Топ 9 балсами за устни за Avon Стилове в живота

Независимо дали е зимна необходимост или плажен ден за лятното часово време, балсам за устни е вечен приятел за пътуването ви и се намира точно в единия край на чантата ви. Обикновено основното изискване за балсам за устни се появява по време на зимата, когато кожата на устните ви, като най-тънкият слой на кожата в цялото ви тяло, обикновено изсъхва, често оставяйки устните ви напукани и пилинг. Това е, когато устните балсами овлажняват кожата на устните си, съживяват розовостта в тях. Въпреки това и за лятото е тихо изискване. Има специални летни балсами за устни, които не натоварват устните ви и все пак осигуряват превъзходна защита от слънцето, подобно на слънцезащитните ви средства. В днешната статия ще се запишат някои от най-добрите балсами за устни от надеждната международно призната компания Avon и как те са от полза за нас.

1. Интензивно овлажняване на Avon Royal Jelly Lip Treatment:

Avon lip balms

Запълнен с царевично желе и бадемово масло, интензивното третиране с устна устна възвръща мекотата на устните ви чрез навлажняване на кожата от клетъчното ниво. Бадемовото масло добавя храна към устните ви, тъй като SPF15 ви помага от слънцето.

2. Avon Color Trend Color Smoothies Балсам за устни:

Avon color trend smoothies lip balm

Цветната тенденция за балсам за устни се предлага в различни меки нюанси на корали, рубин, розов цвят и фуксия. Освен че предоставя ухание на устните си, този балсам на устните придава на Shea масло в него като основен елемент заедно с витамин Е. Това ви помага да внесете някакъв цвят в устните си, като същевременно ги държите меки и еластични.

3. Avon Flavor Savers Bubblegum балсам за устни:

Avon flavor savers bubblegum lip balm

Балсамът за бръснене на устните от Avon Ви осигурява оптимално овлажняване, което хидратира и подхранва устните ви със сладък плодов аромат на балончета след неговата пътека. Това обаче не е оцветен балсам за устни и следователно е подходящ избор и за официални носи.

4. Балсам за устни за Avon Naturals:

Avon naturals strawberry lip balm

Ако плодоносният аромат на ягода не ухапе ума ви, мекотата, която тя осигурява на вашите устни, със сигурност ще го направи. Този балсам за устни, обогатен с протеини, осигурява защита от слънце, което ви позволява да поддържате устните си хидратирани за дълготраен ефект, докато балсамът за устни допълва устните ви.

5. Балсам за устни за Avon Rose Kiss:

Avon rose kiss lip balm

Този път, опакован в блестящ контейнер с кристален капак, балсамът за близане на устните от Avon е сравнително нов продукт. Името, което расте целувката, не зависи само от силния аромат, който упражнява, но и от капачката, оформена в кристална роза. Леко тегло и леко върху кожата, този балсам за устни няма да утежни устните ви, а по-скоро ще хидратира и ще го омекоти, докато спортувате с жив блясък.

Виж повече:  Балсами за устни Blistex

6. Avon Flavor Savers Cherry Балсам за устни:

Avon flavor savers cherry lip balm

Балсамът за устни с аромат на череша от Avon дава ярък зачервен поглед към устните ви, докато блестящият балсам за устни на цвят на череша овлажнява и подмладява кожата на устните ви, като ги запълва с влага, преди да се заключи във влагата.

7. Грижа за Avon Дълбоко балсам за устни с алое:

Avon care deeply lip balm with aloe

Алое Вера е продукт на кожата чудо, който действа както на кожата, така и на косата, изцелява и се грижи за тях. Грижата за дълбоко бръснене на устните от Avon вливат екстракти от алое в тях, за да ремонтират сухата потъмняване на устните, за да ви дадат здрава пачули.

Виж повече:  Неутрогени за балсами за устни

8. Avon Naturals Диня овлажняваща балсам за устни:

Avon naturals watermelon moisturizing lip balm

Лесният апликатор от Avon интегрира добротата на свежите сочни летни дини и докато плодовият аромат ви заимства, този балсам за устни блокира всякакъв вид оцветяване, което ви позволява да спортувате естествения си нюанс на устните, само малко подхранван и зареден.

9. Балсам за устни от Avon Naturals:

Avon naturals peach lip balm

Яркото изблик на миризма на праскова изпълва ноздрите ви, отпускайки ума си, когато започнете да прилагате балсама от праскова от Avon naturals. Въпреки това, както преди естествения балсам на устната листа използва само ободряваща миризма, но заключва нюанса, така че да можете да изживеете естествената си блясък, без да се отпускате през зимните си устни.

Виж повече: Бебешки балсами за балсами за устни

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

5 + 3 =