Топ 9 Тейлър Суифт прически Стилове в живота

Вие сте част от фенове на Тейлър Суифт? Покажете любовта си към любимата си сензация за тийнейджъри, като спортувате нейните прически!

1. Дълги къдрици:

Тейлър swift hairstyles

Най-спортната дълга прическа на Тейлър Суифт, с няколко къдрави къдрици, изхвърлени накрая. Случаен при този подход, тази прическа е доста популярна сред феновете й.

2. Обърнете се:

сплетен up do

Там, където повечето момичета използват лента за коса, Тейлър заменя изкуствения с естествен, като създава лентата за коса, като го оформя с косата си. Тя оформя част от косата си в тънка плитка, която минава през главата й и най-сетне завършва с оплетена. Частта, която е пред лентата на главата, е оформена в копринени бонбони, които ни принуждават да се възхищаваме на елегантните й очи.

Виж повече: Ким Кардашийски прически

3. Bangs с дълги тролове:

бретон with long tresses

Това е чиста и полирана прическа за красиви дълги коси. Отдалечавайки се от египетската атмосфера, тази прическа има напълно праволинейна коса, лишена от всякакви къдрици или вълни. Ударите са смели и експресивни, докато слоевете и текстурите на косата говорят сами за себе си.

4. High Bun:

Високо bun

Стилен със средна дължина на косата, тази прическа е доста елегантна и модерна. Косата е разделена на предна и задна част, предната част е оформена в брилянтни бръчици за оформяне на окото и някои сравнително дълги косъмчета също се намират от двете страни на ресни, които оформят лицето (или скулите, за да бъдат точни) , Задната част на косата е издърпана назад и е вързана във висок кош.

Виж повече: Костюмите на Кейти Пери 2015

5. Bohemian Bun:

taylor5

Бохемските прически имат някаква мистерия за тях. Тейлър Суифт определено прилича на принцеса в тази прическа. Тя се облече на тази прическа за записването на музикалния видеоклип за нейната диаграма "Bus Story". Прическата има кок, който е съставен от въртяща се коса. Цялата бъркотия в косата взима окончателна форма в коня и цялостният външен вид на тази прическа заедно с косата е доста изящна.

6. Средни къдрици:

среда curls

Това е още една от средните й прически, чиято коса притежава силно оформени къдрици. Косата започва право и завършва с блестящи къдрици. Тази прическа може да бъде предизвикателство за аматьорите в стил, така че е препоръчително да посетите някой, който е добре запознат с процеса на стилизиране на косата по професионален начин. Страничното разделяне е видимо, което придава приличен поглед на тази прическа.

Виж повече: Модерни викториански прически

7. Ниско ухо-пони:

ниско ear pony

Това е ниска конска прическа, но опашката не висе до врата й, а се намира точно зад лявото й ухо. Косата се раздели от едната страна, след което се изтърка отстрани и се залепи в опашката, която след това преминава през лявото й рамо до ръцете й. Космите отпред покриват част от челото и помагат при отклоняването на вниманието към красивите си очи.

Виж повече: Прическа за момичета

8. Retro Look:

Ретро look

Това е привързана прическа, в която тя е изрязала дългата си коса и я е държала до шията. Косата й е оформена под формата на силни къдрици с добре дефинирани вълни (не пръстени). Вълните започват да се полират, но имат очевидна бъркотия около краищата. Косата щифтове се използват, за да направят къдриците по-управляеми и да ги настроите на място.

9. Външен вид:

военноморски флот look

С дългата си къдрава коса и с капачката на върха тя изглежда точно като агент от SHIELD след Втората световна война. Повечето от нейната красота идва от безупречната й лицева структура, която е перфектна овална. Нейното средно дебело качество на косата е най-доброто за оформяне на такива удивителни къдрици и вълни. В къдриците се образуват и странични метене, а обемът, прибавен към косата, от такива красиви слоеве, подчертава много добре челюстта.

Leave A Comment

+ 4 = 5