Топ 9 TRESemme сухи шампоани Стилове в живота

Всяка сутрин между хъркането, за да пакет закуска в движение и да изберем перфектното облекло, често сме пропуснали много необходими душове, оставяйки косата ни лепкава и объркана, подобно на глупаво гнездо на птица. И през цялото време на деня нашата коса събира всички замърсявания, прах и потни частици и до края на деня ни остава само с мъртвешка умираща коса. Сега обаче можете да поставите тази тревога миналото, тъй като най-новият търговски пазар вече е произвел сух шампоан. За разлика от обикновената кремообразна течна консистенция, тези шампоани се предлагат под формата на прах или спрей за коса, който просто трябва да се нанася върху косата и без да се измие ударът или стилът, сега можете да спортувате шампоани косата, ароматни и свежи, без да губите по вашия стил.

Tresemme е изключителна марка за продукти за коса. Тя дава разумни и качествени продукти на своите клиенти. Тази марка става все по-известна стъпка по стъпка заради великолепните си елементи за грижа за косата и разбира се разумните разходи. Днес ще изброя най-добрите 8 шампоани Tresemme, които са абсолютно необходими. Ако все още не сте опитвали шампоаните си, опитайте се и съм сигурен, че ще излезете с резултатите.

1. Tresemme Fresh Start Volumizing сух шампоан:

Tresemme fresh start volumizing dry shampoo

Шампоанът Tresemme свеж старт е под формата на лак за коса, който включва частици от минерална глина и цитрусови плодове, които съживяват и освежават вашите сурова сутрешна коса, докато лекият шампоан спрей оставя лек цитрусов аромат в косата ви.

Цена: Rs. 2,413.00

2. Tresseme Fresh Start Основни грижи Сух шампоан:

Tresseme fresh start basic care dry shampoo

Основният сух шампоан за грижа от Tresemme ще премахне косата ви от остатъците от козметични натрупвания, включително масло и частици мръсотия от предишната седмица, тъй като смесва доброто на витамин В12 и кератиновите активни вещества, за да изтласкат мръсотията, докато запълват косъма ви, за да ви дадат пресен шампоан за коса.

Цена: Rs. 1,139.00

3.5 от 5 звезди

3. Tresemme Fresh Start Изглаждане на сухи шампоани:

Tresemme fresh start dry shampoo smoothing

Спреят сух шампоан на Tresemme използва специална смес от копринени протеини, които ще удължат живота на гладката коса, оставяйки косата ви салатина мека, докато Витамин Н в шампоана ще подхранва и опреснява косата ви за свеж нов сутрешен поглед, премахвайки миризмата на отидете.

Цена: Rs. 1,363.00

2.0 от 5 звезди

4. Tresemme Fresh Start Почистващ сух шампоан:

Tresemme fresh start renewing dry shampoo

Вземете салон като коса само със спрей, тъй като възстановяващият се сух шампоан на Tresemme използва минерални частици глина, които допълват и подмладяват омазнената с шампоан смазка и лепкава коса, превръщаща безжизнените си купи в жив безкраен салон професионален удар.

Виж повече:  Shikakai Шампоан

5. Tresemme Instant Refresh Шампоан за безводен пяна:

Tresemme Instant Refresh waterless foam shampoo

Смес от алое и цитрусови екстракти, мигновено овлажняващ безсъдържащ пяна сух шампоан от Tresemme ще почисти и изчисти косата ви от възможни продукти и мръсотии, а лешникът, който е естествен стягащ, ще изпоти над естествените масла, за да запази косата ви пресни и леки.

3.8 от 5 звезди
Rs. 4,412.00

6. Tresemme Fresh Start Цвят Грижа Сух Шампоан:

Tresemme Fresh start color care dry shampoo

Специално лечение за боядисаната, боядисана коса, шампоан за оцветяване, оставяйки главата си светла и освежена, докато третирате косата си химически боядисана, което я прави по-мека и бляскава, без да избледнява възможното боядисване от косата ви и всичко това без да се наложи да използвате традиционния шампоан в натоварената сутрин.

Виж повече:  Шампоан със синьо синьо

7. Tresemme прозрачен сух шампоан:

Tresemme translucent dry shampoo

Прозрачният сух шампоан на Tresemme прилича на всеки друг почистващ шампоан, но този път обратът включва само един изстрел от там, тъй като този сух шампоан притиска замърсяванията и замърсяванията от главата, оставяйки главата ви да се чувства свежа и съживена.

3/5 звезди

8. Tresemme Instant Refresh Почистващ сух шампоан:

Tresemme Instant Refresh cleansing dry shampoo

В момента почистващият сух шампоан от Tresemme ви моли да нанесете няколко глави на главата си и да го излеете добре за чист шампоан със светла тежест, без да се налага да измивате косата си. Изчиствайки главата си от остатъците от остатъци и масла, този шампоан ще ви остави леко и свежо главата.

9. TRESemmé сух шампоан, пресен и чист:

Топ 9 TRESemme сухи шампоани Стилове в живота

Не пропускайте свежия ви вид и усещане, като използвате TRESemmé Dry Shampoo, Fresh & Clean. Той се влива с витамин В12 и няма видими остатъци, когато използвате този продукт. Това оставя усещането ви чисто и миришещо.

Цена: $ 24.51

Дори когато косата ви не е прясно измита, с гамата от сухи шампоани от TRESemmé, можете незабавно да превърнете блясъка и блясъка си без коса до великолепна коса. Безсъдържателната формула в тези шампоани се влива с витамин В12 и кератин, оставя косата ви чиста и здрава.

Използвайте TRESemmé като тайно оръжие, за да придадете великолепен стил на косата, без да измивате косата!

Виж повече: Шампоан Selsun

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 4 = 2