Топ 9 дизайни на Polka Dot Nail Paint Стилове в живота

Polka dot модел, дизайн, който стана модерен от късна дата. Използва се върху дрехи, аксесоари и се използва за различни проектиране. Polka dot е модел, който се състои от множество кръгове, които са еднакво големи и се поставят с еднакво пространство между кръговете. Но с навлизането на модерни нокти дизайн тези ограничения се откъсва. Сега разновидностите на експериментирането се правят въз основа на размерите на кръговете, пространствата и поставянето и определено с цветовете. С появата на ноктопластиката, която е модна дейност, както и форма на изкуство, извършена върху ноктите, полката точка не се ограничава само до тъкани и дрехи; тя също така навлиза в изкуството на ноктите. Не само художниците на ноктите го оценяваха и я използваха енергично, но дойдоха с различни прекрасни бои за нокти.

Красива и стилна дизайнерска номенклатура на Polka Dot с изображения:

Ето един опит да изведете деветте най-популярни дизайна на бои за лак за нокти.

1. Bubblegum Pink:

полка dot nail art

Тази боя за нокти с розов фон и бели полка точки с черен контур е силно женствена и перфектна за събития като Деня на Свети Валентин или може би просто случайна дата.

2. Черно-бели точки:

полка dot nail2

Перфектен пример за модернизирана версия на полка, тази ноктопластика ще включва множество дрехи от готически до модерни рокли. Това е истински улов на око.

3. Holiday In Wonderland:

полка dot nail3

Дали това е празнично настроение или празничен сезон. Едно непринудено излизане или малко градинско парти. Това изкуство за нокти е най-подходящо за него, успокояващи светлинни нюанси, слънчеви очила и тази красива, светла, но успокояваща боя за нокти допринася за отпускащо почивка.

4. Любовта във въздуха:

полка dot nail4

Това е идеално за момичета, които имат очи на бакалавър. Тази боя за ноктите на полка е смела и красива. Розата върху гвоздея на пръстена на пръстена е знак на любовта, независимо дали се качвате или не. Всичко е за любовта, която е във въздуха.

Виж повече:  Пеперуда на ноктите на пеперудите

5. Цветя и точки:

полка dot nail5

Това отново изобразява романтично настроение. Това е перфектна комбинация от ярки дизайни, които със сигурност изглеждат добре за почти всяко събитие, което го прави много хубав дизайн за вас. Дизайнът може да бъде направен с различни цветове, така че имате възможност за избор при направата на този дизайн.

6. Бързо и интелигентно:

полка dot nail6

Изпълнение на бюджета? Не остана много време за партито? Тогава това е перфектният дизайн на ноктите за такива ситуации. Обикновено, фънки, умни, но красиви. Подходящ за млади хора.

Виж повече:  Черно и бяло ноктите Art

7. Коледа време:

полка dot nail7

Коледното дърво на един от ноктите добавя някакво празнично настроение към цялото изкуство. Това отново се допълва от празничните небесносини цветове и от зелените и червени прагове. Цветовете, които приличат на темата за ноктите.

8. Злато и момиче:

полка dot nail8

Така че женствената боя за ноктите, особено ноктите в средата с дизайна на поп-точки. Златните бои върху другите гвоздеи ги допълват странно. Но като цяло женствената привлекателност на боята е длъжна да улови очите на възраст от тийнейджъри до двадесет години.

Виж повече:  Сватбено изкуство

9. Полка и перли:

полка dot nail9

Елегантни, екстравагантни, чувствени всички възхвалявания са недостатъчни за това красиво парче на ноктите изкуство. Комбинацията от джет-черен фон и перли добавя това кралско и аристократично усещане към това изкуство за нокти. Най-подходящ за рокли и други великолепни рокли, това ще бъде елегантен и красив избор на жените.

Източник на изображението: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 1 = 4