Топ 9 различни видове кристални висулки в тенденция Стилове в живота

Кристалите със сигурност ще възбудят вас и вашите близки. Наличните в кристалите цветове са толкова големи, че задоволяват всички вкусови пъпки. Ясните и прозрачни кристали дават блестящ ефект, докато непрозрачните кристали носят изтънченост. Изберете кристален висулка, който удовлетворява всички ваши избори и изглежда удивителен в тях. Този списък с кристални висулки се фокусира върху типовете, които се предлагат на пазара сега.

Последни и стилни дизайни на кристални висулки за жени в модата:

Нека да разгледаме 9-те кристални висулки с изображения.

1. Wire Wrap кристал висулка:

кристал-висулки

Това е наистина страхотен кристал висулка, която има необрязан или грубо нарязан кристал, който е прикрепен към висулка с тел. Техниката за обвиване на тел е уникална и създава интересна форма и изход. Краищата на проводниците обикновено са извити в спирала в края.

2. Сребърна висулка Swarovski:

Swarovski Crystal Pendant2

Сребърният висулки "Сваровски" е една от най-известните и скъпи бижута. Тук имате чудесен оранжев кристал, който е нарязан във формата на капката. Кристалът е сребрист и има диаманти върху сребърната рамка. Това е идеален подарък за всеки, когото обичате.

3. висулка кристална точка:

кристал point pendant

Изберете тази кристална висулка за случайно и странно изображение. Кристалният висулка е изработен от кристал, който е нарязан във формата на остър ръб. Горната част на кристала се държи от сребърна рамка, която се поддържа проста. Изберете този вид висулка във всяка от прекрасните цветове на кристалите, които са на разположение.

4. Стъклен флакон кристал висулка:

Стъклена чаша vial crystal pendant

Това е друг необичаен модел, който много обича много хора. Тук имате стъклен флакон, който е пълен с кристали Moldavite и Herkimer, които са малки по размер. Стъкленият флакон има цилиндрична форма и се държи със сребърно капаче. Колието, което държи висулката, също е направено от сребро.

Виж повече: Медальони за мъже

5. Uncut Crystal Pendant:

неразрязан crystal pendant

Това колие с кристал висулка е много уникално. Кристалът, използван тук, е розов кварцов кристал, който не е изрязан или полиран в някоя от класическите форми. Кристалът се държи в естествената му форма и това издава красотата му. Ограничението за този кристален висулка е тънък златен лист, който отново се държи грубо и неразливан, за да постигне същия ефект.

6. Голям кристал висулка:

Голям crystal pendant

Влезте в този изключително голям кристален висулка за наистина смел и смел поглед. Размерът на кристалите тук е доста голям и се поддържа прост с просто черни кабели за огърлицата. Тази висулка кристал огърлица е страхотно да отида с дълбоки врат рокли и рокли.

Виж повече: Ориенталски медальонни висулки

7. Мода кристал медальони:

мода crystal pendant

Изберете този от един вид моден кристал за прекрасен и елегантен син кристал висулка. Медальонът е оформен като половин пеперуда, а центърът на всяко крило е прилягащ с блестящ син кристал. Това дава прекрасен блясък на висулка и изглежда зашеметяващо, когато се носи.

8. Натурален кристал висулка:

естествен crystal pendant

Сребърни висулки са много търсени от всички тези дни. Изберете любимата си висулка с форма на сърце с този естествен кристал в синьо. Сребърният кристал с висулка има синия кристал с формата на сърце и яката висяща висулка.

Виж повече: Звездна висулка Колие

9. Златен кристал висулка:

злато crystal pendant

Този прекрасен златен кристал висулка е идеалният подарък за майка ви. Висулката отдава почит на любовта на майка си. Ясният кристал в златната кръгла рамка е много красив. Има златен инкрустатор с думите "мама" и прекрасна роза, които добавят към красотата на този прекрасен висулка.

Изберете любимите си кристални медальони, които са или грубо нарязани или нарязани на класически форми като капка от сълзи, кръгли и т.н. Вземете камъните, които са полирани за по-стилен външен вид, или ги оставете да бъдат неполирани за суров ефект. Така или иначе сигурно ще се влюбите в кристалните ви висулки.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

8 + 2 =