10 най-добри романтични сватбени песни

Вашият сватбен ден е най-красивият, очарователен ден от живота ви. Това е денят, в който ще бъдете заключени в паметта си в продължение на много години напред. В деня, в който ще прекарате безброй часове за планиране и безброй часове се наслаждавате с цялото си сърце и душа. Но най-романтичните, охлаждащи костите моменти от всяка сватба (освен "аз правя" и първата целувка) е първият танц; и всеки първи танц се нуждае от сърдечна тона, която да се люлее. Тези 10 най-добри романтични сватбени песни са идеални за завладяване на сърцето и съзнанието на булката и младоженеца, докато се впускат в красив танц като съпруг и съпруга.

1. Най-късметлия - Бен Флодс 

Когато очите ви се срещнат с вашите партньори, несъмнено има едно изречение, което вибрира в ума ви: "Аз съм, аз съм, аз съм най-щастливият"; и това е, което е "най-късметът" от Бен Флодс мелодия.

2. Вие сте слънцето на живота ми - Стиви Уондър

Стиви Уондър - това е музикалният гений, който той е - е очевиден избор за нашите 10 най-романтични списъка с сватбени песни. "Вие сте слънцето на живота ми" е прекрасна мелодия, която разтапя всяко сърце, което го чува. Ако любовникът ви е наистина слънцето в живота ви, правейки дори и най-тъмните облаци да изчезнат с нещо толкова просто, колкото и усмивка, може да искате да разгледате тази прекрасна, приказна песен от Стиви Уондър.

3. Кажи само, че ще ме обичаш - Чикаго

"Кажи само, че ще ме обичаш до края на живота си". Не е ли това какъв е бракът? "Просто казвай, че ще ме обичаш" е толкова романтична и блестяща мелодия, която е идеална за младоженци, които наистина се прегръщат един друг и се обожават с цялото си сърце.

4. На последно - Ета Джеймс

Ета Джеймс, със зашеметяващ глас, който улавя душата ти и дърпа най-дълбоките струни на сърцето ти; има ли наистина чудно защо тази прекрасна жена няма да придружи първия танц на двойките? "Накрая" е наистина класическа романтична любовна песен, която изпълва сърцата с любов в продължение на много, много години.

5. И аз я обичам - Бийтълс

Нека просто да се изправим пред нея - не може да се обърка с The Beatles. Тази класическа група е предавана през нашите радиостанции и сърцата ни в продължение на няколко години и няма край. Ако сте любител на класически рок, любовник на "Бийтълс", или просто обичайте добра любовна любов, определено ще разгледате "И аз я обичам" от The Beatles.

6. Всички ме - Джон Легенда 

Може би класическите любовни песни не са твоята муза или може би предпочитате звука на по-нова музика. Ако вие и вашият партньор търсите нова и популярна романтична любовна песен, която да танцувате на вашата сватба, има само един човек, който да разгледа: Джон Легенд. Неговата песен "All Of Me" е сензационно и определено ще удари сърцата на всичките ви гости.

7. Не мога да помогна да се влюби в теб - Елвис Пресли

Вероятно чувствате, че не можете да помогнете да се влюбите в вашите значими други; и това прави тази класическа песен от Елвис Пресли такъв прекрасен първи избор на танц. Това е класически и изключително романтичен - кой няма да се влюби в сензационния глас на Елвис Пресели? Това е мелодията, която ще ви остави да се разтопявате, докато пеете заедно с всеки лирик.

8. Искам да знам каква любов е - чужденец 

Всички 80-те любовници там? Тази красива песен от Foreigner е точно това, което е предписал любовният лекар. Скъпи текстове и мелодия, които ще накарат всички да се люлеят на очарователния ритъм. Перфектният избор!

9. Един в милион - Аалия 

Вашият партньор със сигурност е един на милион, нали? Представете вашата предана любов към Вашия значителен друг и им покажете, които са наистина един на милион, с тази прекрасна R & B песен от Aaliyah.

10. Ти си Първата, Последната, Моята Всичко - Бари Уайт 

Вие сте първият, последният, всичко мое - и така всеки би трябвало да се чувства за любовника си, когато влизат в брак. И затова абсолютно обичаме първия избор на танц за сватба. Това несъмнено е една от най-романтичните песни в класациите и е красива във всеки смисъл на думата. Бари Уайт е майстор на музиката и думите му ще докоснат вас и сърцето на партньора ви.

Коя песен ще играете за първия си танц?

Leave A Comment

21 − 20 =