Топ 9 меден месец места в Сингапур | Стилове в живота

Сингапур е мечтаната мечта на всяка двойка, без никакво съмнение. Градът на острова е грандиозно шоу на гледки и звуци, изкуствени и естествени. Многобройните плажове, научно-фантастичната архитектура, поддържаните градини, съвременното изкуство, високите хотели и търговските центрове ще направят това меден месец, който ще остане с вас завинаги. Някои от местата, които можете да посетите в Сингапур, са -

Известни места за меден месец в Сингапур със снимки:

1. Крайбрежната разходка Changi Point:

Меден месец Places In Singapore

Changi Point предоставя чудесен изглед към морето, офшорните калони и лодките. Забравете за всичко и се отървете от дърветата, красивите върхове на хълмовете и гъстата зеленина, докато прекарвате времето си с любимия си.

2. The Ritz-Carlton, Millenia:

меден месец-места-в-singapore_the-Ritz-Carlton-хилядолетия

Останете там и живеете като роял. Освен невероятната си гледка към сингапурския хоризонт и Марина Бей, той разполага с огромна колекция от съвременно изкуство от световно известни художници като Дейл Чихули, Анди Уорхол и Франк Стела. Не можете да пропуснете спиращия дъха пейзаж и да се потопите в "Втората медения потапяне" близо до икономчето за баня в Риц. Лукс и обслужване по най-добрия начин!

3. Градски парк Букит Баток:

меден месец-места-в-singapore_bukit-batok-град-парк

Градският парк Bukit Batok е основна атракция в Сингапур и е един от най-добрите медени места за двойки. Популярни за красивите си пейзажи, всяка двойка трябва да получи снимка, направена от обучените фотографи там. Една романтична разходка из живописния парк до спокойното езеро, известно като Xiao Guilin от местните жители, ще бъде разходка, която да си спомним за цял живот!

Виж повече: Най-добрите места за меден месец в Азия

4. Сингапурска река:

меден месец-места-в-singapore_singapore-река

Меденият месец в Сингапур е безсмислен, без да се носете по кея Clarke, за да видите невероятните Марина Бей Пясъци, The Merlion и други известни забележителности. Двойките могат да прекарат една романтична вечер един с друг на красивата река, докато се наслаждават на светлинното шоу там.

5. Jewel Box:

Меден месец Places In Singapore_Marina Bay Sands

Датата в кутията на Jewel е една от задължителните доси, докато в Сингапур с любимата ви. Резервирайте Jewel Box предварително за романтична вечеря, докато прелитате над града, като се наслаждавате на спиращата дъха гледка, която градът предлага. Романтичният въздух е нещо, което няма да изпитате всеки ден; така че вземете тази възможност, за да направите деня специален за двамата.

6. Марина Бей Сендс:

меден месец-места-в-singapore_marina-дафинов пясъци

Marina Bay Sands е една от най-добрите меден месец дестинации в Сингапур. Разхождайки се на пясъка, докато се наслаждавате на светлинното шоу, чудесно подредени водни струи, лазери и пожарни гейзери, всичко е невероятно. Има шампанско в KUDE TA Club с 360-градусов изглед към Сингапур на върха на Marina Bay Sands. Вечерта не може да стане по-романтично от това!

Виж повече: Места за меден месец в Малайзия

7. Градините до залива:

меден месец-места-в-singapore_gardens-по-най-залив

Това са съвременни изкуствени градини и се нареждат високо сред медените места в Сингапур. Това е перфектна комбинация от естествени и изкуствени, с местни и екзотични растения, заедно със западните дървета и изкуствения планински биом. Това със сигурност е бъдещето на романтиката!

8. Sentosa:

меден месец-места-в-singapore_sentosa

Sentosa Island е едно от най-посещаваните места за разглеждане на двойки меден месец в Сингапур. Известна със своите красиви и големи плажове и приключенски морски спортове, можете да се насладите на романтична сутрин на красивия бял пясъчен плаж с по-голямата си половина .. Разходка до известния пеперуден парк и инсектното царство или волейбол на плажа, двойният сеанс в Спа Ботаника ще бъде идеалният ден на медения месец.

9. Ботанически градини:

меден месец-места-в-singapore_botanic градини

Зелената зеленина и дъждовните гори правят това една от най-добрите естествени меден месец дестинации в Сингапур. Направете си път през ансамбъл колекция от повече от 2000 орхидеи и посетете Националната орхидея градина. След това ще се насладите на вкусна храна в ъгловия ресторант. Перфектен ден да прекарате с природата и храната!

Виж повече: Места за меден месец в Канада

Това е само малка представа за това, което Сингапур предлага. Трябва да посетите романтичния въздух в атмосферата на красивия град Сингапур!!

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

1 + 3 =