Топ 9 пранита без грим Стилове в живота

Pranitha Subhash е аплодирана индийска актриса, която се гледа главно в жанра на киното в Южна Индия. Започвайки ранната си кариера с моделиране, Праниха за първи път дебютира с канадски филм. Следващият дебют в Тамил обхваща пътека за нея, за да продължи кариерата си във филмите. Като награди и похвали я душ всеки ден, тя е запазила си поема и благодарност през цялото време. Принадлежащи на семейство лекари, Пранита винаги е била красотата на звяра на екрана. Въпреки това, истинските тестове за нашите знаменитости се свеждат до времето, когато те не разполагат с професионалните студио оборудване, за да си уау фактор. Истинският въпрос тогава възниква, дали те все още могат да носят своя уау фактор, без професионалната организация?

Неизвестните снимки на подправянето на Pranitha без грим:

1. Уау Smile Фактор:

Пранита without makeup

Облечена в модерна шоколадова блуза, съчетана с ярко жълти панталони от лимон, Pranitha в тази картина изглежда абсолютно зашеметяваща. Косата, оформена в принцесовите къдрици, попада встрани от нея, естествена и отворена, тъй като тя спортува без гримирани сатенено текстурирани лица без петна или лунички.

2. Доста усмивки:

Пранита without makeup 2

Pranitha в тази картина се вижда спортна голяма усмивка, поставяща се за камерата, тъй като нейната блестяща ярко блестяща кожа се усмихва и с нея. Мъжкият розов костюм, който украсява, акцентира върху нейния тен, тъй като неговото лице с грим просто се изпълва с ревност и възбуда.

3. Подходящ:

suitableness

Да бъдеш смирен е най-добрият дар, когато става дума за красива. В тази картина, Пранита показва нежната си усмивка, докато се втурва към стрелбата. Преди снимките тази снимка показва Пранита без грим и все още изглежда толкова приказно, колкото и досега.

4. Bare Beauty:

Пранита without makeup 4

Един от най-смелите изгледи, идващи от "Пранита", в тази картина, тя прегръдка красивата си златиста блестяща тен кожа, която има мекота добавена към нейните иначе остри характеристики, както очите й изваждат фините красоти в нея още повече.

5. Bubbly Side Up:

Пранита without makeup 5

Тази картина е от един от многото си издънки, където тя се облича с бурен характер, с косите й завързани на две понита от двете страни, придружени от колоритни връзки за коса, за да извадят жизнеността на външния й вид. Поглеждайки примамливо и сладко, Пранита изплуваше на палав ухил, когато щракнаха настрани.

Виж повече:  Шарми без грим

6. Дива режим:

Пранита without makeup 6

Тук виждаме Пранита в една от многото й приказки, като косата й се навива на меки ролки в края, прилича на принцове, докато тя гледа на другия път, без да е наясно с нейната снимка. Минималният леден студен замразен оттенък акцентира върху контурите на лицето му, като им дава мек живот, тъй като иначе спортуваше лице без грим.

7. Класически минималистичен:

Пранита without makeup 7

Малкият цвят на лицето ни никога не боли никого. Просто използвайки най-важното за чантата като гланц и лайнер, Прнита тук я притиска към минималната. Малко руж оцвети ябълката на бузите й, докато тя без професионалната ръка в грима за лицето, изглеждаше просто хубаво.

Виж повече:  Ракул без грим

8. Естествено:

Пранита without makeup 8

Облечена в жълта рокля от мустаци, Пранита тук имаше косата си в плътна плитка, лежеше на една от страните й, докато се налагаше да не изглежда грим, което я караше да изглежда още по-добре. Лицето й изглеждаше безупречно и без недостатък, докато се усмихваше сладко.

9. Проста поза:

Пранита without makeup 9

Една обикновена поза е всичко, от което се нуждаете, не е екстравагантен грим или бижута. Една класическа бебе розова рокля и сладка поза тук правят Пранита да изглежда добре. косата й настрани я кара да изглежда красива, докато лицето й говори без грим.

Виж повече: Реджина Касандра без грим

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

48 + = 54