Топ 9 водоустойчиви очна линия | Стилове в живота

Очна линия е със сигурност един от неразделни грим продукти, които човек трябва да има в чантата си. Все пак, помислете за ситуация, която току-що сте сложили върху очната линия и щом излезете от къщата, тя започва да се нагрява наистина и това изтрива очната линия и върху лицето напълно? В тази ситуация може да сте използвали някои обикновени течни линии за очи, а не специализирани продукти като водоустойчиви очна линия.

Въпреки това, най-добре е да използвате водоустойчив продукт за тази цел особено в топли и дъждовни месеци. За да научите за най-добрите водоустойчиви очна линия, които можете да инвестирате, правилният начин е да започнете с научни изследвания. Ръководството за продуктите по-долу ще ви помогне да спестите време за научни изследвания, като ви дарим топ 9 водоустойчиви очна линия в ръка. Проверете ги и вижте какво наистина искате:

1. Oriflame Very Me Waterproof Очна линия:

Орифлейм Very Me Waterproof Eyeliner

Една от шведските компании "Орифлейм" е доста известна на пазара за козметика, а "Много ме" е водоустойчива очна линия, която трябва да има в колекцията. Заедно с това, че е много ефективен, той също е достъпен на джоба. Има няколко нюанса в колекцията и перфектни за използване за всеки случай.

2. Colorbar прецизна водоустойчива очна линия:

Colorbar Precision Waterproof Eyeliner

Това е един от новите продукти на пазара и доста ефективен, когато става въпрос за водоустойчиви очна линия. Има три нюанса в тази гама от очна линия Colorbar и са идеални за употреба. Той не се разкъсва или намалява и е правилно да се инвестира. Цените са достъпни също!

3. Bourjois Contour Clubbing Водоустойчив очна линия:

Bourjois Contour Clubbing Waterproof Eyeliner

Това е един водоустойчив очна линия, която се предлага в различни нюанси и затова е любима сред жените. Той дава опушен ефект за очите и е устойчив на гънки. Маслото от жожоба в очната линия е подхранващо и идеално за вечерно износване.

Виж повече:  Най-добрите продукти за очи

4. L'Oreal Paris Superliner водоустойчив гел за очна линия:

Loreal Paris Superliner Waterproof Gel Eyeliner

Това е водоустойчив крем за очи, основан на гел, и от една от известните марки козметика. Лесно приложение е на разположение с гладък връх заедно с природата, която не е зацапана. Това е продукт с висок резултат и може да има скъпа ценова марка, но е напълно на стойност, която харчите.

5. Chambor останете на водоустойчив очна линия Forever Black:

Chambor Stay On Waterproof Eyeliner Forever Black

Това е достъпно само в джет черен цвят и е правилният избор за ежедневна употреба, когато става въпрос за водоустойчиви очна линия. Заедно с това, че е джобен, той е добре обмислен от потребителите.

6. Lakme Insta водоустойчива течна очна линия:

LakmeInsta Waterproof Liquid Eyeliner

Заедно с това, че е ефективен, този продукт като водоустойчива очна линия е доста евтин и достъпен, в който да инвестирате. Това е достъпно само в цветно черно и е напълно удароустойчиво, както и.

Виж повече:  Маркови орнаменти

7. Maybelline Hyper Glossy течна очна линия:

Maybelline Hyper Glossy Liquid Eyeliner

Това е едно водоустойчиво очна линия, стартирала през 2012 година и определено е един от продуктите, които си заслужава да се споменат тук. Той помага при създаването на фини и гланцови линии с апликатора и този, който трябва да бъде в колекцията със сигурност. Ударът е всичко, от което се нуждаете за очната линия.

8. Maybelline драматичен гел за очна линия:

Maybelline Lasting Drama Gel Eyeliner

За леко и удобно приложение се предлага отделна четка с очната линия. Тя изсъхва добре и изобщо не се зацапва. Водоустойчивата формула е доста ефективна и има някои страхотни ревюта за вас.

Виж повече: Revlon Eyeliners

9. Avon Просто доста водоустойчива течна очна линия:

Avon Simply Pretty Waterproof Liquid Eyeliner

Това е един от бюджетните продукти, които можете да обмислите да инвестирате и е от една от признатите марки Avon. Това е правилният водоустойчив избор на очна линия за ежедневна употреба. Тя е лесна за носене поради компактната природа. Той е идеален и за допир.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

65 − 60 =