Топ 9 + Съвети за ден грим за очите Стилове в живота

Знаете ли, че най-добрият начин за грим през деня? Удебелената линия, зашеметяващият блясък, както и меките буйни мигли са малко от нашите предпочитани неща, но ние знаем - много за шока от нашите драматични сърца - които не са подходящи за дневни настройки. За да ни помогнете да се разхождаме на фина линия, фланкирана от това, което е подходящо и какво е прекалено много за офиса, затова в това написване съм споделил някои от най-добрите съвети за грим за деня на очите.

денем Eye Makeup

Съвети за грим през деня:

1. Използвайте крем коректор:

Потопете кремообразна козметика към клепача, както и под око с твърда, гладка четка, а след това използвайте топлината на върха на пръста си, за да го разбъркате върху кожата. За най-добра отчетност, удряйте колактора в кожата с подложката на пръста си; не търкайте, тъй като това ще почисти корелатора.

2. Избягвайте Black & Glitter:

Първо, вярвам, че гримът трябва да е забавен и да подчертава вашата красота. Все пак, ако работите в бизнес, иначе консервативна настройка, "прекалено много" грим за очите не е правилна работа. Такова като тъмно опушено око е не-отивам за ежедневна рокля в офиса. Shun използва цветове като черно, тъмно синьо, иначе нищо блестящо.

3. Долен цвят:

Потопете блестяща светлина в сянката на целия капак на очите - като на челото до дъното на окото.

4. Опишете описанието:

Използвайте светлокафяв сянка, за да установите гънката на очите и добавете същия цвят към долната линия на камъка

Виж повече:  Идеи за грим за грим

5. Майстор:

В състояние, вие обичате линейджър, но не искате да изглеждате прекалено готови, след това прилагайте тези големи техники за деликатна облицовка. "Наклонете моливчето за очна линия в линията на белезите, което ще създаде миглите, които изглеждат по-пълни," иначе "използвайте очна линия за тортата, което означава, че водата се активира, обикновено в саксии с твърда, равна четка. Потопете очната линия под линията на лъжичката, предназначена за външен вид.

6. Осветете вашето опушено око:

Ако обичате доброто си опушено око, не се чувствайте като напълно изгонени за деня. Ако изберете "по-фини тонове като сливи, сиви или кафяви, можете да създадете прекрасен през деня пушек вид. Нанесете най-тъмната тона близо до линията на миглите, след което се слейте нагоре към гънката. Искате да създадете ефект на залез. След това го завършете с няколко слоя черна маскара ", казва Чавес.

Виж повече:  Сладък Хелоуин грим за очите

7. Направете дълбочина:

Прилепете малко средно кафява сянка към външния ъгъл на горния капак на очите. Комбинирайте го с четка, в противен случай пръстите ви. Подравнете външната половина на долната линия на кичур от същия цвят.

8. Очертайте очите си:

Прилагайки тъмно кафява иначе черна сянка, подредете капака на горния край на окото по дължината на линията на миглите. Най-великолепно да се използва тънка наклонена лайсна четка.

9. Маскара:

Навийте най-горните очи с бръснач, след което покрийте както горната част, така и долните мигли с маскара.

Виж повече:  Как да направим грим за очите

10. Веждите:

Изберете цвят, който идеално съответства на цвета на косата ви. Най-великолепно да използва сянката на очите с тънка наклонена четка, на мястото на молив за молив.

11. Поддържайте го Обикновено:

Веждите очертават очите ви; затова никога не пренебрегвайте да ги опишеш. И накрая, прилагайте многослойно маска. Това е чист, чист поглед за всеки ден.

12. Облечи в нещо, което ви харесва:

В никакъв случай не носете нещо, в което не сте сигурни. Гримът трябва да донесе нашата вътрешна увереност. При условие, че обичате ярки сенки, отидете за него, но бъдете убедени, че всички цветове подхождат на вашия тон на кожата, както и хвалят цвета на очите ви. Докато имате съмнения, намалете вълнуващия външен вид, който обичате да ги вземете за деня.

Leave A Comment

60 − = 58