Топ 9 Garnier лични пакети Стилове в живота

Някога сте използвали продукта на Garnier? Днес, на пазара има няколко продукта от пакетите Garnier за лице, които се предлагат на пазара. Днес, поради нездравословен начин на живот повечето жени са изправени пред кожни проблеми. Garnier има познания в много области на областта на красотата от иконични и световноизвестни продукти в грижата за косата, оцветяване, грижа за лицето, стилизиране, грижа за тялото, грижа за слънцето и дезодоранти. В повече от 65 страни Гарние завладява силата си от своя млад плюс решително оптимистичен дух.

Най-добри пакети за Garnier Face:

1. Маска за лице с ултравиолетово покритие Garnier:

Garnier Ultra Lift Face Mask 1

Формулата, обогатена с 100% натурална есенция от череши гладки плюс тонове на кожата, за да предложи лице на лице лифт. Методът също така се подобрява чрез джинджифил, познат с вдъхновяващи свойства, плюс оставя кожата ви още по-млада.

2. Garnier Sakura Бял розов овлажняващ крем SPF 21 PA +++ 50 Ml:

Garnier Sakura White Pink Radiance Moisturizing Cream SPF 21 PA+++ 50 Ml 2

Това е сметана със слънцезащитен крем и богат екстракт от череши, също така нежни, но влиятелни съставки от Япония. Тя помага да се създаде кожата изглежда допълнително лъчиста. Намалява появата на тъмни петна. Тя стяга порите, след 4 седмици кожата изглежда безупречна. Розово до 60% Бялата кожа изглежда здрава и гладка. Облечи моретата.

3. Skin Naturals Lift Нощен крем против бръчки и стягане:

Garnier_Skin_Naturals_UltraLift_Night_Anti_Wrinkle_Firming_Cream_50ml_1372682843 3

Създайте навик да използвате този специален крем като част от нощната си рутина. Тя ще работи, докато вие сън, насочени към сухота плюс бръчки. Неговата овлажняваща формула включва Pro-Retinol от природата, пробив в грижата против стареене, за успешно повишаване на външния вид на бръчките, лишени от всякакви тежки странични ефекти!

4. Маска за лице Garnier Избелваща избелваща маска Маска:

Garnier facial mask lightening whitening peel off mask 3

Това е истинско анти-тъп кожен разтвор, който тихи елиминира примесите плюс мъртвите кожни клетки, които потъмняват тона на кожата. Тя незабавно разкрива по-светъл тен. Вдигате очевидно здраво изглеждащата светлина, плюс текстурата на кожата е по-добра.

5. Garnier Light 3-в-1 честност лице:

Garnier Light 3-In-1 Fairness Facial 5

Тя ви помага да се сблъскате с вредните притежания на слънцето, замърсяването, прахта, плюс други условия на околната среда, които създават кожата ви да изглежда тъмна, още повече скучна. Той покрива цинк, който дълбоко прочиства лицето, за да премахне всякакви следи от нечистота, бяла глина, която осигурява незабавно блясък на лицето плюс пемза, която е естествен ексфолиращ агент. Като измиване за лице можете редовно да използвате продукта.

Виж повече:  Биотични пакети за лице

6. Garnier Skin Naturals BB крем (30 г):

Garnier face packs

Garnier Miracle Skin Perfector BB Cream намалява несъвършенството и тънките линии върху епидермиса, за да ви предложи по-гладък и по-твърд вид, заедно с ефективно оцветяване на кожата. Обогатена с витамин С и глицерин, този крем за избелване от следващо поколение предлага 8 часа хидратация, за да осигури естествен вид за идеално изглеждаща кожа. Това със сигурност е голям продукт за подобрена слънчева защита, незабавна корекция плюс покритие. Ре се прилага по желание.

7. Garnier Pure Маска за почистване на лице 3-в-1:

Garnier_Skin_Naturals_Pure_Active_3_in_1_Wash_Scrub_Mask_150ml_1372689285

Това измиване на лицето на гарниана може да пречисти дълбоко порите да намали мазността на кожата на лицето и да даде естествен цвят и текстура.Това може да охлади кожата на лицето и придава гладко усещане благодарение на мента. Mulanit mitti има качество на абсорбиране на допълнително масло от лицето и може да даде красива и здрава (перфектна) блясък. Маска за лице (Instant Glow): Обогатена с бяла глина, известна с абсорбиращите свойства,.

Виж повече:  Персоналът на Хималаите

8. Garnier Skin Naturals White Пълна мултицетна крем за красота:

Garnier Skin Naturals White Complete Multi Action fairness cream 8

Тя обещава незабавно избелване плюс кожа, която е два тона по-справедлива по-късно от използването на крем за две седмици. Тръбата покрива 40 грама сметана, която включва чиста лимонова есенция, естествено избелващо средство, което изглажда кожата, освен това изчиства петна. Освен това идва с SPF17 / PA ++, който предпазва кожата от увреждане на UVA плюс UVB лъчите на слънчевата светлина, които ще я помнят допълнително.

9. Garnier Skin Naturals 5 Sec Perfect Blur 30ml:

Garnier Skin Naturals 5 Sec Perfect Blur 30ml 9

Този грунд за усъвършенстване на кожата отнема 5 секунди, за да намали и очевидно коригира и намалява външния вид на признаците за стареене за по-млада изглеждаща кожа. Създадена от най-новата технология на изобретяването, размитата формула е силно концентрирана от светлоотражатели, които имат изключителни оптични свойства.

Виж повече: Всекидневна маска за лице

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 1 = 3