Топ 9 ароматизиращи слънцезащитни лосиони за магия Стилове В Лифт

Говори се много за грижа за кожата и защита от слънце. Слънчевите лъчи могат да причинят необратими увреждащи ефекти върху кожата ви и затова е важно да се носи защитен слой, преди да излезете. Използването на качествено слънцезащитно средство е важна част от режима на красотата. Тук за ваше удобство обсъждаме най-добрите лосиони за слънцезащитни продукти Aroma Magic.

1. Арома Магия Краставица Слънцезащитен SPF 30:

аромат Magic Sunscreen

Този слънцезащитен лосион Aroma Magic е идеален за защита на деликатната ви кожа от суровите слънчеви лъчи. Продуктът е 100% без химикали и без изкуствен аромат. Ултра леката формула, използвана в това слънцезащитно средство, предпазва кожата и помага за намаляване на белезите и други видими признаци на стареене. Краставицата оставя много охлаждащ ефект върху кожата. Вземете това сега, като платите 160 INR за бутилка от 50 мл.

2. Aroma Magic Sunlite спрей:

аромат Magic 2

Това е изключително препоръчителна Aroma Magic Sunscreen за мазна кожа. Спреят се влива с вода, устойчива формула, която е лесна за нанасяне и ефективна защита от слънце. Предлага се под формата на спрей този слънчев спрей може да се приложи отново, ако почувствате пот или трябва да останете на по-дълго време. Този спрей е на цена 750 INR за бутилка от 220 мл.

3. Слънцезащитен крем против слънцезащитен крем Aroma SPF 15:

аромат Magic 3

Това е много ефективен Aroma Magic слънцезащитен лосион, който е абсолютно химичен и е направен само от естествени екстракти. Това слънцезащитно покритие не е мазно и образува защитен слой на кожата ви, за да предпази от вредните ефекти на UVA и UVB лъчите. Етеричните масла, които се съдържат в този лосион за слънцезащитен крем, успокояват кожата и излекуват акнето. Нещо повече, този продукт е на цена, подходяща за INR 130 за 100-милилитрова тръба. Прилагайте щедро 15 минути, преди да стъпите на слънце и останете безгрижни.

Вижте повече: Фондация "Авон" за мазна кожа

4. Aroma Magic слънцезащитен лосион SPF 30 PA ++:

аромат Magic 4

Изработена от натурални съставки, този Aroma Magic Sunblock Lotion с SPF 30 се доставя на цена 180 INR за 50 ml тръба. Продуктът е лишен от вредни химикали и предлага истински терапевтични ползи за аромата. Формулата с минерална основа осигурява пълна защита от слънчевите лъчи и осигурява цялостно добро здраве на вашата кожа.

5. Aroma Magic Слънцезащитен крем SPF 50:

аромат Magic 5

Този аромат Magic Слънцезащитен крем SPF 50 е задължително, ако планирате ден за плуване или слънчеви бани. Крем-базираната формула с висок SPF в този слънцезащитен продукт осигурява пълна защита, като блокира увреждащите UVA и UVB лъчи. Подходящ е за всички видове кожа и може да се използва и за деца. Това слънцезащитно средство се предлага на пазара на INR 235 за 120 грама.

Вижте още: Ароматизиращ крем

6. Арома Магия Алое Вера Слънцезащитен гел SPF 20:

аромат Magic 6

Това е идеален слънцезащитен крем Aroma Magic за мазна кожа, тъй като е основан на гел. Изработена от изгодни за кожата съставки, тази Aroma Magic Aloe Vera слънцезащитен гел SPF 20 ефективно предпазва от вредното въздействие на слънчевите лъчи. Освен че осигурява пълна защита, тя също така подхранва кожата и предотвратява тен и преждевременно стареене. Този слънцезащитен крем се продава на 180 г INR за 120 мл тръба.

7. Овлажняващ лосион за ароматизиращи масла:

аромат Magic 7

Този продукт за грижа за кожата от Aroma Magic не само овлажнява кожата, но и формулата SPF 15 предлага защита от слънчевите лъчи. Той е абсолютно свободен от всякакви токсични съставки или изкуствен цвят или аромат. Овлажняващият лосион за бадеми се цени на 175 мл INR за бутилка от 100 мл.

Вижте още: Арома Магически продукти за грижа за кожата

8. Арома Magic Ultra Glow Fairness Gel:

аромат Magic 8

Арома Магията Ultra Glow Fairness Gel не само помага да озарява тонуса на кожата, но също така служи като добър слънцезащитен крем Aroma Magic за мазна кожа. Този гел за справедливост има ефективни свойства на слънцезащита и предотвратява потъмняване на кожата. Тръбата е с ниска цена само на INR 29.

9. Арома магически мед и маслен блясък Лосион за тяло:

аромат Magic 9

Този лосион за тяло с мед и шиа масло от Aroma Magic служи за двойна функционалност, като прави кожата мека и предпазва я от вредните ултравиолетови лъчи. Той е формулиран с мощност SPF 25 и е идеален за предотвратяване на слънчево изгаряне. Цената е 225 INR за бутилка от 220 мл.

Виж повече: Домашни слънцезащитни продукти

Заповядайте на проблема със слънчевото изгаряне сега и излезте свободно, без страх от увреждане на кожата. Останете красиви през всички сезони.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

97 − = 91