Топ 9 невероятни жакард Sarees Стилове в живота

С помощта на специален жакардов стан е създаден дизайнът на жакард. Той пренася нишката директно върху плата, вместо да печата или да го бродира. Тя може да бъде цветен дизайн, диамант или дамаски дизайн. Жакардовите дизайни обикновено са изтъкани в различни материали от саре, като бельо, креп или коприна, и са много популярни в съвременното общество.

Огромна Жакард Сарейс:

Ето нашите топ 9 огромни жакард sarees с картини, както следва.

1. Жакард синя / лилава половина Banarasi Saree:

Жакард BluePurple Half Banarasi Saree 1

Върхът на нашия избор е тази специална комбинация от поводи, саре. Тази долна половина от това банараси е кралско синьо в самопечат и прекрасна дебела, сложна жакардова граница. Палатът е мек нюанс на лилаво бродирано в красива златна римска работа. Погледнете блестящо на всяка страна в тази невероятна дизайнерска сара.

2. Зелено злато Две тонове Жакард Сарей:

Jaquard Sarees-Green Gold Two Tone Jacquard Saree 2

Изглеждате богати и блестящи в тази две тона зелена и златна копринена сарея. Сарее е обикновен, но блести със златен тон при специално осветление. Палатът е с красив дизайн на златен жакард, докато границата има зигзагообразен модел. Това е един от популярните златни тонове жакард sarees.

3. Черно и златно Жакард Манипури Коприна Сарее:

Jaquard Sarees-Black And Gold Jacquard Manipuri Silk Saree 3

Погледнете примамливо в тази бляскава копринена коприна Манипури. Топлите, златисти копринени плисета с черни бродирани шарки на пелерина съвпадат перфектно с черния жакард паллу на сарее. Границата е златна с горещо розово покритие, което предлага ярък контраст срещу останалата част от сара. Зашеметяващо парче. Насладете се на възхитителните погледи при всеки коктейл или вечер. Това е една от бляскавите манипури жакардови копринени сарита.

4. Крем и розово креп и чиста жакард Сарей:

Jaquard Sarees-Cream And Pink Crepe And Net Jacquard Saree 4

Изглеждате божествено в този елегантен половин креп и половин нет сарей. С полата, бродирана в красиви бели и розови цветя, тази костюма има тази романтична, романтична атмосфера. Магнетичната палла с жакардова граница, придружена от зашеметяваща блуза, която има бродирани мрежести ръкави, прави тази сара просто изящна. Това е един от най-добрите жакардови креп сари.

Вижте повече: Дизайн на Сарей за бродиране

5. Вино оцветен Жакард сатен Сарей:

Jaquard Sarees-Wine Coloured Jacquard Satin Saree 5

Погледнете и се чувствайте като роял в този великолепен жакард сарей. Богато вино, сатенено, това меко, луксозно парче със златна, жакардова блуза ще ви се чувства величествено в момента, в който го покриете. Тънката златна граница добавя допълнителната елегантност към сарата. Това е един от най-добрите сатен жакард sarees.

6. Влак синьо и червено Джорджет Жакард Сарей:

военноморски флот Blue And Red Jacquard Georgette Sari 6

Носете този изключителен дизайнерски ансамбъл на всяка сватба и гледайте падането на челюстите. Това изящно парче Джорджета има абсолютно кралско качество към него. Червената, силно украсена пола и ярко-синьо жакард горна половина контрастират перфектно. Добавете златната блуза с вдлъбнато злато с червеното и златно украшение, съответстващо на границата на сарените, ще погледнете от този свят. Това е един от най-добрите джаркард сареи.

Виж повече: Vipul Silk Sarees

7. Светло розово нет Жакард Сарей:

Jaquard Sarees-Light Pink Net Jacquard Sari 8

Вижте всеки инч на дива, че сте в тази изключителна designer net saree. Зашеметяващият розов плат изглежда толкова деликатен и блести с идеално жакардово цвете. Широката граница добавя допълнителен блясък към тази прекрасна сара. Това е един от най-добрите великолепни жакард мрежести сари.

8. Зелен и крем Banarasi Жакард Saree:

Jaquard Sarees-Green And Cream Banarasi Jacquard Sari 8

Бъди жена от съществено значение и носете въздух от сложност в този бляскав банараси жакард сарей. Жакардовият дизайн на цвят, съчетан с блясъка зелен и намек за червено, дава на тази сара богато качество и предизвиква спомени от императорската епоха. Majestic и grand, носят тази сара с грация и се чувстват като милион долара.

Вижте повече: Джаджани Саре

9. Джорджет и нет Жакард Сарей:

Jaquard Sarees-Georgette And Net Jacquard Sari 9

Заслепете на сватбата или на рецепцията в тази разкошна, джорджетна и нетна сара. Червеното нагънато сечение на сарета намеква за традицията със дизайна на златния жакард. Докато добавянето на модерен завъртане с бежова горна половина дантела, която е бродирана в красива, сложна работа Zari.

Надявам се, че харесвате тези цветни жакардски сари, които са много добри за вашия тип семейни функции и фестивал.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

28 − 23 =