Топ 9 вътрешни средства за образуване на мехури за треска Стилове в живота

Половите мехури не са нищо друго освен друго име за рани. С прости думи, това са лезии, които се появяват както на устните, така и на външната част на устата. Друго нещо, за да забележите, е, че обикновено се случва в кръпки или клъстери, които са групирани заедно. Блистери са пълни с бяла течност и водят до износване в следващите 2-3 дни. Herpes Simplex Virus е причината за проблема и е доста заразен. След като сте наясно с проблема, заедно с предприемането на превантивни мерки, за да го предпазите от разпространение, е важно също да се придържате към правилното лечение.

треска blisters

По-долу споменатият списък съдържа някои от най-важните средства за защита на дома, които са безопасни, достъпни, ефективни и лесни за използване, когато се касае за треска. Всичко, което трябва да направите, е да ги използвате рутинно, докато кризата отмине.

Удивителни домашни средства за образуване на мехури:

1. Сода за печене:

Направете паста от качествена сода за хляб и вода и нанесете гъстата паста върху блистерните мехури за следващите 10 минути. Това трябва да се запази известно време и след това да се изплакне добре. Следвайте това домашно лекарство всеки ден за постепенно, но ефективно лечение. Това може да се използва и за ракови заболявания.

Виж повече: Начало средства за Smelly коса

2. Масло от витамин Е:

Витамин Е масло може да бъде извлечено от витамин Е капсули на разположение на пазара и приложени върху треска блистери. Използвайте чист памучен тампон за приложение. Заедно с лечението им, то също така ще гарантира, че няма никакви белези след третирането на проблема.

3. Алое Вера гел:

Вземете свежия гел от растението на алое вера и го нанесете равномерно върху мехурите на треската. Това не само осигурява успокояващи качества на кожата, но също така помага при лечението на симптоми като болка, усещане за парене и сърбеж в мехури на треска. Той трябва да се използва ежедневно.

4. Приложение на мед:

Антибактериалните, противогъбични и антисептични свойства, заедно с лечебните качества, правят меда идеален за лечение на треска от мехури. Използвайте малко мед с върха на пръста си върху блистерите всеки ден, за да потърсите медицинското лечение.

Виж повече: Как да избелите жълти зъби

5. Чай от салата:

Вземете 1-2 чаши чай от градински чай с малко джинджифил на прах всеки ден за домашно излекуване на треска. Известно е да се дават видими резултати през седмица. Това е една от най-важните идеи, които трябва да следвате. Уверете се, че приготвяте чая у дома. Това ще помогне за облекчаване на дискомфорта.

6. Бели чушки от оцет:

Натъпкайте памучна топка, натопена в бял оцет върху мехурите за висока температура, за да излекувате безопасно. Той облекчава всички симптоми на треска от мехури, както и лечение на подуване. Това всъщност е лесен и лесен начин да се следи всеки ден без много усилия.

7. Употреба на петрол:

Използването на петролен желе върху подуване на мехури два пъти на ден се препоръчва като лекарство за домашна употреба. Това помага при предотвратяването на пукнатини и кървене от трескавите мехури. Той също така помага при отстраняването на болката от блистерите.

Виж повече: Начало средства за крака на тендинит

8. Ледена терапия:

Разтриването на лед на треска в продължение на около 10 минути всеки час помага за лечение на болка, кървене и подуване в региона. Той също така предотвратява разпространението на проблемите в различни части на тялото.

9. Сол:

Навлажнете върха на пръста, налейте малко сол върху нея и след това я нанесете върху трескавите мехури за известно време. Това трябва да се направи два пъти на ден в следващите 3-4 дни, за да се получи вътрешно лекарство за лечение на треска от мехури. Това отново е често срещано и добре преразгледано средство за отстраняване на проблема.

Източник на изображението: Shutter stock

Leave A Comment

81 − = 80