Топ 9 дизайни татуировки и картини на камата | Стилове в живота

Тези дни татуировките на камата стават много популярни. Можете да изпробвате тези видове ножове или подобни стилове с някои декоративни ефекти. Можете също така да ги екипирате с различни други дизайни като цветя или птици или дори да добавите други писания към тях. Това е така, защото когато се правят в детайлен стил и следователно са необходими и няколко сесии за дизайн, за да се направи правилно.

кама татуировка дизайни-и-картини

Има повече пространство, което можете да получите и вашите подробности се правят по-добре, отколкото когато са направени в малък мащаб и те могат да изглеждат неравномерно и сложността не може да се покаже ясно. Винаги трябва да се консултирате с добър художник за тях, защото те са много подробни и без 3D ефекти, които няма да получат ефектите от щамповане и други сложности. Също така трябва да запомните, че те се правят предимно в големи формати, което може да затрудни премахването им дори и с лазери.

Ако това не е направено правилно или не ви харесва след това, ще трябва да ги отстраните с лазери и това може да бъде трудно, защото тъмните цветове са склонни да оставят пачулие, когато се използва лазер. Затова трябва да вземете правилното ръководство на един добър художник и след това да направите това. Можете също така да поискате някои стикери, които можете временно да поставите върху тялото си и след това да изберете подходящата позиция за дизайна. Те са много креативни и артистични, ако са направени правилно. Много хора също така обичат да правят това на лицевата страна. Някои искат да направят това на гърба и колкото по-големи са зоните, толкова по-добре изглеждат, защото детайлите могат да бъдат направени правилно.

Най-добрите дизайнерски татуировки на Дагер:

По-долу са първите 9 дизайни на татуировки, които определено трябва да изпробвате.

1. 3D дизайн на татуировки:

кама-татуировка-дизайн

Можете да изпробвате такъв 3D дизайн на камата по ръцете. Това е свързано с модели и това може да бъде спорт от всеки човек, който е удобен с тези модели.

2. Сърцето на окото и татуировката на камата на китката:

кама Tattoo 2

Можете да направите нещо подобно татуировка. Това е колоритен и можете лесно да ги изпробвате. Те са различни от другите обикновени дизайни.

3. Традиционен татуировка на камата:

кама Tattoo 3

Тези типове дизайни на кинжали са доста традиционни и популярни. Трябва да ги получите от известен художник.

4. Персонализирано татуировка на камата:

кама Tattoo 4

Това са различни стилове, комбинирани, за да ви дадат сложно изкуство. Можете да получите нещо подобно на тези дизайни. Това се прави с асоциирани модели и можете да получите нещо, персонализирано по този начин, от известен художник.

Виж повече: Татуировка дизайни за момичета

5. Нож нож татуировка Дизайн:

кама Tattoo 5

Това е артистичен нож дизайн. Това също има цвете, което има релефни ефекти. Можете да получите нещо персонализирано и можете да отпечатате други цветя с други цветове.

6. Ананас Дагер татуировка Дизайн:

кама Tattoo 6

Това е нож, направен чрез ананас. Това не е като други проекти от този тип. Това е доста момиче тип и можете лесно да спортувате това. Това е доста голям мащаб и с това можете да правите други модели.

Виж повече: Ацтеките татуировки дизайни

7. Традиционен дизайнерски татуировка:

кама Tattoo 7

Това е традиционно направена татуировка с камъни. Можете да направите и други подобни стилове като това.

8. Молив Граница на модела Дагер татуировка Дизайн:

кама Tattoo 8

Това е сенчест молив, който е направен отстрани на ръката и е много елегантен. Можете да изпробвате релефни за тях. Можете да мастило други цветя на тези, както добре. Можете също така да ги направите в други цветове според вашите спортни умения. Това трябва да се извършва художествено от професионални художници.

Виж повече: Хавайски татуировки за мъже

9. Цветни татуировки Дагер дизайн:

цветен dagger tattoo

Това е колоритен татуировка на камата. Има и перо. Можете да ги изпробвате много лесно. Можете също да добавяте писания към тях.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

84 − 74 =