Топ 9 идеи за висока закуска на фибри Стилове в живота

Някой веднъж каза, закуската е важна част от ежедневното ви пътуване, където закуската е първата храна, която се подхлъзва в празния ви стомах, ще поддържа нещата да вървят гладко, докато вървите около деня си, обяда, който следвате. Въпреки това, поради натоварения график, натоварените пчели често губят шанса за обилна закуска и когато изберем такава, често това не е достатъчно удовлетворяващо. По-долу са изброени някои идеи за закуска, обогатени с фибри, които ще помогнат на вашето тяло да запази своя украшение.

Невероятни идеи за висока закуска на фибри в индийски:

1. Сладки картофи:

сладка potato fry

Следващият път, когато изсипете сандвич със сирене за бърза закуска, защо не добавите някои сладки картофени клинове отстрани, за да отидете с него. Всичко, което трябва да направите, е да ги измиете правилно, за да сте сигурни, че на храната няма останали мръсотия. След като ги направите, нарязайте картофите в малки картофи и ги изсипете в масло.

2. Яйце и тост по целия път:

яйца

Каква е най-класическата идея за закуска, която всички ние, известно време в живота си, избрахме. Класически тост с яйце отстрани, било то омлет или твърд кипене. Най-доброто от протеина може да бъде постигнато от това яйце, докато се сдвоява чаша мляко и бананът може да ви помогне да стигнете дълъг път.

3. Parfait за кисело мляко:

Кисело мляко Parfait

За по-добра пустиня точно на масата за закуска, защо не изберат парфюм за кисело мляко. По принцип това е смес от любимото ви кисело мляко със съответни плодове, особено тези, напълнени с антиоксиданти. Ако не сте голям фен на тостове и яйца, винаги можете да свържете вашето кисело мляко с някои плодове и портокали.

4. Овес:

витамин h foods Oat meal

Започнете сутринта, като изрежете плодовете си в малки кубчета. Можете да добавите ябълки, портокали, сини плодове, банани и дори слама. Загрейте млякото си и докато сте в него, добавете малко овес към него. Овесена каша е избран за избор номер едно за закуска и не само ви помага да хвърли няколко килограма, но и да запазите броя си фибри.

5. Плодова салата:

Високо fiber breakfast

Подобно на вашите салати, които придружавате с обяда си, плодовата салата е петминутно изпитание, което ще ви накара да се наситите през натоварените сутрини. Нарежете всички плодове в зарове и ги напълнете в купа, смесена с мляко. Сред различните възможности за избор можете да добавите съществените плодове, ябълка, портокали и дори грозде и череши, ако се чувствате така.

Виж повече:  Фенилаланин богати храни

6. Круши и сирена:

къщичка cheese with pear

За да започнете, парче круши на половини и извадете вътрешностите. След като направите попълнете празнините с канела поръсени извара. За да добавите някакъв цвят към сместа, добавете няколко парчета бадемови бадеми и някои плодове отстрани и ще имате здравословна закуска.

7. Палачинки:

палачинка

Парещи купчини от добре подредени палачинки с кленов сироп, намазани по цялата повърхност, са прекалено сладки за суровите сутрини и въпреки това са едни от най-здравословните закуски, които може да искате да изберете. Често можете да добавите малко мед или плоча масло на върха, за да го направите още по-страхотно.

Виж повече:  Закуски с високо съдържание на протеини

8. Smoothies:

шейкове

Натовареното бягство от спалнята Ви през вратата също включва помещение между тях, кухнята, която толкова често ни липсва в забързаното утро. Това е, когато сокоизстисквачка в кухнята ви ще бъде удобна. Прерязването на плодовете в небрежни парчета и изсушаването им с малко мляко и сметана в нея биха ви купили достатъчно време, докато сте ви позволили да закупите подходящо. Ето защо днес сутринта може да бъде избора на закуска.

9. Дата с млякото:

мляко and dates

Датите са добър източник на фибри, вероятно най-високата от споменатите по-горе рецепти и затова добавянето на някои дати към вашата сутрешна чаша мляко би било добра идея за закуска.

Виж повече: Висока глицеринова храна

Изображения Източник: Shutter stock 1, 2, 9.

Leave A Comment

2 + 6 =