Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Жените или използват грим, за да подобрят своята красота, или предпочитат да изглеждат естествено; но определено всяка жена използва лак за нокти. Тийнейджъри в колаж, млади, по-възрастни жени и деца, които посещават училище, всички обичат да носят лак за нокти. Има широк спектър от компании и невероятни решения в цветовете, които могат да бъдат избрани така, че да съответстват на вашето облекло за даден случай или просто да бъдат приложени, за да предпазите ноктите си от разтриване, сушене и т.н..

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Цветът бял, използван като лак за нокти, се е превърнал в тенденция заради свежия маникюр.

Виж повече: Black Nail Polish 2014

Топ деветте бели ноктопластични марки, които могат да избират от:

Тук ще получите някои най-добри бели лакове за нокти, за да украсите ноктите си прекрасно.

Лакме - Абсолютен гел Стилист Голо тяло:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Lakme е една от най-старите и най-популярните марки в Индия. Абсолютният гел стилист на Lakme Nude Gloss ноктите на лак е само Rs. 400 за бутилка от 15 ml. Четката е голяма и се разпростира върху ноктите ви, като ги излъчва с лъскав външен вид.

Maybelline - Moon Beam:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Maybelline има два вида бели нюанси, а именно Colorama скъп перла бял лак за нокти, който струва Rs. 100 / - и емайла 103 на носещия лъч, който струва Rs. 75 /-.

L'Oreal-Vendome перла:

L Oreal- Vendome pearl

В L'oreal цвят рик Vendome перла лак за нокти 005 е на цена в Rs. 225 / -. L'oreal лак за нокти е кристален акрил, придаващ на ноктите гланцово покритие и не изисква главно покритие.

Цвят на лед:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Colorbar също има два нюанса на бялото, Colorbar Ice Spice лак за нокти 104 в Rs. 175 / - и изключителен лак за нокти Colorbar 37 при Rs. 175.

Виж повече: Най-добър червен нокът на ноктите

Revlon-Neon Nail:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Revlon е невероятна марка с широка гама от продукти и цветове, които са чудесни за качество и на достъпни цени. Revlon Neon нокътът има бял и друг цветен емайл на цената на Rs. 300 / -. Качеството на продукта е отлично и лакът за нокти, когато се нанася върху ноктите, изсъхва за няколко секунди.

Китай Glaze - бяло на бяло:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Китай глазура лак за ноктите са дълготрайни и имат цветове с широк диапазон. Тя е леко на по-високия ценови диапазон, с бялото на бяло при Rs. 500 / - и цветния лунен лак в Rs. 1473.

Inglot-02 М 601:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Инглот 02М Емайллак за нокти, известен също като "дишащ лак за нокти" и сертифициран като "Hal" има бял нюанс с кодово наименование 601 и цена в Rs. 690 / -. Тази козметика не съдържа химикалите толуен, формалдехид, камфор и дибутилфталат. Този лак за нокти позволява на кислорода да преминава през ноктите и запазва цвета си дълготрайно. Също така се избягва счупването на ноктите.

Макс фактор - Глупост:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Max Factor ноктите на ноктите не съдържат химически дибутил, който причинява мутация, бъбречна и чернодробна недостатъчност и безплодие. Това също е дълготрайният емайл за нокти, който поддържа вида на ноктите ви свеж и бляскав. Max Factor Glossfinity лак за нокти (бял) струва Rs. 485 /-.

Виж повече: Сребърни ноктопластични дизайни

Шамбор-френски комплект за маникюр:

Топ 9 бели нокти за нокти | Стилове в живота

Chambor има два вида емайллак за нокти, първият е единично парче, което струва Rs. 270 / - и има широка гама от цветове. Вторият идва с набор от 2 емайла, наречен френски маникюр, който струва РС. 485 / -. Един такъв комплект съдържа един бял и розов емайл за сянка всяка бутилка е 5 ml.

Бяла лак за нокти, обикновено използвана за френски маникюр, се използва и за ноктите. Бял цвят може да се свърже с различни цветове, за да излезе с красива ноктите. Всеки цвят на лак за нокти не само определя вашата индивидуалност, но и разказва за себе си.

Цветът бял показва личността или характеристиката на човека като консервативен, чистота, чистота и баланс. Човек, който харесва цвета на бялото, се смята, че има вяра във фантазията в сърцето си и те чакат своя принц да очарова да дойде и да ги спаси и да се ожени за него, за да живее щастливо някога след живота.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 и 10.

Leave A Comment

51 − = 49