Топ 9 + Съвети за тъмно тен да получите панаир Стилове в живота

Да се ​​развълнуваш ли от тъмния тен? Искате ли справедлив тен? Лицето на лицето не е нищо друго освен цвета на кожата на лицето и метода, който се появява. Обикновено хората категоризират тонуса на кожата на лицето на базата на тъмно, белезникаво, бяло и т.н. Има много хора, които харчат много пари от изкуствените козметични продукти, за да превърнат тъмния тен до справедлив. Но те не знаят за такава съставка, която е полезна за обръщане на тъмния тен. Така че, в тази статия съм обсъдил някои полезни съвети за справяне с тъмния тен.

Мотивът повечето хора имат тъмен тен поради генетичен или дълъг контакт със слънцето. Благодарение на слънчевите лъчи се образува меланин в кожата ви, за да ви осигури тъмно тяло.

Съвети for dark complextion

Съвети за постигане на справедлив тъмен тен:

1. Пийте най-малко 12 чаши вода. Не преговаряйте за водата, която пиете, ако е зимен сезон. Нека токсините на тялото да се измият с достатъчно пиене на вода. Сокът не трябва да се брои, за да завърши тази концепция за 12 стъкла. Ограничете пиенето на кафе твърде много. Никога не позволявайте на кожата си да се дехидратира. Овлажнявайте кожата си, която е много важна. Пийте сок от моркови с мед. Черен гроздов сок е добре да пречистите кръвта си.

2. Нанесете лосион за слънце на екрана ½ час преди да излезете на слънце. Поддържайте лицето си чиста завинаги. Не мийте лицето си повече от два пъти на ден.

3. Създайте паста от 4 бадеми, напоени с мляко през нощта. Почувствайте го на лицето и плътта преди да си лягате. Почиствайте със студена вода сутрин. Репликирайте ежедневно в продължение на 15 дни. Тя ще състави вашата кожа справедлива.

Виж повече:  Дневна рутинна за красива кожа

4. Изсипете комбинация от еднакви количества лимон плюс сок от краставици по лицето и цялото тяло. Излезте за 15 минути и се отпуснете. При условие кожата ви е суха, използвайте мед с лимонов сок.

5. Комбинирайте глицерин от яйчен белтък, прах от сандалово дърво, доматен сок и безанно брашно. Изградете гъста паста. Това може да бъде полезно за кожата. С помощта на 7-дневно бездействие ще създадете резултати.

6. Често ръцете, краката на краката и лактите се превръщат в по-тъмни от отпуска на тялото. В този случай комбинирайте: 1/2 чаша папая пулпа, 1 супена лъжица лимонов сок, 1 супена лъжица мед и бяло от яйце. Използвайте тази смес, когато е необходимо, съгласувайте се да изсъхне плюс измиване.

7. За да омаловажим този тъмен тен, техниката на нанасяне на скраб е така, че в избелващия крем, поставен в зехтин. Освен това, още една формула за пречистване е този един ден, използвайте мед и лимонова трева плюс втори ден и разтривайте лицето си от зехтина. Продължете да използвате тази формула за почистване за един месец.

Виж повече:  Рамдев Баба Красота Съвети за блестяща кожа

8. Създайте смокиня от прах от сандалово дърво, различен с бадемов прах, иначе бадемово масло плюс мляко. Нежно почиствайте по тъмните области като врата, устните, под очите и т.н..

9. Смесете 4 части мляко, 1 меден ингредиент, плюс 2 части лимонов сок и сместа се поставя в дъб за 15 минути. Изплакнете със студена вода, когато е суха.

10. Направете паста от 1 супена лъжица urad dal (черен грам dal) и 4 бадеми, напоени във вода за една нощ. Нанесете го на лицето и шията и го измийте след половин час. Тя ще подхранва кожата ви, а също и да я избелва.

11. Натрошете някои сусамени семена, за да направите някои паста или фини частици. Поставете малко вода и го пресейте, ще получите белезникава течност, както остава. Потопете тази белезникава течност върху лицето, както и особено върху слънчевата част. Кожата ще се окаже по-справедлива.

Виж повече: Вода за светещи съвети за кожата

Изображения Източник: shutterstock

Leave A Comment

67 + = 72