Топ 9 Лакшми Рай без грим Стилове в живота

Лакшми Рай е прочута южноамериканска актриса, която е участвала в справедливия си дял от филмите на Телегу, Тамил, Малаялам и Канада и в крайна сметка се очертава като една от най-популярните лица на южното кино. Лакшми Рай, която наскоро промени името си на Рай Лакшми през 2014 г., започна кариерата си като свеж модел с участието на многобройни реклами като кафето "Бр" и справедливата и красива.

Още една красива красавица в средата на 20-те години на миналия век Лакшми Рай често е говорила за своята харизма, личност и външен вид. В днешната статия обаче ще сложим тази знаменитост на вниманието, където ще определим дали нейният добър външен вид се основава единствено на професионалните студийни художници или ако всъщност е родена красавица.

1. Умен претоварване:

Лакшми Rai without makeup 1

Отваряйки списъка на снимките без грим, първото в списъка ще ви накара да се разтопявате, докато Raai Lakshmi поставя с пачули, докато се държи на скъпата си куче, която заема и снимката с нея, както ясна,

2. Красива красота:

актриса Lakshmi Rai in Onbathula Guru Tamil Movie Stills

Няма абсолютно никакво съмнение, че Raai Lakshmi е родена красота. В тази картина тук Лакшми спортува с лъчезарно и топло светещо лице без грим, което очевидно показва как не може да се спре красотата й по отношение на грима и професионалната коса..

3. Готови за ден на играта:

Лакшми Rai without makeup 3

Подредена и готова за CCL, Celebrity Cricket League, Raai се облече на синя и неонова зелена игра Джърси, тъй като тя избра да не изглежда грим. Косата й в естественото й състояние падаше през раменете й, докато се вълнуваше, чието й лице блестеше в дневната светлина.

4. Просто още:

Лакшми Rai without makeup 4

Просто още от Рай Лакшми ни показа колко добре може да носи със сини ризи без никакъв проблем. Поглеждайки ярко и блестящо като ново стотинка, този модел превърна актрисата в широка усмивка от една буза в друга, докато тя изглеждаше красиво, както винаги.

5. Снимка Час с домашни любимци:

Лакшми Rai without makeup 5

Винаги има време за малък домашен любимец. Влюбейки се в любовта си към двамата си приятели, Лакшми Рай изглеждаше без никакви следи от грим и въпреки това изглеждаше брилянтен. Двете кучета, които също я представят на тази снимка, ни объркаха кой е по-сладък от другия.

Виж повече:  Амала Пол без грим

6. На Set Coffee Break:

Лакшми Rai without makeup 6

Рай Лакшми се радваше на почивка от скриптовете, диалозите и грима си, след което завърши една от снимките си. Макар че по-голямата част от лицето й, а доста красивите й пепери бяха покрити с големите си нюанси, тя изглеждаше в истинската си кожа, изглеждаща страхотна, пиеща кафе.

7. Нагоре The Selfie Игра:

Лакшми Rai without makeup 7

Сладък поглед отстрани с прясно оформена коса, Рай Лакшми винаги е толкова пъргав и подходящ, че боли. Тази абсолютна красота вдигна глава в страничен поглед с изкривена уста, която се усмихна, когато изглеждаше красива както винаги. Без грим тя изглеждаше доста добре.

Виж повече:  Тамилската актриса Анжали без грим

8. Кандидат:

Лакшми Rai without makeup 8

Тук имаме привързаност на Лакшми, свежо лице и чиста кожа, които гледат в друга посока. Картината изключително забелязва, че тук Лакшми е без грим, но безупречността на кожата й ни ужасява и удивява.

9. убиец Ход:

Лакшми Rai without makeup 9

Последният и последен хит за списъка с гримиране на Lakshmi Raai включва и това великолепно съкровище. Раздели косата си небрежно от едната страна, която позираше за една самостоятелна картина с очи, която изглеждаше свежа и ясна, както винаги. Неговата безизразно бяла блуза подчертаваше ранната й сутрешна свежест, докато медната си кафява грива изглеждаше мрачна и модерна.

Виж повече: Лакшми Менон без грим

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 2 = 5