Топ 9 Диор Маскарас Стилове в живота

Mascaras са задължително условие за жените, които обичат да прилагат грима и това е така, защото mascaras добавят още красота към очите. И е известно, че ако гримът ви е направен добре, тогава почти половината от вашия грим е пълен, защото очите са една от най-важните части на лицето, които винаги се забелязват. И очите, които в края на краищата ви очертават външния ви вид. Някои очила придават цвят на окото, докато други добавят обем, а други просто дефинират къдриците и ги удължават. Една от най-известните марки, които имат невероятни маскара, е Dior.

Както подсказва името, тази марка е кръстена на основателя й, г-н Кристиан Диор. Тя се появява през 1947 година. Тази марка винаги е работила усилено, за да направи печатната марка сред своите клиенти и тя е била успешна. От времето на своето съществуване, тя работи усилено, за да предостави най-доброто обслужване на клиентите, като осигури най-добрите продукти. Това е марка, която подчертава елегантността и красотата и я дефинира по съвсем нов начин.

Маскаралите, които са произведени от тази марка, също са единствен по рода си и тук е списък на някои от страхотните маскара на всички времена. Погледнете тези невероятни продукти.

1. Водоустойчива спирала за диора:

Диор Mascaras1

Водоустойчивата спирала за ръце Diorshow е ултра блестящ грим за котка от Dior, който уплътнява удължава и извива миглите до n-та степен. Тъй като се предлага във водоустойчива версия, можете да отидете да плувате, пръскате или дори да хвърлите няколко капки сълза.

2. Маскара за козметика за коса Dior:

Диор Mascaras2

Козметичната козметика Mascara е дишаща маскара с новаторска наклонена четка, която не само определя белези, но и къдрици.

3. Диор Диоршоу Ново Изглежда Маскара:

Диор Mascaras3

Новата маскара на Diorshow е маскара, която осигурява безкраен обем и добавя ефект на удряне. Маскарата е създадена, за да улови и покрие всяка пепел, за да усили ефекта си.

Виж повече:  Орифлейм Маскара

4. Dior Diorshow Iconic Over Curl Mascara:

Диор Mascaras4

Екзотичната маскара на Diorshow е революционна маскара, която има извита четка и предлага грандиозен обем и създава къдрици ден след ден.

5. Маскара Диорс Диоршоу:

Диор Mascaras5

Дишарската маскара е спечелена от награди спирала, която е фаворит зад кулисите от последните десет години. Той се предлага само в черно, но също така и в кафяво и синьо. Тя осигурява перфектно плюш и блясък на миглите.

6. Dior Diorshow Extase Mascara:

Диор Mascaras6

Диорсовото изваждане на маскара от "Диор" е маскара, която заличава миглите навътре и навън. Той осигурява голямо въздействие само с един удар. Също така реконструира повредените мигли и насърчава по-пълни и по-силни мигли.

Виж повече:  Max Factor Mascara

7. Dior Diorshow Black Out Водоустойчив:

Диор Mascaras7

Diorshow обратно водоустойчива спирала от Dior е по-добра от всякога версията на най-продаваната водоустойчива спирала Mascara. Това е водоустойчива спирала, която създава силно въздействие върху миглите само с един удар.

8. Dior Diorshow Iconic Водоустойчива спирала:

Диор Mascaras8

Водоустойчивата спирала Diorshow от Dior е водоустойчива версия на най-добре продаваната култова спирала на Diorshow. Тя издържа дълго и също така не е зацапана, така че можете да я носите в продължение на двадесет и четири часа без никакви притеснения за повторно подаване.

Виж повече:  Маскарални продукти

9. Диор Диоршоу Нова визуална маскара:

Диор Mascaras9

Дишарската нова дишаща маскара от Dior е маскара, която осигурява безкраен обем и също така добавя ефект на удряне. Маскарата е създадена, за да улавя и покрива всяка миризма, за да осигури най-доброто довършване.

Маскарасите от Диор са задължително в комплекта ви за грим.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 60 = 67