Топ 9 Красиви светлини за таван на коридора | Стилове в живота

Осветлението в залата е необходимо допълнение към вашата къща. Това може да стане и стилен с няколко вида дизайни, които се предлагат на пазара днес. Ако вашият декор има традиционен вид, тогава също са налични варианти на цилиндър и стъкло jhoomar осветителни тела. Те добавят грандиозен поглед към Вашия декор и добавят величествено чувство над всичко останало.

Макар че те изискват поддръжка и е трудно да се почистят големите осветителни тела, окончателната перспектива, която дава на къщата ви, е вечна. Те са предимно изработени от стъкло и продължават за по-дълъг период от време.

Стилни и модерни светлини за таван на коридора:

Да открием тук с показаните таванни осветителни тела за коридора, които ще дадат огромен дизайн в осветлението в коридора.

1. Hall осветление дизайни:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Hall lighting designs

Ако таванът на залата има окачен таван, могат да се използват малки светодиодни светлини със стилизирани комбинации. Границата на окачения таван може да бъде осветена с малки LED светлини. В тази област могат да се използват различни цветове на светлините.

2. Таванни светлини за коридорите:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Ceiling lights for hallways

В този случай правилното разстояние на светлините е необходимо в случай, че стане твърде претъпкан или прекалено пуста. Ако обичате произведения на изкуството, можете да подчертаете работата си в коридора и да поставите малки светлини по-горе, за да добавите театрален ефект.

3. Малки осветителни тела за коридора:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Small lightings for the hallway

За да се говори за малки осветителни лампички, които се съчетават или контрастират, цветът на фона на коридора може да бъде монтиран от тавана с помощта на стилизирани въжета. В някои къщи, които обичат да я поддържат, естествени малки прозорци се правят на равни интервали, за да позволят на естествената слънчева светлина да влезе и да олекоти пътя. Въпреки че този метод е изключително икономичен и е рентабилен, той не може да се използва през нощта. Тъй като таванът е изчерпан, в този случай светлините на краката могат да бъдат подредени в линеен ред, който да води пътя.

4. Confetti Cube Lighting:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Confetti cube lighting

Това е прекрасен дизайн на осветителни тела в осветителни тела, тъй като включва красива работа в разцвет. Дизайнът е резониран в коридора, когато е осветен. Това води до прекрасно показване на дизайна на изкуството. Изберете това за страхотен ефект.

5. Осветителни тела за осветление на коридора:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Hallway light fixtures

Може да има различни идеи за осветление на коридора, за да украсите коридора. Ако пространството е малко и центрираните осветителни тела не могат да бъдат поставени, тогава малки осветителни тела идват на помощ. Малки линейни модели на LED светлини могат да бъдат монтирани на тавана за прост, но все пак стилизиран вид.

6. Осветление на осветителни тела за супермаркети:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Vanity mirror hall lighting

Основната работа на светлините е постигането на балансирано осветление с намаляване на тъмните ъгли в стаите и коридорите. Има многобройни начини, по които осветлението на коридора може да се монтира на тавана. Един от начините може да бъде линейният монтаж на светлините, оставяйки еднакви пространства между тях. Тази идея за огледало е просто блестяща.

7. Светлоотразителни светлини:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Globe light shades

Тези прекрасни нюанси на глобуса са идеални за зоната на залата или дори в коридора. Можете да имате един сянка на глобус или да поставите няколко от тях, за да създадете красив ефект. Глобусите обикновено имат бял цвят, но също така могат да бъдат засенчени.

8. Осветление на брезовата зала:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Birch hall lighting

Birch е много лек материал, който е идеален за залата. Този сянка е направен с модерен обрат и извежда най-доброто от материала. Също така е лесно да се почисти. От по-светлата страна, те са рентабилни и икономични за джоба.

9. Дизайн на клонката:

Връх 9 Beautiful Hallway Ceiling Lights - Branch light design

Обърнете внимание на тази красота. Клонът или дървената част се превръщат в осветително тяло. Това прави много елегантно изявление във вашата зала или коридор. Той не добавя клас и сложност, но също така е икономичен и в джоба.

Осветлението в залата е много необходим аксесоар за вашата къща. Изберете от тези опции като клон осветление, конфети куб, суета и т.н., за да получите добър външен вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 4