5 от най-добрите прически за фини коси

Здравейте, колегите, които не са толкова горди членове на финия, плосък, хлъзгав, über-straight hair club. Нашият тип коса, това е труден.

Но ако мислите, че трябва да приемете посочената липса на обем като естествено състояние на нещата, помислете отново. Нямате. Но вие също не трябва да се ангажирате с часове по часове на времето за стил (прочетете: да се борите с него), за да получите малко количество тяло, или.

В моя репертоар имам пет прически за обем, които искам да споделя с вас днес. Те са доста бързи и доста лесни, без да изискват специални умения или да се занимават с кърлинг и косачки. И най-важното е, че работят! Аз дори ги моделирам, за да го докажа.

Разбира се, обемната коса винаги започва в банята, така че първо се уверете, че шампоани и състоянието с продуктите за обем, а след това подгответе с подходящите стилове, докато косата ви все още е влажна. Ето ни!

Открий разликите

Това е моята версия на изящния салон. Тя все още е права, но тя е права коса, която е скачала и обем. И двете много добри неща. И вие можете да направите това!

 1. Напръскайте обемна мъгла на влажна коса от корени до съвети за цялостно смазване. (Използвах John Frieda® луксозен обем за фино до пълно издухване.)
 2. Също така на влажна коса, напръскайте коренен бустер близо до скалпа, за да помогнете за създаването на лифт в короната. (Използвах John Frieda® Луксозен тоник за подхранване на коренния бустер).
 3. Издухвайте взривовете си (ако ги имате) първо с кръгла четка, за да ги извадите от лицето и да създадете хубава форма. Обърнете главата си с главата надолу, за да изсъхне останалата част от косата.
 4. След като сте изсъхнали, обърнете отново главата си нагоре и използвайте кръгла четка, за да оформите най-горните слоеве, така че краищата леко се завъртат надолу. (Искаш да взривиш валцуваната коса за няколко секунди със сушилнята, затова я държи.)
 5. Използвайте четка за гребла, за да изгладите косата си в крайната й гладка форма.
 6. Незадължително: За малко допълнителен обем, можете да възстановите корените на някои от подслоемите с четката.

Лесни вълни

Не може да се увисне кърлинг с желязо? Няма проблем. Всъщност е по-лесно да хвърлите косата си на горещи ролки, за да създадете меки, разхлабени вълни.

 1. Нанесете яйцеобразно количество мус през влажна коса от корени до върхове. (Използвах John Frieda® луксозен обем за изграждане на мускус.)
 2. Обърнете главата си с главата надолу, за да изсушите косата си.
 3. След като изсъхне, обвийте секциите от косата на загрети ролки и ги закрепете със скоби. Премахнете ги от лицето си за секси, холивудски вълни; към вашето лице произвеждат повече винтидж-изглеждащи къдрици.
 4. Незадължително: За дълготрайни вълни пръскайте всяка част от сухата коса със спрей за коса непосредствено преди да я поставите на горещия валяк. (Използвах John Frieda® Луксозен том за цял ден спрей за коса).
 5. Оставете ролките навътре, докато се охладят напълно. Отстранете ги и разтъркайте космите с пръсти или изчеткайте с четка с гребло.

Обем на частта

Това е твърде лесно. И това също е една от любимите ми коси изглежда момента на супермодел-esque swoosh точно в близост до частта. Тя работи еднакво добре с прави коси или с вълни.

 1. Подгответе влажна коса с мус и / или обемна мъгла. (Използвах Джон Фрида® Луксозен Volume Volume Building Mousse и Джон Фрида® Луксозен обем Пясъчен до пълен издухващ спрей.)
 2. Обърнете главата си с главата надолу, за да изсушите косата си, като я оставяте да пада навсякъде, където имате естествената си част.
 3. Незадължително: Обърнете косата си с горещи ролки за вълнообразна версия на този вид.
 4. Разделете косата си от другата страна - тя трябва автоматично да се повдига с естествен обем. Оформете го и останалата част от косата на място с греблочерка.
 5. Напръскайте "подложката"; с лак за коса, за да го държите на място. (Използвах John Frieda® Луксозен том за цял ден спрей за коса).

Половината нагоре обем

Тайната на косата наполовина, която не е скучна, е обемът й, точно на фронта. Това създава незначителна ситуация, която е изненадващо ласкателна и много наклонена.

 1. Подгответе влажна коса с корен бустер и обемна мъгла. (Използвах John Frieda® Луксозен тоалетен корен бустер Blow Dry Lotion и John Frieda® Луксозен том Фини до пълна издухващ спрей.)
 2. Обърнете главата си с главата надолу, за да изсушите косата си.
 3. След като сте изсъхнали, обърнете отново главата си нагоре и използвайте кръгла четка, за да оформите най-горните слоеве, така че краищата леко се завъртат надолу. (Изстрелваме валцуваната коса за няколко секунди със сушилнята, така че тя държи.)
 4. Раздели от предната част. Използвайки гребло за гребло, леко назад в корените, за да създадете мек обем.
 5. Издърпайте секцията обратно от лицето и го закрепете в задната част на главата с барета.
 6. Натиснете леко напред частта с пръстите си, за да получите окончателно увеличение на звука.
 7. Напръскайте предната част с лак за коса, за да поддържате силата на звука на място. (Използвах John Frieda® Луксозен том за цял ден спрей за коса).

Обилната коница

Не на последно място, класическата опашка! Правилните продукти плюс малко къдрене и връщане назад са това, което издига тъжно, плоско пони във весел, обемно.

 1. Нанесете яйцеобразно количество мус през влажна коса от корени до върхове. (Използвах John Frieda® луксозен обем за изграждане на мускус.)
 2. Издухвайте взривовете си (ако ги имате) първо с кръгла четка, за да ги извадите от лицето и да създадете хубава форма. Обърнете главата си с главата надолу, за да изсъхне останалата част от косата.
 3. След като изсъхне, обвийте секциите от косата на загрети ролки и ги закрепете със скоби. (Посоката на къдриците тук няма значение.)
 4. Оставете ролките навътре, докато се охладят напълно. Отстранете ги и разтъркайте космите с пръсти.
 5. Използвайте четка за гребло, за да леко подкопавате подовите слоеве на косата си в корените. Можете да направите това навсякъде, или просто да се съсредоточите върху горната половина.
 6. Издърпайте косата обратно в висока опашка и закрепете с еластичност.
 7. Използвайте пръстите си, за да натискате косата леко напред към предната страна, за да увеличите окончателно силата на звука.

Какво мислите за тези прически??
Имате ли любим поглед за обемна коса?

Leave A Comment

42 + = 47