Топ 9 меден месец места с бюджет-Когато джобът казва ниско!

Мoneymoons са едно от най-важните събития в живота ви. Въпреки това, понякога поради непредвидени обстоятелства, вие се стеснявате в бюджета. Но трябва ли парите да са причина да разрушите медения си месец? Не планирайте пътуване до един от тези и мечтаем този меден месец за бюджет!

Прекрасни меден месец места с бюджет:

1. Шринагар:

бюджет honeymoon destinations

Ако има рая на земята, той е тук. Шринагар, столицата Джаму и Кашмир, е изпълнена със буйни долини, искрящи езера, високи планини и живописни гледки. Това е идеалната дестинация за меден месец и само посещение в града е достатъчно за едно незабравимо пътуване с по-добра половина.

2. Гоа:

меден месец-места-в-а-budget_goa

Един от най-добрите меден месец дестинации в Индия с бюджет, може да се определи в само три думи-слънце, пясък и море. Това е световно известно място за меден месец, което привлича хора от цял ​​свят. Със своите девствени плажове, живописни гледки, оживен нощен живот, вкусна морска храна и охладена култура, това е една от най-готините меден месец дестинации в света.

3. Коорг, Карнатака:

меден месец-места-в-а-budget_coorg-Карнатака

Индонезия, Коорг е известна с изобилието от природни красоти. Оранжевите овощни градини, сладката миризма на кафе, пълна с въздух, и зелената зеленина наоколо го правят едно от най-добрите места за уютен меден месец.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Южна Индия

4. Nainital, Uttarakhand:

меден месец-места-в-а-budget_nainital-Утаракханд

Nainital е една от най-романтичните станции в Индия, популярна сред младоженци, която винаги е оживена с туристи. Двойките могат да се насладят на зелената зеленина, заснежените планини, разходките с лодки, красивите езера сред други завладяващи места, на много достъпна цена.

5. Шимла, Химачал Прадеш:

меден месец-места-в-а-budget_shimla-Химачал Прадеш-

Шимла привлича младоженци от незапомнени времена. С тишината и спокойствието, които притежава, нищо не може да победи романтичните вибрации, които Шимла предлага. Този красив град на хълмовете е перфектно бягство за двойки, за да преживеят пътуване, гравирано в спомените им.

6. Lakshadweep Islands:

меден месец-места-в-а-budget_lakshadweep-острови

Lakshadweep е изпълнен с екзотични и необитаеми плажове. Двамата души, които търсят малко време, не могат да намерят по-добро място от "Лакшад" за медения си месец. Контрастът в синьозелената вода и белите пясъци е лечение на очите. Резервирайте един от вилите на плажа там и се насладете на красотата на медения си месец!

Виж повече: Места за меден месец в Северна Индия

7. Ooty, Тамил Наду:

меден месец-места-в-а-budget_ooty-Тамил Наду-

Една от най-известните хълмисти станции в Индия, се намира в хълмовете Nilgiri. С атракции като Ботаническата градина, Роза Гардън, езерото Оот и връх Додабета, това е идеалното място за романтично пътуване с любимата ви. Хълмовете, дърветата, цялата атмосфера на мястото ще остане с вас дълго след като се върнете; такъв е очарованието, ако Ooty!

8. Darjeeling, Западен Бенгал:

меден месец-места-в-а-budget_darjeeling-запад-Бенгал

Това е една от най-красивите хълмове и със сигурност ще направи вашият меден месец незабравим. Огромните полета на чайните плантации и високите извисяващи се планини осигуряват идеален контраст за спираща дъха гледка. И накрая, човек със сигурност не трябва да пропусне пътуването с играчка там, защото това е най-доброто!

9. Backwaters, Kerala:

меден месец-места-в-а-budget_backwaters-Керала

Керала е известна като Божията собствена страна, и с право. Задните води формират уникална решетка от езера, канали и реки. За вашия меден месец, наемете къща в реката и уютно време с вашата специална, на фона на красиви зеленина и кокосови насаждения. Това посещение ще отнеме много време, за да потънем!

Виж повече: Най-добрите евтини дестинации за меден месец

Защо се притеснявате за бюджета, когато имате тези места в списъка си с планове!!

Leave A Comment

1 + 9 =