:

Отново напълно балансирано. Но очевидно контекстът е ключов "Емили Блънт носеше това в Met Gala, която имаше тема на пънк. Графичната форма и топлият розов нюанс върху естествената й текстура и дефинираните мигли са невероятно готини и ще бъдат в продължение на години. По ирония на съдбата'дори не е сенки за очи ... то'на NARS сатен молив за устни в Jardin des Plantes и NARS прах руж в желание. Така че да, можете напълно да опитате устни и бузите цветове на капака, ако искате!

заключение

До сега, след като разгледате тези знаменитости, трябва да имате наистина добра представа за най-често срещаните грешки в очите. Да, там'много неща, които могат да се объркат, да не се смесват достатъчно, за да използват твърде много, за да го поставят на грешното място.

Дори и все още, прилагането на очи на очи не'не трябва да бъде твърд. То'просто не е вярно, че имате нужда от много продукти или сложна техника, за да изглеждате добре. Всъщност, мисля, че вие'ще се съгласят, че някои от най-простият вид тук са най-пресните и най-красивите.

Това каза, ако има едно нещо, над което се надявам да видя повече, то'на творчеството! Бих искал хората да гледат червения килим и пистата за вдъхновението си за очи на очите, вместо да копират датираните техники за грим, които са "еднакви за всички", циркулиращи в определени кръгове на YouTube и Instagram.

Надявам се, че тези примери дават много вдъхновение за вашите експерименти с очи на ушите! Кажи ми:

Какво мислиш, че е най-лошата грешка в очите на очите?
Кой от тези празненства ви харесва най-добре?
Има ли някаква техника за очен сянка, която бихте искали да издърпате?

Leave A Comment

25 + = 30