Топ 9 Четки за четка за лице | Стилове в живота

За хора, които все още не са наясно с четки за почистване на лице, това са всъщност електрически или с четки, работещи с акумулатор, за лицето ви, което ви позволява да се насладите на спа-подобно лечение от удобствата на собствения си дом. Като малки и компактни, с променлива уста, тези четки имат и преносимостта. Докато някои наистина приличат на четка, има и други механични, които имат малко по-сложен начин за това. Тези четки ви помагат да изравнявате тонуса на кожата си, като същевременно премахвате петна, тъмни петна и евентуални признаци за по-нататъшно разпадане. По принцип тези четки се вкарват дълбоко в дермалния слой и изтласкват мръсотията и замърсяванията. В тази статия са изброени някои от най-добрите четки за почистване на лице, които може да искате да проверите.

Най-добрите Четки за лице за почистване на лицето в Индия:

1. Четка за дълбоко почистване Proactiv Plus:

лице scrub brush

Проактив е световноизвестна компания, която основно се занимава с несъвършенствата на вашата кожа като петна, излишно акне и петна по кожата. В тази дълбока почистваща четка имаме 360-градусов въртящ се черен косъм с възможност за промяна на скоростта. Тази четка не само присъства в ексфолиация и вечер от кожата, но и осигурява релаксиращ масаж, тъй като въртящите се четина поддържат вашата кожа спокойна и чиста.

2. Foreo Luna For Men:

Foreo Luna for men

Елегантен овален, компактен почистващ препарат за лице, формулиран специално за неравномерна и упорита кожа на мъжете, този T звуков препарат прилича на матов черен овален купол, който ви помага да изгладите кожата веднага след бръснене, така че кожата ви да усеща бебето меко и да изглежда невероятно перфектно.

3. Четка за лице GoBonjour:

GoBonjour facial brush

Тази четка от Go Bonjour идва с променлив повърхностен плот, който може да бъде заменен с масажната подложка или просто да използвате четката с четка като скрубер. Четката Go Bonjour използва фини качествени влакна, за да изтръгне мръсотия и примеси, да омекоти и да извади кожата ви, така че мръсотията да не запуши порите ви.

4. Четка за почистване на Мери Кей:

Дева Мария Kay Skinvigorate cleansing brush

Чудесно четката от Мери Кей е мека и еластична върху чувствителната кожа, тъй като тя се влива дълбоко в мръсотията и джоба на маслото и повдига замърсяванията и частиците на зародишите. четините имат закръглени капачки, така че да не дразнят кожата, докато тя почиства и масажира.

5. Четка за почистване на лицето Visapure:

Visapure facial cleansing brush

Проектиран най-добре, за да отговаря на вашите очи и вашите нужди, тази четка в елегантен розов цвят идва с въртяща се и колеблива четка, закрепена на върха, която отстранява кожата ви от мазнини, замърсявания и петна. Лесната за задържане лъскава ръкохватка ви дава перфектното сцепление.

Виж повече:  Най-добра четка за устни

6. Система "Рио Sonicleanse":

Рио Sonicleanse system

Sonicleanse от Rio е тройно функционираща четка, която не само почиства лицето ви от най-дълбоките пори, но също така ексфолира мъртвата груба и суха кожа, която разкрива меката бебешка кожа. Неговите висококачествени косми дори растат с малки обриви и петна, които правят кожата ви дори текстурирана и гладка.

7. Olay Fresh Effects Система за почистване на контура на прах:

Olay Fresh Effects Powdered Contour cleansing system

Тази четка за почистване на лице е с наклонен връх, който отговаря на контурите на лицето ви, тъй като четката с четчица на върха ефективно премахва мръсотията и маслото от джобовете в долната част. За разлика от другите четки, тази четка има триъгълна четка, която перфектно приляга на контурите на лицето ви, докато изтрива мъртвите клетки от кожата.

Виж повече:  Четки за лице

8. Braun Face Beautifying Edition:

Braun face beautifying edition

Чистата четка за почистване на лице от Braun използва двупосочно сменяема горна част с обичайната четка, която почиства примесите от дермалните клетъчни слоеве, като другата опция идва с малък епилатор, който гладко отстранява фината коса на лицето около устните и брадичката без раздразнение или дразнене на кожата.

9. Bliss Fabulips Pout-o-matic:

блаженство Fabulips Pout-o-matic

Устните ви са една от най-изявените части от вашата кожа и бръчки всички останали фокусирани върху кожни проблеми, тук е почистващ четка, която се фокусира върху устните, особено на набръчкване, тен линии и мъртъв и изсъхване на напукана кожа. Екзолирайки и изглаждате текстурата, това е страхотен продукт за грижа за устните.

Виж повече:  Четка за почистване на лица

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

97 − 91 =