Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Турските жени са една от най-красивите жени в света. Те са горещи, остроумни и имат очи, за да умрат. Вярно е, че те получават всички тези генетично и техните тайни за красота са предадени от едно поколение на друго. Нека да разгледаме няколко лесни тайни за красота, които последва, така че дори да можем да ги изпробваме и да изглеждаме прекрасни.

Тук са най-добрите турски съвети за красота и тайни.

Розова вода:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Турските жени редовно използват розова вода за намаляване на пробивките и за омекотяване на кожата, което също я запазва свежо. Да направите естествения начин ще бъде най-доброто и за това трябва да заври венчелистчета от роза и след това изчакайте, докато водата е достатъчно хладна, за да се приложи върху лицето. Бихте могли да си купите и чист розов воден спрей, който ще бъде по-малко време и ще се прилага непосредствено след ваната.

Червена Хена:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Червената Хена е традиционна за турските жени и се смята за свещена декорация на тялото. Те наричат ​​ръцете и краката си с дизайн и са задължителна по време на техните сватби. Неутралната къна се нанася върху скалпа около час преди баня с шампоан. Това подхранва косата и я поддържа здрава и здрава.

Виж повече: Тайните на красотата на италианските жени

кисело мляко:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Киселото мляко е деликатес за турския народ и се сервира с почти всяка храна. Те не само го имат поради вкуса, но и за здравословно храносмилане и дори се прилагат външно. Използването на кисело мляко директно върху кожата или смесването й с лимонов сок е обичаен метод за изглаждане на кожата.

Черни сапуни:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Турските жени посещават Хаммамс, които са известни турски бани, които идват от спускането от Римската баня и са били там от векове. Те не само правят кожата си мека и копринена, но също така отварят пори в полъха време. Има специален черен сапун, който те използват и са на разположение на всички останали в света, които дълбоко очистват тялото и действат като чудесно търкане. Ще видиш, че мъртвата кожа се отмива и кожата ти дава по-млада. Прилагането на рисулската глина от Мароко би било най-доброто след почистването.

Виж повече: Японски съвети за красота

Захарен восък:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Захарният восък е лесен начин да се отървете от нежеланата коса в тялото. Това не само прави кожата ви чиста, но и ексфолира мъртва кожа. Вземете две чаши захар и го разбъркайте с 1/4-та чаша лимонов сок и 1/4-та чаша вода и после го варете. Охлаждайте го, докато не се приложи върху кожата ви и след това се разстила на места, докато слоят не е тънък. Издърпайте ивици от противоположната посока, откъдето е израснала косата.

Кол:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Кол е много стара тайна на красотата, която е предадена от египтяните. Kohl се използва заедно с черен прах и сега е лесно достъпен в различни марки на пазара. Можете просто да вземете, за да дойдете добри kohl kajal, които ще накарат очите ви да изглеждат ярки и изразителни.

Виж повече: Ирански тайни за грижа за кожата

Маска за мед:

Медните маски са чудесни за лицето, тъй като съдържат минерални соли, витамини и аминокиселини. Концепцията е наследена от египтяните и е много популярна рецепта за красота. Овлажняващият елемент в меда оставя кожата на жените мека и гладка. Малкото лимонов сок ще даде по-добри резултати за маската на лицето.

Маслата:

Турски съвети за красота и тайни Стилове в живота

Тютюнопроизводството е използвано от турските жени за своето анти-стареене имущество. Това може да бъде наистина ефективно, за да превърнем времето и да не го оставяме да се отразява върху кожата ни. Аргановото масло е известно и със съдържанието на витамин Е и мастни киселини. Поддържа кожата овлажнена и я омекотява.

Leave A Comment

64 + = 72