Топ 9+ съвети за очила за очи Стилове в живота

Грижи се за вашите очни мигли? Всички хора играят толкова много атракция на различните части на тялото, но окото миглите се пренебрегват. Очните мигли са поразителна част от очите ви. Формата на окото ви плюс цвят, дълъг, в противен случай пълните мигли вмъкват превъзходно мистерия, което прави очите ви толкова добре изглеждащи. Така че, в тази статия съм проучил някои от най-добрите съвети за мигли, които предлагат дълги, дебели мигли, както и широко отворени очи разбира се.

око Lashes Tips

Съвети за Eye Lashes:

1. Методът на Уигъл. Докато размазвате спиралата си, започнете от дъното на миглите и завъртете четката от ляво на дясно, леко, отколкото нагоре и надолу. Проверявайте придвижването на пръчката с зиг-заг движение нагоре до върха на миглите. Това помага да покриете последния инч от миглите за най-голямо въздействие.

2. Нежно почиствайте областта на очите: Независимо дали се опитвате да се отървете от водоустойчива спирала, в противен случай само почистете лицето си, потвърдете елиминирането на примесите меко около областта на окото, за да запазите миглите.

3. Консумирайте за по-дълги мигли. Вземете повече силициеви източници във вашата диета. Силицийът е микроелемент, който подкрепя растежа на косата и не може да ви навреди, за да получите по-добро хранене на хранителни вещества! Базата от силиций включва аспержи, краставици, зеле, маслини, цвекло, ориз, плюс овес. Подходящият начин на живот ще подкрепи здравия растеж на косата, брои миглите.

Виж повече: Как да примамка вежди

4. За да ги оцените естествено, можете да кандидатствате за вътрешна защита. Сменете зехтина върху тях редовно ще ви помогне в определена степен. Също така рициновото масло работи чудесно за вашите мигли.

5. Един допълнителен усилвател на миризмата е вазелинът. Можете да го повлияете с фина четка, в противен случай с Q-tip. Много хора използват бадемовото масло, за да произвеждат и техните мигли. Смесете в малко бяло яйце, за да избягвате счупването им.

6. Отървете се от грима за очите внимателно и внимателно, преди да заспите. Оставянето грим да седи върху миглите ви за продължителни периоди от време вероятно не е добре за вашите мигли, плюс ще направи допълнително трудно да се следват по-горе стъпки във времето.

7. Почистете водоустойчив черен течен крем за миглите на миглите. Това ще ги води и ги кара да изглеждат много черни, лишени от вида на спиралата. Всъщност можете да спрете в този момент; в състояние, наподобяващо вида!

Виж повече: Как да Tweeze вежди у дома

8. Почистете пътя си с по-дълги мигли. Звук странно, но мислете за миене на миглите като друг елемент в ежедневната ви рутина. Точно както ние четкам косата или зъбите си, измиването на миглите ви с гребен на миглите може да създаде външния вид на дългите мигли, дори и да няма спирала върху четката. Това също е чудесен начин да отделите миглите преди да приложите всякакъв тип спирала; по-добре е да спрете купчинките преди да започнат! Този навик ще запази силните ви мигли и ще предотврати прекъсването им твърде често.

9. Чудесен начин да направите впечатлението за по-дебели, по-дълги мигли е да работите в основата на миглите си, а след това постепенно да си вървите до върха. Смесете малката спирала на маска за сянка на окото, плюс внимателно да я срежете на корените на вашите мигли. Това създава ширина и миглите ще се появят по-пълни.

10. Смесете маслиново масло с вашите мигли. Това ще им помогне да растат по-дълго, както и по-силни. Това е един от най-добрите домашни средства за намиране на дълги мигли.

11. Можете да отрежете миглите веднъж на всеки 2 до 3 месеца. Сега отрежете малко част (1/4). Прерязването на миглите ще вдъхнови фоликула на миглите ви и ще ги накара да растат по-рано.

Виж повече: Снимки на боливудските актьори

Leave A Comment

98 − = 89