Топ 9 прически за половин пони за момичета 2018 | Стилове в живота

Често сме объркани с това, какво да правим различно с косата ни. Възможно е да имаме къса или дълга коса и може просто да се отегчим от обичайната отворена коса или от кифлите и пълното въздигане. Мислили ли сте някога, че може да има многобройни стилове само с половината коса! Да - може да опитате толкова много стилове само с половин понита и да придадете на косата си нов стил. Така че можете да се насладите както на вида на полиран updo, така и на сексапил на косата надолу. Тук в тази статия обсъждаме няколко.

Обикновени и последни прически Пони прически за момичета:

Нека да намерим първите 9 половинки прически за понички за момичета.

1. Ръкавици - Полувреме:

наполовина pony hairstyles

Измийте добре косата си и можете да я оставите малко къдрава, а не абсолютна. Сега средната част на косата веднъж се изсуши добре. Можете също така да използвате сух удар. Сега от страничната част вземете част от косата и направете плитка и я издърпайте през задната част на областта на короната, за да стигнете до другия край. Залепете го добре с бомбов щифт, след като свържете краищата на плитката. Тук имате красива плетена корона с останалата част от косата, която пада. Това може да е перфектен ежедневен стил за лятото.

2. Елегантен и чист Half Up:

наполовина pony hairstyles 2

Почистете добре косата си и я изрежете, за да премахнете заплитанията. Сега можете да направите средна част или странична част, както се предпочита. Нанесете серум, за да направите косата ви гладка и мека, както трябва да я държите отворена. Пуснете гребена отново. Сега, след като косата ви е суха, вземете секция от двете страни, за да се срещнете на гърба. Някога в натура на половинка понита опашка, плитка спретнато да падне. Елегантният и чист външен вид ви прави красиви. Можете също така да изберете да направите плитката да изсъхне отстрани, така че да достигнете отзад. Това ще бъде по-хубаво.

3. Оплетена и цветна половина Updo:

наполовина pony hairstyles 3

Точно както разговаряхме по половината от тях. Същото може допълнително да бъде подчертано, като се направи плитка в цвете, от което може да се навива. Сега закрепете същото кладенец, за да сте от едната страна на главата. Това също е страхотен летен летен поглед.

4. Knotted Half Updo:

наполовина Pony Hairstyles 4

Много прост, стилен и различен вид. Въпреки това, трябва да се гарантира, че косата е добре почистена, преди да се опита този стил, тъй като този външен вид се нуждае от чиста и гладка коса. Сега, след като косата се запържва, можете да направите екстремна част или дори средна част. Вземете секции от двете страни. Сега, след като двете секции достигнат до центъра на задната вратовръзка възел много добре и след това обезопасете възела с два до три боби болтове и оставете останалата част от секцията да падне. Така че тук имате чиста и доста сплескана половина нагоре. Също така това може да не е подходящо за косми със средна дължина, освен ако имате добър обем.

5. Vintage Half Pony:

наполовина pony hairstyles 5

Това е много елегантен външен вид и може да бъде най-подходящ за фини поводи и партита. Можете да скъсате краищата на косата, като нанесете някакъв текстурален крем и след това го оставете да получите хрупкав вид. Сега на горната част вземете една част от косата от средата и се завъртете малко и след това натиснете малко, за да надуете. Сега го закрепете добре. В средата на секцията можете да носите лък или друг подобен аксесоар, за да му придадете рекорден облик.

Виж повече:  Стил на опашка за черни жени

6. Мръсна брида:

наполовина pony hairstyles 6

За непринуденото усещане вземете половината от секцията на гърба от средната част и след това направете риба опашка пони. Това може да се опита най-добре, когато току-що се изправихте от леглото за разхвърлян вид, или можехте да завържете същото и да спите през нощта.

7. Двете страници:

наполовина pony hairstyles 7

Трябва само да направите секции от двете страни на главата и да направите тънки плитки и да ги съберете заедно към центъра и да го обезопасите. Останалата част от косата да се разхлаби и да се разнесе.

Виж повече:  Разширения с опашка от косъмчета

8. Удрян наполовина:

наполовина pony hairstyles 8

Вземете секции от косата и я завъртете добре, за да стигнете до центъра и да го поставите добре, така че завъртането да не се разхлаби.

9. Обикновено и обикновена:

наполовина pony hairstyles 9

За да бъде всичко просто и стилно. Просто вземете половин пони и го закрепете с част от косата, като го обвиете около него и след това го закрепете добре с бод. Обикновено, просто и сте готови за парти или офис или среща с приятели.

Виж повече: Fake Ponytails

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

15 + = 21