Топ 9 дизайни на стъклени врати | Стилове в живота

Дървесината е обикновен елемент, използван при производството на врати - вътрешни или външни. Стъклото се използва основно при производството на врати за търговски сгради като офиси, болници и др. Но с появата на модерно проектиране в областта на интериорното проектиране и архитектурата, стъклото се превърна в много общ елемент при производството на врати. Стъклото е елегантен материал. Има изтънчен и чист външен вид, поради което употребата на стъкло се е увеличила в производството на врати през годините. Ето списък на топ девет стъклени врати:

Красиви стъклени врати дизайни в Индия:

1. Вратовръзка:

стъклена чаша door designs

Това е олицетворение на модерността в областта на проектирането. Тази мразовитна стъклена врата с произволен неравномерен дизайн дава абстрактен допир. Металната рамка напълно допълва дизайна. Любовникът на абстрактното изкуство със сигурност ще се влюби в този дизайн.

2. Двойна врата дизайн:

врата 2

Тази двойна врата е идеална за домашни интериорни врати, както и за врати, използвани в офиси, болници и други търговски обекти. Рамката е изработена от дърво. стъклените панели за замръзване съставляват основния материал на вратата, с естествени листа и сребърни дръжки на вратите и система за заключване.

3. Резюме на плъзгащата се врата:

врата 3

Това е модерен дизайн на плъзгащи се врати, абсолютно по-малък, с абстрактни жълти дизайни. Острият заострен дръжка на вратата допринася за абстрактността на дизайна.

4. Интериорни врати:

врата 4

Това е елегантна, абстрактна, очарователна и проста интериорна стъклена врата. Опростеността на дизайна, смесена с гениалността на дизайнера, го прави изключително препоръчителна врата за модерна къща.

5. Плъзгаща се врата от нова ера:

врата 5

Опитът на стъклената врата е направен на крачка напред чрез плъзгащи стъклени врати. Те могат да се използват като деление между дневна и външна тревна площ или всяка друга стая и външна площ, като например тревата, басейна, езерото и т.н..

Виж повече:  Двойни врати дизайни за дома

6. Двойна плъзгаща се стъклена врата Frost:

врата 6

Това са модерни двойни плъзгащи се врати, използвани както за жилищни, така и за търговски цели. Тази двойна плъзгаща се врата може да се използва като делител на стая, близка врата и т.н. Изгледът на измръзване добавя и малко поверителност.

7. Платно врата:

врата 7

Какво красиво парче дизайн. Това е зашеметяващ и цветен дизайн. Технологията с дебело стъкло го прави издържлив и системата за заключване е здрава. Чашата е наистина произведение на изкуството за всеки, който обича цветовете. Не само, че е красив дизайн, но е и с висока полезност, което го прави задължително споменато в топ деветте списъка. Висококачествените материали и прозрачният облик запазват факта за неприкосновеност на личния живот.

Виж повече:  Снимки на безопасни врати

8. За нейните дизайни:

врата 8

Ако има мощни дизайни на вратите за мъжете, защо не пропуснете нещо, което е най-подходящо за дамите в къщата. Тази интериорна конструкция от стъклени врати е проектирана с розови вихрови дизайни, които са прости, но елегантни. Розовите клещи и ключалки допринасят за женското качество на дизайна на вратата. Прозрачният материал запазва фактора за неприкосновеност на личния живот също.

9. Въртяща се врата:

врата 9

С оста ос в средата вратата се върти свободно, позволявайки на хората да влизат от двете страни на вратите. Използва се предимно за интериорни и жилищни нужди и може да се използва и за търговски и екстериорни нужди. Достъпът от двете страни може да помогне да се справите с побъркване по време на парти. Тази проста, но елегантна въртяща се врата е изработена от прозрачен дизайн с черна рамка, която я прави елегантен, особено благодарение на контраста, причинен от белия фон.

Виж повече: Дървени врати дизайни снимки

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 6