Топ 9 тоник на растежа на косата | Стилове в живота

Желаете ли за дълга коса? Имате ли проблеми с косата? Ако да, тогава тази статия е за вас. Всеки човек иска да има здрави и лъскави коси, особено дами. Падането на косата е често срещано заболяване, което хората изпитват поне веднъж в живота си. Косата добавя положителна точка към вашите погледи и допълва личността. Но поради нарастващото замърсяване и здравословни проблеми сега е проблематично да поддържате косата. Не се притеснявай! Днес в тази статия ние обсъждаме за най-добрия тоник за растежа на косата, който изисква здравословен, както и лъскав външен вид.

В днешно време има толкова много кондиционери, лак за коса, мус и гелове, които са на разположение и обещават да помогнат при лечение на растежа на косата. Но те не изпълняват обещанията си. Най-добре е да използвате тоник за коса за растежа на косата.

Когато купувате тоник за коса, трябва да разгледате няколко основни неща:

  • Трябва да се имат предвид основните съставки на продукта.
  • Трябва да разберете дали продуктът съдържа опасност или чувствителен фактор и накрая цената на продукта.

Най-добър тоник за растежа на косата:

Сега, тук ние даваме списък с 9 най-добри тоник за растежа на косата, които са полезни за лечение на всички проблеми с косата. Те са както следва:

1. Алое Веда Bhringaraj Scalp Косопад Тенник:

алое Veda Bhringaraj Scalp Tonic

Продуктът е добра смес от масло от Bhringaraj (Eclipta Alba) и други естествени босилек като Amla, кокосово масло, козе мляко, екстракти от индийски ликьорски корени, краве мляко, кокосово мляко, масло Neela Amari и биволско мляко. Поддържа космените фоликули, спира пърхота и осигурява растежа на косата.

2. Торница от коприва на коприва:

коса growth tonic

Можете да направите този тоник с помощта на пресни коприва или изсушени листа от коприва също. Вземете няколко свежи листа и кипете в продължение на 10 минути във вода. Оставете го да се охлади, изцедете и добавете няколко капки етерично масло. Потапяйте това на главата си, масажирайте я, оставете я за 5-10 минути и след това я измийте. Може да я охладите в продължение на 6 месеца.

Виж повече: Кола маска за коса

3. Livon Hair Gain Тоник за растеж на косата:

Livon Hair Gain Tonic

Продуктът е от полза, за да се избегне свиването на космения фоликул ефективно. Този продукт твърди, че покрива формула на коренния стимулант, която увеличава растежа на косата.

4. Хади Аюрведа Революция на косата Тоник:

KhadiAyurvedic Hair Regrowth Tonic

Khadi косата възстановява тоник покрива множество природни елементи, които правят много добри за скалпа и предлагат хранене на косата. Дори използването на продукта може да покаже растежа на космите.

Виж повече: Как да кандидатствам Monistat за растежа на космите

5. VLCC аромат на растежа на косата тоник:

VLCC Aroma Hair Strengthening Oil

Този продукт от VLCC е универсален тоник за косата, който спира падането на косата и насърчава растежа на косата. Нетоксичен за употреба, този продукт е богат опит.

6. Масло за коса Sesa:

Sesa Hair Oil

Ново добавяне към списъка, Sesa косата масло е допълнителен продукт растеж на косата, която е била обичана широко в цяла Индия. Пълна с доброто на естествените билки, това масло осигурява, за да се избегне загуба на коса и да се увеличи растежа на косата в същото време.

Виж повече: Msm и пол растеж ползи

7. L'Oreal Paris Fall Ремонт 3X против косопад Тонизиращ:

L'Oreal Paris Fall Repair 3X Anti-Hairfall Tonic

Много хора, страдащи от падането на косата, са заявили, че този тоник е полезен. Продуктът покрива формула на основата на аргинин, която благоприятства формирането на счупени влакна за коса и увеличава микроциркулацията на корените на косата.

8. Lotus Herbals Кера-Веда Активен билков тоник-Корени на косата:

лотос Herbals Kera Veda Active Herbal Tonic Hairoots

Този продукт от Lotus помага при осигуряването на основни хранителни вещества на корените на косата и скалпа. Той насърчава растежа на косата и възстановява косата. В допълнение, това масло контролира пробиването на пърхот и леко почиства скалпа.

9. Магданоз Тоник за растежа на космите:

Магданоз Hair Tonic

Този естествен тоник за коса укрепва косата ви и оставя блестящ ефект. Вземете няколко листа босилек, 4 дафинови листа и няколко листа хибискус странично с 3-4 хибискус цветя в тиган с малко вода и оставете да заври. След известно време, когато всичко се превърне в розово зелено, то го охлажда и натоварва тоник.

Така че, това са списък на някои от най-добрите тоник за растежа на косата и се надявам да ви хареса тази статия и да го намерите полезни, както и ефективни.

Leave A Comment

3 + = 6