Топ 9 Cool меден месец места в Индия през септември

Богата на култура, наследство и традиции - Индия се свързва с много цветове, миризми и вкусове. В тази уникална страна няма да откриете нито едно, но и няколко перфектни места за посещение на меден месец. Тук са 9best и прекрасни дестинации в Индия, перфектни за медения месец през септември.

Cool Меден месец места в Индия през септември с снимки:

1. Ranthambore:

Меден месец Places In India In September-Ranthambore

Ranthambore, в Раджастан, се намира между Aravallis и Vindhya Range. Докато времето тук е приятно през цялата година, най-добре през септември. Това е една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия през септември. Животински гледки с планини и долини в неговата обстановка, хладен бриз, всичко това допринася за много романтична обстановка. Освен това националният парк е рай за любителите на дивата природа.

2. Kodaikanal:

Меден месец Places In India In September

Наред с панорамните гледки и перфектното хладно време и общото спокойствие на планините, Kodaikanal има и най-забележителните пътеки за походи, разположени в хълмовете Palani. В Subramanya или в храма Karthikeya, изглед към Silent Valley, каменни скали, езеро Kodai, изглед към зелената долина, парк Bryant Park и Bear Shola са няколко други туристически атракции, които се намират тук. Той също така има разнообразна дива природа видима в Bison Wells, което го прави привлекателен за любителите на дивата природа.

3. Darjeeling:

Дарджилинг

Невероятна за чай градини и играчка влак Darjeeling е едно от най-добрите места за меден месец в Индия през септември. Освен че посещават известната градина за чай като Estate Tukvar Valley tea, туристите в Дарджилинг могат да посетят и Природонаучния музей, който има няколко интересни и образователни дисплея. В нейната зоопарка се помещават Хималайската червена панда и неуловимия Snow Leopard, които са две от най-редките животни. Храмът Шива с прекрасните му водопади и паркът Nightingale също е задължително посещение.

Виж повече: Места за меден месец в Индия през август

4. Ковалам:

Kovalam

Малко пристанище в Керала Ковалам има три невероятни полумесечни плажа със златист пясък, чиста синя вода и панорамни гледки. Известна със своите йога курорти и аюрведически центрове и медитационни лагери, тя е подходяща за духовно богата почивка. Спокойната и дълбоко духовна обстановка го превръщат в една от най-добрите меден месец дестинации в Индия през септември.

5. Leh Ladakh:

Лех Ladakh

Ladakh предлага и отлични пътеки и по този начин, привлича ентусиазирани трекисти от цял ​​свят. Освен естествени гледки и живописна красота, той разполага с няколко други туристически атракции като Генерал Зоравър Форт, Лех Палас, Шанти Стува, Ток Палас, Манастир Карм дупгидж Чоелинг и златната статуя на Майтрея Буда. Ладахх е богата на култура и е спокойно и спокойно място за почивка. Това е една от най-добрите дестинации за меден месец в Индия.

6. Pahalgam:

Pahalgam

Световната прочута пътека на Амарнат Ятра минава през Пахалгам. Това е идеалното място за приключенски спортове като трекинг. Също така е спокойна и спокойна обстановка за отпускащо място. Нейните езера, гори и планини се събират, за да осигурят загадъчна гледка, която осигурява перфектния фон за романтични разходки за младоженци.

Виж повече: Най-добрите меден месец места в Индия през октомври

7. Shillong:

Шилонг

Красива хълм станция, Shillong функции красиво построени църкви като Катедралата на Мери Помощ за християни. Ботаническата градина разполага с няколко красиви вида флора, естетически подредени, за да задоволят всички посетители. Най-високата точка на Шилонг ​​също си заслужава да бъде посетена, тъй като предлага уникална гледка на мъгла, покрита с мъгла, която ще изпрати студ по гръбнака. Това е един от най-добрите места за меден месец в Индия през септември.

8. Mysore:

Топ 9 Cool меден месец места в Индия през септември

Mysore е богат на култури малък град, разположен в подножието на река Chamundi. Основните му туристически атракции включват двореца "Мисор", зоологическите градини Jaya chamarajendra, църквата "Св. Филомай", железопътният музей, храмът Srirangapatana и светилището за птици Ranganathittu. Това е един от най-добрите меден месец места в Индия през септември.

9. Гоа:

Гоа

Гоа представлява смесица от различни култури. От една страна той е известен със случващия се нощен живот, а от друга страна има исторически църкви и паметници. Красива архитектура, златисти пясъчни плажове и живописна красота - Гоа има всичко. Освен това, нощният живот привлича двойки от цяла Индия, което го прави идеален за меден месец в Индия през септември.

Виж повече: Най-добрите меден месец дестинации в Индия през април

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 6 = 4