Всичко, което трябва да знаете за абортите – пълен пътеводител

Абортът: Причини, симптоми и средства за вътрешна защита

Преди да научите за вътрешните средства за защита и методите на естествения аборт, трябва да знаем за бременността. Бременността често е вълнуваща само когато е планирана. В противен случай може да ви изплюе. Много пъти случайни бременности се случват, когато двойката не иска бебето поради причини като психични проблеми, непланирана бременност и аномалии на плода. За съжаление през тези времена двойката решава да прекрати бебето. Докато здравето на майката може да бъде изложено на риск по време на аборта, ето как можете да я запазите, като използвате себе си някои естествени вътрешни средства за аборт.

Contents

СЪДЪРЖАНИЕ :

Причини за аборт -

Симптомите на аборт-

Видове аборти-

Начало средства за аборт-

Странични ефекти на абортите -

У дома remedies for abortion

Причини на абортите:

Спонтанен аборт или аборт е загубата на плода по време на ранния бременност. Докато причините за спонтанен аборт може да варират от човек на човек, тези, които се появяват през първите 14-26 седмици, обикновено се дължат на здравето на майката.

Някои от доказаните причини са следните:

а. Вътрематочна фетална смърт: Тук ембрионът спира или спира да расте, преди да можете да усетите симптомите на загуба.
б. Моларна бременност: Това рядко състояние е, когато се появява необичаен растеж на плацентата. Тъй като хромозомата, и двете набори, идват от бащата, няма по-нататъшно развитие на плода.
° С. Погълнато яйце: Тук не се формира никакъв ембрион.

Съдържание

Симптомите на абортите:

Обикновено зависи от етапа на бременността, че се появяват симптомите. Някои от основните симптоми на абортите обаче са следните.

 • Тежка или лека болка в гърба.
 • Вагинално кървене.
 • Спазмите.
 • Освобождаване на тъкан от съсирек от влагалището.
 • Тежки петна.

Това са общи симптоми, за които може да искате веднага да се свържете с Вашия лекар. Възможно е обаче да е възможно тези симптоми да не са симптоми на аборт. Така че, във всеки случай, се препоръчва да се консултирате с лекар, за да сте сигурни, че всичко е наред. В някои случаи може дори да не знаете, че сте бременна, освен ако не получите спонтанен аборт.

Съдържание

Различни видове аборти:

Видовете аборти имат много общо с етапа на бременността и вашето здраве. Лекарите обикновено ги класифицират като под.

 • Ектопична спонтанна аборт:

При този вид яйце обикновено се имплантират на друго място, различно от матката ви, обикновено във вашите маточни тръби.

 • Пълна спонтанна аборт:

При този вид аборт продуктите на зачеването се отстраняват от тялото ви.

 • Непълен спонтанен аборт:

Непълният спонтанен аборт се случва, когато мембраните се разкъсат, а шийката на матката се изтънява.

 • Пропуснат спонтанен аборт:

Този вид е често срещан там, където ембрионът умира без ваше знание и не можете да го доставяте.

 • Смъртоносно овце:

където оплодено яйце стане имплантирано в маточната стена, но растежът на плода никога не започва

 • Заплашен спонтанен аборт:

При застрашен спонтанен аборт кървенето и крампите сочат възможност за предстоящ спонтанен аборт.

 • Повторно спонтанен аборт:

Това е още един обичаен вид аборт, в който сте имали три или повече последователни спонтанни аборти през първия триместър.

Съдържание

Физически средства за домашно лечение за аборт:

Разгледайте някои от най-безопасните и естествени начини на аборт, за да избегнете успешно и безопасно ранната нежелана бременност, доказана от съвременните времена в Индия, без никакви странични ефекти.

Дадените домашно абортирани лечения са най-добрият вариант за ранните бременни жени. "Отидете с природата и природата спасява живота".

Списък на средствата за аборт:

Магдановите листа:
Семена от семена и мед:
Сок от ананас:
Лайка:
Папая плодове:
Pennyroyal капки:
Ангелика Корен:
Черно Кохош:
Acacia Pods:
Витамин Ц:
Dong Quai:
Топла вода:
Аспириново хапче:
Упражнения:

Абортът използва магданоз листата като чай:

Този метод на абортите използва зелените листа на магданозната билка, която се използва широко като една от домашните лекарства за прекратяване на бременността. Смята се, че успешно причинява естествен аборт в първия стадий на бременност и също е добър регулатор на менструалния цикъл след като сте пропуснали даден период. Билката реагира и помага за разхлабване на шийката на матката, като по този начин причинява аборт. Можете да консумирате магданоз по много начини.

естествен abortion-by-parsley-leaves

 • На първо място можете просто да вземете малко прясно магданоз и да го поставите в миксер заедно с малко вода и след това да изпиете малко сок от тях.
 • Можете да го излеете в чаша и да я измивате няколко пъти всеки ден.
 • След това можете да вземете изсушен магданоз, да го направите под формата на чай и да го изпиете.
 • Накрая можете да вземете клонки от магданоз и да го поставите във вагината си за една нощ или да го смените няколко пъти всеки ден за най-добри резултати.

На изключителния случай, че смятате, че сте пропуснали периода си, тогава не отлагайте. Приложете необходимото количество таблетки Аспирин заедно с малко вода и да получите най-добри резултати.

Върнете се в списъка

Семена от семена и мед за аборт:

Има два начина, по които можете да консумирате сусамени семена с мед и вода, за да получите наистина добро начало средство за аборт. Сусамовите семена, погълнати в значителни суми, водят до необоснован спонтанен аборт, най-вече когато се обединяват с мед. Тези семена са известни с това, че предизвикват топлината в тялото (сусамът е надеждно зимна храна!), Което предизвиква неблагоприятно въздействие върху плода, предизвикващ спонтанен аборт.

хау за използване-сусам-семена-а-мед-за-успешен-аборт

Сусамните семена са просто известни като естествена абортна стратегия, която ще доведе до спонтанен аборт. Докато бялото сусамено семе води до успешен аборт, тъмните сусамени семена се използват допълнително за намаляване на страданията, причинени по време на раждането, когато се поглъщат в по-късните етапи на бременността.

 • Първо, можете да вземете шепа семена от семена и да я накиснете за една нощ.
 • И след това се щамът на семената и пийте водата и продължете това за един месец, за да видите реакцията.
 • След това можете да смесите пържените сусамени семена с мед и да ги изядете в малко количество, за да постигнете много добри резултати. И двата вида са известни с положителни резултати за аборта през първия и понякога дори във втория етап.

Върнете се в списъка

Аборт чрез пиене Ананас Сок:

Плодът на ананас се смята за един от най-добрите вътрешни средства за аборт при методите на самостоятелно абортиране. Това е така, защото ананасите съдържат големи количества витамин С и някои други ензими и химикали, за които се казва, че действат повече в телата на бременни жени и по този начин успешно причиняват спонтанен аборт, без да причиняват нежелани ефекти на тялото. Това е широко използвано решение. Това, което трябва да направите, е да разкъсате добре ананас и да го нарязвате на парчета. Това е един безопасен метод за аборт у дома, който можете да опитате.

използване-ананас-сок-за-аборт

 • Поставете ги в мелница заедно с малко вода и след това направете сок и я консумирайте редовно.
 • От другата страна можете просто да вземете парченца плодове и да ядете по една купичка от това всеки ден.

Когато става въпрос за вътрешни средства за аборт, ананасът е богат източник на бромелаин, който действа ефективно при омекотяване на стената на матката. При поглъщане в началните етапи на бременност тя е способна да разтопи стената на матката, като по този начин осигурява неблагоприятни условия за растеж на плода.

Може да се изненадате да знаете, че това е и вътрешно лекарство за аборт, защото повечето от нас осъзнават факта, че лекарите препоръчват това и на бременни жени. За неблагоприятния резултат ще трябва просто да злоупотребявате с нормалната сума. Трябва да вземете няколко чаши изсушен чай от лайка, за да предизвикате аборт. Вземете изсушена лайка заедно с вряла вода, като приготвяте чай. Сега оставете чая да почива в продължение на 3-4 минути, след което да го опънете и после да го изпиете.

Върнете се в списъка

Билков чай ​​- Лайка за аборт:

аборт по използване-билков чай ​​от лайка-

Може да се изненадате да знаете, че това е и вътрешно лекарство за аборт, защото повечето от нас осъзнават факта, че лекарите препоръчват това и на бременни жени. За неблагоприятния резултат ще трябва просто да злоупотребявате с нормалната сума. Трябва да вземете няколко чаши изсушен чай от лайка, за да предизвикате аборт. Вземете изсушена лайка заедно с вряла вода, като приготвяте чай. Сега оставете чая да почива в продължение на 3-4 минути и след това да го опънете и след това да пиете.

Върнете се в списъка

Прекратете с помощта на плодове от папая:

Един лесен начин, по който домашното средство за аборт е да имате папая. Папая е известно, че води до спонтанен аборт при много жени и е правилният начин да се постигнат целите на аборта. Повечето индианци използват това естествено лекарство от древността за аборт в ранна бременност.

аборт с най-помоща-на-папая плодове

Папая е напояване на устата, както и много питателна плодове. Той има изключителни извори от диетични фибри заедно с щедри количества витамини и минерали. По тези линии не е невероятно да осъзнаваме, че папаята е предписана да яде заради многобройните си предимства. Едно от предимствата е, че поглъщането може да подбуди абортите. Жените като цяло приемат това като естествен начин на аборт у дома. Това се дължи на фитохимикали, които съдържат профилактични свойства в този натурален продукт, образуван от круши.

Няколко проучвания твърдят, че тези фитохимикали могат да възпрепятстват действието на прогестерона. Това е един от плодовете, които подхранват тялото с хормони като простагландини и друг хормон, наречен окситоцин. Следователно окситоцин и простагландин трябва да се въздържат от бременността, като имат предвид крайната цел да поддържат всякакви възможни объркания. При невъзможността да се приготвите за отстраняване на зародиша, можете да ядете папая и тези вещества.

Върнете се в списъка

Pennyroyal капки за аборт:

Също така, известен като американски Pennyroyal, тази билка се казва, че е една от медицински тестваните естествени лекарства за аборт. Това е широко използвано при вземането на контрацептивни хапчета и медицински капки. Ние обикновено не намираме Pennyroyal цветя навсякъде и затова да използваме тази билка, ние трябва да следвате технически.

доказан-домашно средство за защита срещу абортите-джоджен-капки

Трябва да намерите магазин, където можете да получите бутилка от pennyroyal хапчета или капсули. Можете също така да получите контейнер с пени кралско масло или разтвор и да го консумират редовно. Това оказва силна реакция на тялото и предизвиква размирици във вагината, което по-късно води до контракции и по този начин безопасен аборт. Това е още един лесен аборт в домашния план.

Върнете се в списъка

Ангелика корен за аборт:

ангелика корен-лек-за-аборт

Това е един естествен продукт, който помага при активирането на контракциите, както и месечните периоди при една жена. Тя трябва да се приема 4 пъти на ден в чаша топла вода. Използвайте само 5-15 падания на естествения продукт. Той е длъжен да ви помогне да постигнете целите си. Това е много лесно средство за отстраняване на бебето.

Върнете се в списъка

Абортът с използване на черен коксох:

Това е една билка, която прави матката готова за аборт и трябва да бъде последвана от приема на черно кохо. Това няма да генерира напълно аборта, а ще доведе до това. Възможно е да има някои странични ефекти, свързани с билката, но това е доста временно. Опитайте се да се придържате към това и да се консултирате с дозата с известна билкар. Това е един от индийските най-ефективни домашни средства за аборт, който е естествен и няма странични ефекти също.

билкови-лек-за-аборт-черно-Cohosh-метод

Няколко дами използват комбинация от тъмни кохеш, сини коош и донг чай, за да подбудят към неестествен цикъл на раждане или отстраняване на плода. Подбуждането на неестествен цикъл на раждане без лекарско наблюдение е рисковано и може да доведе до недостатъчен недостатъчен труд, при който части от излюпването могат да останат вътре в матката.

Върнете се в списъка

Акациеви подложки и банани:

Сместа от акациеви шушулки и леторастите на банановото растение е известна като една от домашните средства за аборт. Това не е много общоизвестно решение.

акация Pods and Shoots Of Banana

 • За това трябва да вземете акация и издънки на банан в купа и ги разбъркайте много добре, без да добавяте вода изобщо.
 • Сега поставете купата под слънцето, за да ги изсушите.
 • След това го поднесете на сянка и смесете захарта с това.
 • Сега направете фин прах от всички съставки заедно.
 • След като сте готови, вземете една лъжичка от този прах с вода и го накарайте няколко пъти на ден, докато започнете кървене.

Върнете се в списъка

Витамин С храни за ранна аборт:

Витамин С има естествени свойства, че е контрацептив и е добро начало средство за аборт. Включете цитрусовите плодове в добри количества. Това трябва да се направи особено, когато имате месечни периоди от време и имате чувство на бременност. Тя ще ви помогне да се освободите от бременността си проблем.

При изключен шанс да използвате витамин С или допълнително наричан аскорбичен корозивен с високо измерване, той може да даде възможност за създаване на естроген, което може да доведе до DE-стимулиране на прогестерон. Всъщност, прогестеронът ще бъде необходим за правилното имплантиране на яйцата в матката, а естрогенът е основният хормон за предизвикване на менструация. Следователно, витамин С, който може да контролира тези хормони, води до хормонална нежелателност в тялото на дамите, което води до терминиране на нежелания плод. Следователно, тя се счита за най-важната мярка за това как да се аборт бебе у дома.

естествен аборт-с-витамин-С храни

За най-добри резултати, трябва да започнете да изразходвате този витамин C през само началния етап на бременността. Обикновено това ще бъде непреодолимо в рамките на 2 до 6 седмици. Но трябва да бъдете предпазливи в това отношение, тъй като витамин С трябва да се консумира само в чиста форма. Също така, в случай, че почувствате лошия ефект на камъни в бъбреците или други проблеми, свързани с благосъстоянието, бихте били посъветвани да се откажете по този начин тъй като витамин С може да влоши тези проблеми.

В един перфектен свят просто трябва да изразходвате 10 или 12 грама витамин С ден след ден, докато започнат дренирането. Във всеки случай, нейната предпоставка може да варира в различните дами. Наистина, в най-добрия случай, това изтичане ще започне в рамките на 3 до 6 дни след деня, в който изкарате витамин С. При невъзможността да изтечем не се случва в рамките на 6 дни, можете да потърсите друг защитен и мощен дом решения за отстраняване на фетуса. Това е един от най-добрите и лесни аборти у дома.

Върнете се в списъка

Използване на Dong Quai за аборт:

безопасният-билкови-дом-аборт-донг-Ке

Научно известно като Ангелика Синисес, това е китайска билка и известно начало средство за аборт. Също така се смята за едно от най-безопасните средства за отстраняване на бебе. Вие не можете лесно да получите билка или цвете на dong quai или Tang kuei, но можете да получите това в прахообразна форма в много от магазините на химика, ако не всички като цяло. Вземете този прах и го разбъркайте с вода и го консумирайте няколко пъти на ден, за да постигнете най-добри резултати, така че да имате безопасен аборт.

Върнете се в списъка

Аборт с използване на гореща вода:

Редов горещ душ е друго от домашното лекарство за аборт, което може да помогне на жените да прекратят бебето в ранна бременност. Това трябва да се комбинира с приема на билки или естествените продукти, споменати тук. Това сигурно ще помогне по безопасен начин за аборта.

топла вода, баня-лек-за-аборт

През годините дамите се стремят да прекратят своя плод в своите пътеки, като имат душ с изключително гореща вода или отиват на допълнителната миля и имат висока температура, която се изсипва специално върху корема. Това беше планирано да разгневи слизестата мембрана, обграждаща вагиналната стена, и да подтикне отстраняването на фетуса.

Върнете се в списъка

Аборт с помощта на аспирин хапче:

Тези хапчета са почти сигурни изстрел дома средства за аборт и можете да ги вземете и за регулиране на вашия период цикъл. Вие ще трябва да получите много от тези хапчета и след това да има 5-6 от тях с вода няколко пъти и заедно с това ще трябва да следвате всички други вътрешни средства за защита. Сега, ако приемате тези хапчета при всяка ситуация, вашата диета трябва да съдържа някои съставки със сигурност. Тези съставки включват джинджифил, карамфил, магданоз, авокадо, смокини и някои други такива билки и ядки.

аборт-чрез-аспирин хапчета

Може да използвате ибупрофен таблетки като облекчаване на болката. Тези таблетки обаче могат да се използват ефективно за започване на менструалния цикъл. На изключителния случай, че смятате, че сте пропуснали периода си, тогава не отлагайте. Приложете необходимото количество хапчета за аборт с аспирин заедно с вода и за да получите най-добри резултати.

Върнете се в списъка

Упражнения за прекъсване на бременността:

природни-домашно-упражнения-за-аборт

Обикновено ще чуете, че бременните жени се съветват от лекарите да не се занимават с физически дейности или да повдигат тегло или нещо подобно, така че ще трябва да направите неблагоприятното, за да го използвате като домашно средство за аборт. За подобряване на процеса на успешен аборт на бременността, трябва да се ангажирате с строги упражнения и понякога също да удряте корема си. Катеренето на стълби също е известно, че е много ефективно, ако сте готови за естествен аборт. Заедно с това трябва да следвате строга диета, която включва всички необходими неща, за да се консумирате.

Върнете се в списъка

Сексуално избягване на бременността Аборти:

Сексът няколко пъти през първия и втория месец на бременността е един от тестваните домашни средства за защита, за да прекратите бременността. По-добре е да направите това, което е довело до проблема ви, за да решите същия проблем. Повторното проникване и оргазъм могат успешно да доведат до спонтанен аборт и това се потвърждава няколко пъти от непознати времена.

сексуално-домашно средство за защита срещу абортите

Често срещаните оргазми, произтичащи от пола, могат да причинят контракции в матката сред жените. По време на проникването спермата влиза в матката на жената, която е богата на простагландини. Простагландините са един от основните хормони за индуциране на менструалния цикъл, като по този начин възпрепятстват растежа на плода.

Повече методи за прекъсване на ранната бременност:

Техниките за отстраняване на фетуса са многобройни, но най-подходящите се различават от отделните хора. Представеният медицински специалист ще има способността да ви води по този въпрос. Има специални хирургически стратегии, изпълнявани от специалисти по целия свят. Фазата на бременността и продължителността на неродените допълнително играят неблагоприятна променлива при избора на най-добрата стратегия. От първия ден на последния период са изложени седмици на бременността. Предлагат се два вида премахване на плода, които са възстановителни и хирургични. Възстановителното преждевременно раждане може да бъде сортирано като правилно навреме и късно поглъщане. Ранните терапевтични преждевременно раждания се случват в рамките на девет седмици от бременността.

#Remedies for abortion

При този вид отстраняване на зародиша две лекарства се дават на разстояние от тридесет и шест часа и четиридесет и осем часа. За да възпрепятства хормона, който ще постави покритие на матката, се дава основното предписание. След два дни се предлага друго решение, което ще потисне покритието на матката. Преди да се приближите към това как да прекратите бременността, важно е да знаете това.

* Преминаване към общ списък:

Непълният спонтанен аборт може да доведе до съществуване, което подкопава системно заболяване, известно като сепсис. Националните здравни институти изясняват, че проявите на недостатъчно преждевременно раждане могат да включват вредно вагинално освобождаване, значително умиране, крайно стомашно мъчение и спазми, треска,.

Какви са рисковете и страничните ефекти на аборта:

Независимо дали сте взели хирургическа операция или хапче за аборт, е необходимо да се грижите добре за вашето здраве. Странични ефекти като кървене, спазми и т.н. са често срещан проблем, свързан с абортите.

 1. Кървенето след аборт е най-честата нежелана реакция. Леки до тежки петна обикновено се отбелязват заедно с преминаването на кръвни съсиреци.
 2. Сексът след абортите обикновено се препоръчва само след две седмици, за да се намали вероятността от инфекция. Обикновени болки са вероятни и ако имате такъв, не забравяйте да се свържете незабавно с Вашия лекар.
 3. Умората и болките на гърдите също са често срещани след естествен аборт. Във всеки случай, висока степен на болка е повикване за събуждане, за да се свържете незабавно с Вашия лекар.

Съдържание

Тъй като бременността всъщност не е подарък за всички, можете да опитате да изпълните горните средства за дома, за да прекратите бременността, ако вече сте взели решение. По-горе са първите 15 домашни средства за аборт, които се оказаха много полезни при висок процент случаи и също са безопасни за жените в това състояние. Препоръчва се обаче да се консултирате с лекар, за да знаете всичко за здравето си и след това да продължите с диетата, за да постигнете по-добри резултати.

Leave A Comment

− 3 = 1