Топ 9 новогодишни дизайни на Rangoli | Стилове в живота

Това е времето на годината отново. 2017 е на път да приключи реално скоро и е крайно време да сте добре оборудвани с добър брой ранголи, които могат да бъдат подходящи за следващата година. Не можете просто да повтаряте едни и същи неща, откъдето и вие трябва да изтъняте нещо ново, което е трескава работа. За Ваше съдействие подредихме списък с топ 9 ранголи, които ще са най-подходящи за следващата година.

Списъкът на топ 9 дизайна на Rangoli за новата година е както следва:

1. Традиционният дизайн на паун:

нов year rangoli designs

На първо място, ние имаме този страхотен традиционен паунов дизайн, който ще изглежда невероятно на мраморни или мозаечни подови настилки. Тук целият дизайн е заснет с бял материал, който подчертава дизайна. След това се използват оцветяващи оризови, сини, жълти и черни оризови цветове, за да украсят дизайна. Освен това, бял цвят отново се използва за подробно описание на врата на паун.

2. Паун Дизайн за Нова Година:

паун Design for New Year

Това е още един невероятен паунов дизайн, който допълнително се украсява с цветя. Тук паун се извършва най-напред с олющен ориз, а след това друг е направен срещу предходния. Това е абсолютно прекрасно ранголи, което ще бъде най-доброто от новите години.

3. Седемте кръга Ранголи за Нова Година:

Най- seven circle rangoli for new year

Този дизайн на ранголи спортува седем кръгъл дизайн, който е заобиколен от цветя. На първо място, кръгът се изчертава в центъра с помощта на пръст на прах и след това около този кръг шест подобни кръгове се правят. Това е един от най-добрите дизайнери на ранголи.

4. Дизайнът на Floral Rangoli за Нова година:

Най- floral rangoli design for new year

Този красив цветен ранголи ще бъде идеален за церемониите за началото на следващата година. Тук цветята се правят с помощта на прах, който е начертан на тъмно кафяв фон. Този особен кафяв фон прави дизайна на ранголи да изглежда по-привлекателен.

5. Дък Ранголи за Нова Година:

Най- duck rangoli for new year

Този дизайн на ранголи показва лицето на патица отпред. Разкъсани цветя се използват за украса на този дизайн на ранголи. Той работи чудесно за външен дизайн на ранголи и ще бъде идеален за тази нова година.

Виж повече:  Обикновено дизайни Rangoli с точки

6. Проектът Simple Rangoli за Нова година:

Най- simple rangoli design for new year

Сред многото проекти на ранголи за новата година това е най-простият. Ранголи спортува четиристранна шарка, където краят на дизайна е украсен с кръгови рисунки. Всеки, който лесно ще се влюби в този красив дизайн. Това ще бъде чудесен избор за декориране на вашия етаж с този страхотен дизайн rangoli през новата година.

7. Традиционната нова година Rangoli Дизайн:

Най- traditional new year mehndi design

Винаги е по-добре да се върви по традиционния начин. Ранголиският дизайн показва полукръглен образец, който е по-подробно описан с прави бели лъжи и други малки дизайни, които правят ранголият привлекателен.

Виж повече:  Индийски ранголи Чл

8. Флоралните ранголи за Нова година # 2:

Най- floral rangoli for new year #2

Това е още един цветен ранголи дизайн. В този мотив центърът на флоралните мотиви е заобиколен от много малки цветя, направени със смлян ориз. Този сложен цветен ранголи дизайн ще бъде идеален за следващите поводи на новата година.

9. Колоритната Нова Година Ранголи:

Най- colorful new year rangoli

Тази нова година ранголи дизайн показва кръгла форма, изпълнена с контрастни цветове, което е основната причина зад привлекателността на този дизайн.

Виж повече: Как да направите дизайни на Rangoli

Leave A Comment

6 + 3 =