Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Кореалните червила са най-добрият приятел на момичето, точно до диамантите. Те са се превърнали в мода, която трябва да има за женската част. Кореалните червила са цвят, който е мак за всеки сезон. Тези червила не само дават най-добър цвят на устните ви, но и са направени с овлажняващи съставки, за да поддържат устните ви гъвкави. Има различни марки, които ви предлагат богат избор от цветове от червения корен. Останете горещи с тези топ 9 корени червила, изброени тук.

Корални червила и нюанси:

MAC Crosswire Червила:

корал-червило

От водещата козметична марка MAC, това е услугата и най-усвоеното червило от женската фасада. MAC Crosswire червило дава прекрасен нюанс на фин корал-розов, който не е много силен. Това го прави перфектно облекло за всеки ден. Освен това формулираните съставки също придават мек блясък на устните.
Цена: 840 INR

Maybelline High Shine Цвят Усещане за блясък на устни в завладяващ корал:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Това е превъзходно корало червило, което дава на устните ви по-оранжев цвят вместо корали. Прасковият оранжев тон на устните ви ще ви направи безпроблемно красив. Maybelline High Shine Color сензационно устни за гланц е много пигментирано, неслепващо и придава дълъг блясък на устните ви. Това корално червило изглежда добре на всички тонове на кожата.
Цена: 350 INR

Боб Браун сладък нектар Червило в меки корали:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Bobbi Brown Sweet Nectar Червило в меки корали дава интензивен и свеж цвят на устните ви само с един удар. Червилото се формулира с овлажняващи и кремообразни съставки, за да поддържате устните си меки и чувствени. Този бледо прасковен оттенък е много подходящ за носене.
Цена: INR 1320

Виж повече: Облечи червилото на момичето

Инглот Свободна система Червило:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Ако искате да носите ярки коралови нюанси, това трябва да е ваш избор. Системата за червило Inglot Freedom System дава ярък коралов тонус на устните ви, който изглежда превъзходно при момичетата с черна кожа. Червилото е пигментирано и много удобно да се облече.
Цена: 300 INR

Виж повече: Лятна сянка от червило

Colorbar Cream Touch Червило Грим Грим:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Това е мек алуминиев нюанс на коралите, който придава на устните си понижен цвят на праскова. Това е чудесен тон, който можете да носите удобно през всички сезони. Colorbar Cream Touch Червило в голи корали е задължително за всяко момиче. Сянката на червилото изглежда страхотно за почти всички.
Цена: 450 INR

L'Oreal Color Riche Цвят Caresse В Сънсет Ангора:

Loreal Color Riche Colour Caresse In Sunset Angora

Това е превъзходно коралово от L'Oreal. Светлият тон на праскови дава по-оранжев тон, отколкото розов. L'Oreal Color Riche червило може да подобри красотата на момичетата с лека кожа. Ако все още не сте го изпробвали, това не трябва да се пропуска.
Цена: 600 INR

La Prairie Corail Червило:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Скалите на лятото с това червеникаво-червено златно блестящо червило от La Prairie. Цветът е изключително богат, гладък и остава непокътнат на устните ви за невероятни шест часа. Направени с екстракти от хайвер, активните съставки в червилата La Prairie Corail поддържат устните ви подхранвани и хидратирани. Качеството отговаря на цената.
Цена: 3300 INR

Лара Мерсиер Червило от мандарина:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Лазурното червило "Laura Mercier" на мандарина придава на вашите устни розово-розов цвят, съчетано с лъскав блясък. Кремообразната текстура на червилото осигурява пълно покритие само в едно приложение. Яркият и красив цвят е огромен и подчертава лицето ви.
Цена: 1320 INR

Виж повече: Цветове на червилата на Avon

Ив Сен Лоран Руж Волупт в Роуз Париж:

Топ 9 Корални червила и нюанси | Стилове в живота

Въпреки че е последна в списъка, това е абсолютен лукс. Yves Saint Laurent Rouge Volupte дава ярък червен тон на устните ви. Зашеметяващата сянка несъмнено ще обърне главите във вашата посока. Точно от опаковката до цвета на сянката, това е коралното червило в най-добрия случай.
Цена: INR 2040

Следващия път, когато сте на лов за правилен коралов червило, който да ви задоволи, просто запазете този списък удобен. Носете тези живи нюанси на корало червило и продължавайте да разтърсвате всеки сезон.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 1